Planering

Skrivet den 2008-10-15, klockan 16:53:44
När E kom hem i söndags sa han att han hade planerat att åka till Birsta till helgen.. Först tappade jag hakan!! Sen sken jag upp som en sol.. För Birsta för mej betyder IKEA!!! Så jag övertalade honom att vi skulle in där en sväng, men de var en jobbig övertalning.. De e inte precis hans favoritaffär.. Jag vet inte riktigt om vi är överens än, men jag fortsätter med övertalningen.. De går ju fort, jag vet ju vad jag (vi) ska ha..

Anledningen att jag först tappa hakan var för att han hade planerat så långt i förväg.. Okej, en vecka är egentligen inte långt, men för att vara honom så ere fruktansvärt låååångt!!! Han planerar typ max en timma i taget om ens de.. Så han är inte så överförtjust i mina långtidsplaneringar.. =P

Å han överraskade mej verkligen när han sa att han hade typ planerat nyår!! De e stort!! Å han tyckte M planerade i förväg när hon ringde för nån vecka sen å prata jul!!!

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0