4 dec 09

Skrivet den 2009-12-04, klockan 11:19:25
Kvart i ett igår sa tanten till att de bara var 15 minuter kvar, jag blev jättestressad för jag hade precis kommit på en sak som jag hade glömt bort. Men jag hann precis, en minut i så lämnade jag in. Sen gick jag hem, åt lunch, packade ner det sista å åkte ner på stan.

Kikade runt lite granna, hittade en bolera till på lördag å pyssel till på söndag. Så nu behöver jag inte oroa mej för det iaf. Sen var jag helt slut så jag bestämde mej för att gå till busstationen en timma innan bussen gick, men jag orkade verkligen inte stå längre. De va ganska så skönt å sitta ner å de gick fort. Läste en tidning å så kom bussen

Hade glömt bort att man måste betala en 10 extra på 100-bussen, så jag gick igenom myntfacket å hade 10,5! Lite tur eller. När jag satte mej ner så hörde jag att det skramlade i jackan å jag hittade lite mer småpengar, så nu har jag till hemresan också.

Bussen blev lite sen, så jag behövde inte vänta på min hämtning. Kördes hem till MM där jag fick mat, jättegod mat, plankstek!! Mums!! Tittade på teve å pratade lite eller ja, en del.. =P Sen gick vi å la os, jag var ganska så slut då..

Vaknade nyss upp, å så skönt de va å sova ut.. Behövdes verkligen! För i morron kan jag bara sova till nio.. =P

Ska gå ner å äta frulle nu, magen kurrar.

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0