23 jan 12

Skrivet den 2012-01-23, klockan 19:18:44
I fredags for vi ner till MoP, helgen gick väldigt fort, fast vi knappt gjorde något kändes de som... I söndags åkte jag direkt till träningen, tränade i 1,5 timma å sen åkte jag hem med världens huvudvärk.. Fikade, tittade på teve å sen va jag tvungen å gå å vila.. Vilade/sov i typ 2 timmar, men när Erik kom å väckte mej så hade jag fortfarande huvudvärk.. Stod ut resten av kvällen, gick å la mej men jag kunde inte sova.. Löste korsord, Erik vart arg för att jag tände lampan.. Men han somnade om fort, så de brydde jag mej inte om.. Sen kunde jag somna, chockerande nog så var jag inte så trött i morse när jag vaknade..

Hela dan har jag lidit.. Dels pga huvudvärken som gjort sej påmind men sen träningsvärken!! Helt sinnes, men jag har ont i varje kroppsdel.. Varje liten muskel fick jobba igår.. De e så smärtsamt å gå upp å ner för trapporna, längtar till hissen kommer.. =P Nej nu ere dags å duscha å fixa lite här hemma =)

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0