Vecka 23

Skrivet den 2011-06-28, klockan 20:12:26
Måndag 6 juni
Åkte å handlade mat till bröllopsmiddagen. Hälsade på söta hundar å en söt gris.

 

Tisdag 7 juni
Åkte på en liten shoppingtur å sen till moster för att förbereda bröllopsmiddagen. Hämtade mamma å pappa.. Åt middag å sen åkte vi hem.

Onsdag 8 juni
Åkte till Uppsala för att hälsa på våra nya jobb.. Sen åkte vi å hämtade nyckeln till lägenheten. När vi fått nyckeln åkte vi å tittade på lägenheten.. De va lite annorlunda mot vad vi tänkt oss.. Sen åkte vi till Uppsala för å shoppa lite innan det var dags att åka hem..

Torsdag 9 juni
Åkte till frissan å blev frissad.. Sen blev det kussens student på skolan å sedan hemma.. Efter maten åkte vi hem för vi hade mycket att förbereda.. Erik fick testa på eftermiddags-kvälls-köer i Stockholm.. ;) När vi kom hem gjorde vi smörgåstårtorna å lite annat småfix..

Fredag 10 juni
Fixade det sista.. Sen åkte vi till lillebrors skola å väntade på hans utspring.. Han sprang ut å sen åkte vi hem för att ta emot gästerna.. Folk kom, vi åt mat å tårta.. Blev en sen kväll innan de sista gästerna hade åkt.. Då va de dags att gå å lägga sej..

 

Lördag 11 juni
Klev upp, skrev klart de sista på rapporten, packade bilen å sen for vi till vår nya lägenheten.. MoP följde med och hjälpte till.. Vi åt middag, promenerade å sen åkte de hem å vi stannade kvar..

Söndag 12 juni
Morronen började med strömavbrott, lite obehagligt, för jag trodde de va nå knas med el-abonemanget.. Men sen kom den tillbaka.. Å då for vi till Uppsala å köpte mat å möbler..

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0