Birsta

Skrivet den 2008-10-18, klockan 20:05:14
Jag ÄLSKAR att gå på IKEA, typ min favoritaffär.. Men med fel sällskap så äre inte längre lika kul.. Helst av allt så vill jag gå själv eller med en tjej eller en kille som tycka de e kul..

Man måste få gå å titta å peta på typ allt, utan att man har nån i hälarna som varje minut frågar: "Är du klar snart?" De sabbar ganska mycket.. Känner mej lite stressad å pressad då, å då gör man inge bra inköp.. =/

Men trots detta så gick de nog ganska bra, fick inte med mej allt som jag egentligen ville ha å behövde.. Men de får bli en annan gång..

Sen åkte vi till MediaMarkt, tittade på en miniräknare med den som jag vill ha så fanns de bara visningsexet kvar, å jag tyckte att hon satte ner den för dåligt, så då ficke va.. Erik å Björn fick iaf med sej lite saker därifrån.. Å sen blev de ett stopp på Biltema, inget som jag var så road över egentligen.. Eller jo lite, att kör korgen va faktiskt lite kul.. =P Hehe

Å så blevre MAXI där vi köpte en antennkabel så kommer teven att funka, vilket är bra.. Å så blev de lite mat på de..

Sen svängde vi å plocka upp en kompis åt Erik innan vi for hem.. Var borta i typ 9 timmar, lite imponerad att mitt sällskap skulle stå ut så länge, de trodde jag aldrig!!!

Ciao

Vad tycker du?
Skrivet av: Cristian
Den 2008-10-19, klockan 00:26:06

VEM var det som sa att du skulle köpa en antennkabel på maxi, va?

Btw, så borde du ändra färgen på texten intill kommentarsfälten, man ser inte på vilken rad man ska skriva vad.

Skrivet av: Agge
Den 2008-10-19, klockan 18:56:51

Jag vet, de va du.. =P


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0