Paneng Gai
Skrivet den 2010-06-15, klockan 20:04:012-3 port
• Olja till stekning
• 2-3 kycklingfiléer (ca 300-400g) tunt skivade
• 1 påse Santa Maria Thai Paneng Spice Mix
• 1 burk (400 ml) Santa Maria Thai Coconut Milk
Stek kycklingen i oljan. Strö över kryddmixen. Tillsätt kokosmjölken och koka i ca 3 minuter.
Servera med Santa Maria Thai Egg Noodles eller jasminris.
Jag hade även Suger Snaps och minimajs i. Och så hade jag Naanbröd till =)
//Angelica
• Olja till stekning
• 2-3 kycklingfiléer (ca 300-400g) tunt skivade
• 1 påse Santa Maria Thai Paneng Spice Mix
• 1 burk (400 ml) Santa Maria Thai Coconut Milk
Stek kycklingen i oljan. Strö över kryddmixen. Tillsätt kokosmjölken och koka i ca 3 minuter.
Servera med Santa Maria Thai Egg Noodles eller jasminris.
Jag hade även Suger Snaps och minimajs i. Och så hade jag Naanbröd till =)
//Angelica
Vad tycker du?
Skrivet av: bitterfittan
Den 2010-06-15, klockan 22:00:31
tack det var det ;)
åh älskar sånt bröd!
Trackback