Min dag

Skrivet den 2009-12-30, klockan 15:35:55
Har inte orkat dammsuga å jag kommer inte å göra det nu heller, står alldeles för mkt saker på golvet som ska ner i förrådet.. Men resten har jag då gjort..

Brummade ner till Strömpilen gick hur bra som helst, dock lite problem med parkeringen, rutorna var igensnöade så jag chansade lite.. Gick å kollade lite i affärerna, men jag hittade inget som lockade.. Sen blev de MAXI, å tjockt med folk!! Usch..

Såg dock världens sötaste unge!! Naaaaw.. Hon tittade på mej, log lite, vinkade, log lite till, gav mej en slängpuss, vinkade igen, blev lite generad, log lite, en till slängpuss.. =P Hon var jättesööööööt!! Sen brummade jag hem igen, gick bra de också..

Folk på parkeringen var snälla, för ovanlighetens skull.. De släppte tillåme fram mej!! Sen uppe vid rondellen var jag tvungen å stanna till å släppa förbi folk å då glömde jag växla ner när jag skulle köra igen, men de gick bra å starta på 2an.. =P

Har även gjort de skjysst inne i badrummet, behövdes verkligen!! Allt var täckt med damm... Sitter nu å väntar på Erik, kommer dock få vänta ett tag..

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0