Redovisningsskräck!

Skrivet den 2008-11-28, klockan 12:56:36
Gick till skolan idag med, skulle fixa texten, men jag kunde inte ens öppna caden, men sen fick jag tag i FH å han sa att de inte gjorde nåt.. Texten var där för att jag inte skulle kunna sälja ritningen, eller nåt..? =S Men iaf, då behöver jag inte oroa mej om de..

Så på måndag så ska jag dit lite tidigare å skriva ut nya, fina, icketrasiga.. =P Samt att försöka få det på OH, måste typ kopiera mina A3 till A4 å sedan kopiera på OH-papper.. Så då måste jag först fixa ett kort så att jag kan kopiera, undra om de finns i teknik-huset eller om närmatse är MIT-huset..

Måste fråga dom hur de ska gå till, för jag har ingen koll på sånt där med kopiatorer.. =P Sitter å håller på med rapporten, sjukt tråkigt å svårt.. De blir ingen riktigt bra rapport, dumt ämne..

Jag tycker att de är ite mycket som vi ska göra, rita, redovisa, lämna en rapport å skriva en tenta.. Jag tycker att de kunde ta bort redovisningen eller rapporten.. För de e ju typ samma sak, helst ta bort redovisningen..  Jag ser absolut inte framemot den, jag ska vara glad att vi bara är 6 i gruppen plus lärare, så de e ingen stor grupp, men fortfarande REDOVISNING!!!!

Undra om man nånsin kommer å komma över sin redovisningsskräck? Tycker att de är riktigt jobbig med muntliga saker. För när jag redovisar blir jag sjukt nervös så jag glömmer typ hälften, pratar i en hastighet på 180 å får då en dålig bedömning, även fast jag kan ämnet bra.. Så för att göra det rättvist borde man få välja hur man vill bedömas, skriftligt eller muntligt, för vi är alla olika bra på olika saker..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0