Ingen bra start

Skrivet den 2010-07-06, klockan 18:24:50
I morse när jag for på jobbet hände det som inte får hända, jag for nerför backen i hög fart, växlade för att det skulle gå å trampa i farten, sen här jag att det rasslar till... Trampar å trampar å trampar, men inget händer.

Jag bestämmer mej för att stanna cykeln, men det var inte det lättaste, jag trampar bakåt, men det händer inget, de va som om jag hade bakåttramp på min cykel.. Satte ner foten lite försiktigt, men gav upp då det inte hjälpte, rullade alldeles för fort.. Bromsade försiktigt med handbromsen, ville inte knipa för hårt för då hade väckt hela gatan (den gnisslar lite, eller ganska så mycket)..

Tillslut fick jag stopp på cykeln å såg att kedjan hade hoppat.. Blir arg å stressad, för de hade jag inte tid med.. Försökte pilla tillbaka kedjan, men det gick inte, (jag var rädd att börja bloda..) Med svarta fingrar började jag promenera/springa till kontoret å svor en massa samtidigt.. Usch så arg jag var å så billig min lila dam var då!!

Erik ska plocka upp den nu på vägen hem å så ska jag fixa den ikväll så jag kan cykla i morron..

Fast dan har inte bara varit kass, de har varit nåra härliga stunder också; jag fick sluta tidigt å så klarade Angelica teoriprovet =)

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0