Kallt överlag i Umeå?

Skrivet den 2009-12-08, klockan 08:06:36
Tydligen så ere inte bra vi som har kallt inomhus, eller ja enligt Bostaden hade vi en normal temperatur, men jag tvivlar. Ska man behöva sitta med en tjocktröja och två filtar för att inte frysa?!?

Iaf, hörde på Nyheterna att skolorna här i Umeå hare kallt. Enligt Arbetsmiljöverket ska det vara minst 20 grader i klassrummen, vilket skolorna hade. Vilket är kallt om man sitter still och ska försöka koncentrera sej. De värsta av allt var att de hade 17 grader i korridorerna!! Helt sinnes...

Tillbaka till mitt hem, dom var ju här å mätte typ 20,5 grader. Men min mätare visar 19,5, den kan komma upp i 20,6 om man är ett par stycken. Men oftast är vi ju bara två, å när jag är själv då håller jag nästan på att dö..

Om inte Bostaden tänker göra något så får jag fixa det själv. Snart kommer jag att köpa ett element som jag kan ställa mitt i rummet så att jag får den värme jag vill ha, jag vill kunna gå i t-shirt i mitt hem.. Eftersom vi inte betalar el så kommer jag inte att bry mej om det, det får Bostaden stå för när de inte hjälper sina kunder.

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0