Ajajajajajaj!!

Skrivet den 2009-11-11, klockan 12:30:44
Jag tror att jag avlider av smärta!! De e inte nådigt! Vad har jag gjort för att förtjäna det?!? Kanske straffet för att jag inte gick på spinningen i morse.. Men hur ska jag kunna göra de nu i eftermidda?? Inte en chans..!

Det som har hänt är att jag gick ut i tvättstugan, dörren in dit är en dörr som slår igen sej själv, vilket är dumt, för där ska man lyckas komma in med alla kassar, samt låsa upp å hålla i..

I vilket fall, när jag hade fått in alla min kassar så var det dags att ta in mej själv, så jag släpte lite på dörren å lyfte foten.. De jag inte märkte va att dörren hade åkt igen så pass mycket att min fot var under. Så när jag lyfter fastnar min fot undet dörren, statans sååååååå ont det gjorde. Varenda litet fult ord jag kunde slank ur min mun!!

Som tur va så började det inte å bloda, men de gör ont vare sej jag står på den eller inte.. Kul å tvätta nu när man ska springa fram å tillbaka till TS. Å så måste jag till ÅC innan 17, men till dess hoppas jag att det har lagt sej lite.

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0