Telefonväckning

Skrivet den 2008-10-10, klockan 17:19:09
Låg kvar i sängen 45 minuter idag, men jag hade för ont i huvudet för å kliva upp, men de gjorde inge.. Blev sen väckt av att Eriks telefon ringde, å jag blev så arg, vilken vettig människa ringer klockan 7 på morronen?!?!? INGEN! De borde vara förbjudet å ringa mellan 22-10 om de är en vardag!!

Den som ringde var en kompis i USA, så de kanske inte var så konstigt eftersom de e lite tidsskillnad, men ändå klockan där var typ 1 på natten.. =S Låg kvar lite, men sen vare lika bra att gå upp.. Å de gick bra, huvudet bulltade inte så mkt..

Iväg till skolan, satte mej i mitten, mitten.. Där ser man som bäst! Idag tappade jag räkningen hur många gånger föreläsaren klantade till de.. Han hade problem å räkna, fick inte de han skulle, glömde minustecken, eller suddade ut dom.. =/ Men jag tror inte att de han gick igenom var så supersvårt..

Cyklade hem räknade lite, började städa.. I min städning så papercutade jag mej på ett flingpaket, sjukt ont gjorde de!! Menmen, de va bara å ta.. Sen trippade jag iväg till ICA, handlade lite.. Gick till en bankomat, böjde mej ner för att ställa ner kassen å sen när jag rättade på ryggen så slog jag huvudet i "taket" på bankomaten!!! =P De gjorde lite ont, men de kunde jag inte visa för de va folk på kö.. =P Lite klantigt kanske..

Nu sitter jag å väntar på att Pelle ska höra av sej, får se om han hade tänkt å komma idag eller i morron eller inte alls.. Vi får se.. Annars finns de lite andra planer också, som jag funderar på..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0