13 sep 09

Skrivet den 2009-09-13, klockan 11:52:37
Lockade mitt hår igår, men det var inte så mkt lockar kvar när jag skulle gå. =P Får se till att det blir bättre till b-dagen. När Jenny kom, (i hyfsad tid!) så gick vi över till Stina där tjejerna skulle samlas innan för en förfest å fixning. Kom ett par stycken.

Sedan begav vi oss till Krogen Krogen, har aldrig varit där tidigare, så de va lite spännande. det var faktiskt väldigt fint! =) Vi fick en fördrink å drinkbiljetter. Letade upp vår bordsplacering, längst ner fick jag å Jenny sitta. Varför alltid så dåliga platser!?!

Till förrätt var det nån lax med ost, men eftersom jag är sååå allergisk mot fisk å skaldjur så fick jag nåt annat, en kantarellsoppa.. Mmmm, vad jag gillar svamp.. Är typ lika allergisk mot de.. =P Eller ja, smaken går bra, men inte konsistensen..

Till huvudrät var det nåt kött å potatis å beasås å grönsaker. Väldigt gott, väldigt mkt mat faktiskt, lite förvånad. Sen fick vi kaffe om vi ville.

Efter middan så öppnade dansgolvet, det var lite dött i början med sen fylldes det på. Å de hade faktiskt bra musik! Många från sittningen drog iväg till andra ställen, de gjorde även många andra också. För vid halv ett så vare väldigt tomt. det bestämmdes att folk skulle dra vidare till Corona, men sen stannade dom ändå. Men jag valde att gå hem, kände att det räckte för mej då..

Kom hem å så stupade jag i säng, har sovit kanonbra! =)

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0