Mörka mornar

Skrivet den 2008-10-07, klockan 13:04:44
Nu börjar de bli tungt å kliva upp om mornarna.. =/ De e inge ljus nånstans i lägenheten när man öppnar ögonen, de e de jobbiga med de här årstiden.. Men den är mysig på så sätt att man nu kan tända fönsterlamporna utan att de ser konstigt ut..

Iallafall, efter nåra snoozningar tog jag mej upp ur sängen åt frulle å sen gick jag å la mej igen, för jag orkade inte. Då vaknade Erik till å titta på klockan å stängde av alarmet =S Han var väldigt yr, men jag sa till han att klockan bara var sju å att han skulle sätta på det igen, vilket han gjorde å kröp tillbaka under täcket..

Halv åtta ringde hans klocka, han hörde den inte å jag orkade inte bry mej, 5 minuter senare så ringde nästa klocka, vilket han inte uppfattade fast han låg med ögonen öppna, så han borde ha vart vaken.. =P Jag sa till honom å stänga av den, å så slöt jag ögonen, men efter 5 minuter ringde mobilen igen å då gick jag upp..

Tog på mej kläder, fixade iordning mej å så.. Sen drog jag till skolan.. Lyssnade på föreläsningen, å jag höll på å somna, men efter rasten gick det bättre.. Idag vare även räkneövning, vilket gick sådär.. E lite klurigt med alla nya ord å jag hade ingenstans där jag kunde slå upp dom.. Nej, jag kunde inte fråga nån annan, de e inte min grej!

Ska fixa lite papper i min nya pärm nu hade jag tänkt..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0