Kanske inte den bästa starten, slutet blev då desto bättre

Skrivet den 2010-04-19, klockan 15:30:08

Frågan är om det här gick vägen.. Jag är tveksam, fick ingen bra start.. 9 minuter innan kom jag på att jag kanske behövde en besökslapp för att få stå på deras parkering. Så jag gick å fråga i receptionen.. Det tog ett par minuter innan hon hade fixat den, å då sprang jag ut till bilen å satte den i rutan.

Sedan sprang jag in igen, letade vars jag skulle, rusade upp för tre trappor å när jag kom upp så kunde jag knappt andas (dålig kondis!) Å så skulle jag hälsa på henne, hur lätt är det att prata när man kippar efter andan? Dumt drag av mej där. Jag borde ha stannat till trappan under och andats ut och sedan gått försiktigt upp sista biten.. Men i stressen å pressen så funkade inte hjärnan.. När jag kom upp så kom hon fram å presenterade sej:

H: Hej, är det Angelica?
J: Yees, det är jag.
H: Hej, NN heter jag, välkommen till NCC. Vill du ha något? Vatten?
J: Tack! Ja, vatten blir bra.
H: Jag känner igen dig.
J: Öhm, okej.. (står som ett stort frågetecken)
H: Va inte du på Uniaden?
J: Jo, det var jag. Jag vann eran klosstävling.
H: Jaha, okej.

Sen fick jag inte riktigt tillbaka andan under hela intervjun samt att jag var lite (eller rättare sagt mkt) nervös gjorde inte det hela mkt bättre.. Men en del ord fick jag iaf fram å efter 30 minuter var det klart. Ganska skönt, för hon hade bara ett par frågor, blir så jobbigt med 100 st som Skanska hade.. Men det kändes skönt, hon var lättsam att prata med å så var hon ung, de gillar jag.

Även fast det kanske inte går vägen så kommer jag å va väldigt glad, för av 100 sökande i Norrland så var jag en av sex utvalda å de e inte illa.

Nu ska jag trösta mej med mellis å OC, sen är det dags att dra iväg igen.

//Angelica


Vad tycker du?
Skrivet av: bitterfittan
Den 2010-04-19, klockan 16:35:50

skönt att du har gjort intervjun nu (: det gick nog bättre än du tror!


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0