Paneng Gai

Skrivet den 2010-06-15, klockan 20:04:01
2-3 port
• Olja till stekning
• 2-3 kycklingfiléer (ca 300-400g) tunt skivade
• 1 påse Santa Maria Thai Paneng Spice Mix
• 1 burk (400 ml) Santa Maria Thai Coconut Milk

Stek kycklingen i oljan. Strö över kryddmixen. Tillsätt kokosmjölken och koka i ca 3 minuter.

Servera med Santa Maria Thai Egg Noodles eller jasminris.

Jag hade även Suger Snaps och minimajs i. Och så hade jag Naanbröd till =)



//Angelica

Vad tycker du?
Skrivet av: bitterfittan
Den 2010-06-15, klockan 22:00:31

tack det var det ;)



åh älskar sånt bröd!


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0