15 nov 09

Skrivet den 2009-11-15, klockan 13:23:21
Igår var vu på stan en vända. Hittade lite smått å gott som jag har velat haft länge, å även lite annat krimskrams.. =P Köpte ett par tjocka strumpbyxor, men de va trasiga när jag tog på mej dom. Ska se om de går å byta dom. Hoppas på de, för håler är mitt på knät så de syns väldigt bra, å de blir nog inte så snyggt å laga.

Innan vi åke hem så gick vi å fikade. Tog med Emma till Göteborg, mitt favoritfik här i stan. =) Jag tog en chailatte (älskar det) å en marängtårta med glass.. Mums! Men väldigt mättande.

När vi kom hem så satt vi å tittade i skolkatologerna genom åren, de va jättekul.. Vi satt å skrattade åt alla olika konstiga klädval å mindes olika personer. Härligt! =)

Sen gjorde vi iordning middag lite sent, men vi var så mätta från Göteborg. Det blev fläskfilé med klyftpotatis.. Mycket gott! När vi hade ätit upp fick vi skynda oss in i duschen, eftersom det stod utgång på schemat.

De va planerat att vi skulle till Origo, men det såg så tomt ut så vi gick aldrig in, utan knatade vidare till Corona, som jag iofs inte gillar, men det gick bra. Jag hade då kul, med dans å kikning på alla människors olika dansstilar. Träffade på två stycken från klassen samt såg en kompis till B.

När vi kom hem så stupade jag i sängen, hade så fruktansvärt ont i huvudet, inte bra å dricka vin när man redan har huvudvärk. =P

Men idag mår jag prima! Sitter här i min ensamet för Emma har inte vaknat till liv än. Borde kanske ta å väcka henne för jag hungrar ihjäl!

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0