Det var inte det jag var beredd på...

Skrivet den 2010-07-01, klockan 17:50:42
Jag är i chock!

För snart ett år sedan så skedde det en bilolycka där jag bodde förut. De två i bilen överlevde med ganska så allvarliga skador, medan de två som surfade på taket omkom omedelbart..
Mamma frågade mej om jag visste vilka det var, men jag hade ingen aning.. Kommunen är ganska så stor å jag känner inte ens en bråkdel..

För typ fyra månader sedan såg jag en minnessida på FB för en person som gick i min parallelklass på gymnasiet, det stod inte vad som hade hänt, men jag uppfattade det som en olycka..
Hela tiden har jag undrat vad som hänt, han var ju ändå bara 21 år..

Idag tog jag tag i saken å leta reda på olyckan.. Först trodde jag inte att det var sant, men den ena killen som bilsurfade var killen som gick i min parallellklass.. Först kände jag mej osäker, för jag hittade inget i de svenska tidningarna, men när jag kom in på de brittiska tidningarna så stod det namn på personer och olycksplatsen.. Ålder och datum stämmer också, så nu känner jag mej ganska så säker..

Inte för att jag kände honom, men jag fick ändå en klump i magen när jag insåg det - jag visste ju vem det va..

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0