4 juli 10

Skrivet den 2010-07-04, klockan 11:08:23
Även fast jag sov länge igår så va jag skittrött på kvällen, varför? Fast det gör inte så mycket, för jag vill ändå inte hålla på å vända mitt dygn under helgen, blir så svårt å komma tillbaka till den normala dygnsrytmen.. Man hinner precis komma in i en normal takt å så ere helg igen..

Idag vaknade jag också sent, men det ska nog inte va nå problem å somna tidigt idag, måste vara pigg å alert i morron då jag sk ha med mej en tjej som inte har jobbat något, så jag måste ha koll på allt!! =O Är lite nervös, för jag har inte koll på allt.. Måste fråga lite på kontoret i morron när jag kommer dit..

Ska ta å städa lite idag, vi får besök på tisdag å då måste de iaf se lite välvårdat ut här.. Men jag skulle vilja va ute också, nu vart de knepigt.. Fast jag kan vänta med å gå ut, för solen är ändå inte där så de ser inte så fint ut, de är bara väldigt varmt..

//Angelica

Vad tycker du?
Skrivet av: bitterfittan
Den 2010-07-04, klockan 13:20:01

skönt det (: vad hittar du på idag?


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0