Mys med mina B-B's

Skrivet den 2008-11-16, klockan 00:00:58
Igår for jag till Vällingby centrum.. Blev lika facinerad varje gång jag hörde: "Nästa *blablabla*, tänk på avståndet mellan vagn å plattform när du stiger av! Hehe.. Men de e de jag förknippar lite med huvudstaden, tunnelbanan.. Saknar den lite ibland.. =P

Ammi kom också dit.. Vi gick å letade efter en present till moster, hittade en vattenkokare som jag har kollat lite på så den fick de bli..

Sen ut vi hem till Ammi, Lina mötte upp oss å vi gick å handlade midda.. Sen hem kolla Ammis lägenhet, sjukt fin!! Vart käääääär i den.. =P Tillsammans så lagade vi tacos.. Mkt gott!! Sen blev de lite tärnigsspel.. Vilket jag hatar för jag är kass på de.. Men de tvingade mej.. Men va gör man inte för sina B-B's?!?! =P

Pratade, hade tjejsnack tills vi var trötta, eller mest den äldsta i sällskapet.. =P Vi sov alla tre i Ammis 120-säng.. Lite trångt men de gick bra.. Jag hade oturen att få ytterplatsen, men jag vaknade i sängen i morse iaf..

Jag å Ammi gick upp vid nio tog en promenad å när vi kom tillbaka så va Lina vaken.. Åt frukost å sen åkte jag å Lina hem.

Jag slog in lite paket, en aning problematisk då jag hade en katt som la sej över allt!!! Men de gick bra, hon började busa med hunden tillslut..

Sen sprang jag över till Lina, hon fixade mina naglar, eller hon började för vi hann inte riktigt klart, blev lite stressigt för hon skulle jobba.. Jag "övningskörde" henne till jobbet.. =P Å när jag kom hem vare dags att göra sej iordnig för kalas..

Då min kusin fyller 6 år idag.. Vi var där å firade honom.. Det serverasdes tacos (igen) å så glass till efterrätt.. Jag fick i uppgift av moster att bygga ihop ett rymdskepp i lego som han hade fått.. De va lite klurigt å bitar försvann.. Men efter två timmar så vare klart..

Sen vare dags å åka hem å där är jag nu..

Kommer att lägga upp lite bilder senare, ska bara hitta sladden, om jag ens har med mej den.. =P

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0