Vi kan inte skylla allt på Kissie

Skrivet den 2009-11-11, klockan 16:00:51
Hur kan man beskylla en 18-åring för en annan flickas liv? De e helt sinnes! Begriper inte hur man har mage å göra det. Tycker att det är tragiskt att en flicka har tagit självmord, men man beskyller inte någon annan för det. Då man är ansvarig för sina egna handlingar.

18-åringen som blivit beskylld av en bloggare är Kissie, kanske inte så överraskande. Jag försvarar inte Kissie för alla hennes uttalande, för de kanske inte alltid är så smarta. Men vadå? Man får ta henne med en klackspark, hennes mål är ju att provocera. Älskar att läsa hennes blogg just för att folk blir så upprörda, de e bara å skratta åt det!

Att flickan begick självmord berodde inte bara på Kissie, men det var det ända som framgick i blogginlägget. Jag tycker att det borde finnas bättre orsaker än en 18-åring. Size Zero-idealet finns ju överallt! Reklam, tidningar, säg vart de inte finns istället?

Jag förstår inte hur man har mage att skriva så där! Vi kan inte skylla allt på storbloggarna! De är ju också människor, precis som vem som helst, (syns å hörs bara lite mer) Nej, det där irriterar mej!!

//Angelica

Vad tycker du?
Skrivet av: emma
Den 2009-11-11, klockan 21:45:05

ja man kan ju ändra sig (: vad gör du ikväll?


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0