Påringning

Skrivet den 2008-10-06, klockan 15:53:28
De ringde nyss på dörren å jag blev överlycklig (brukar inte plinga så ofta där) å rusade upp från skolböckerna.. Öppnade dörren å såg en tjej å bakom dörren så stod en till.. De presenterade sej å sen frågade om vi inte hade setts nån månad tidigare eller så, vilket vi hade gjort.. För då kände jag igen henne..

Likt som förra gången tog hon fram sin Bibel, började prata lite om den å läste lite ur den.. Jag stog i dörröppningen å lyssnade å nickade å väntade på att hon skulle säga tack för mej.. Men hon pratade å pratade å pratade, sen gav hon mej nåra broschyrer å sen gick hon och den andra..

Jag vet att när jag förstod vad de handlade om kunde ha sagt att jag inte var intresserad att höra på, men de kan jag inte.. Känner mej så otrevlig då.. Men de kanske är bäst så, för jag gillar inte närom kommer förbi så där, och jag har ingen aning om vem de är innan jag har öppnat dörren..

Därför önskar jag att de hade varit sånna här titthål i dörren, för om jag då ser dom så behöver jag inte ens öppna.. Hellre de, än å va otrevlig å stänga..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0