Status

Skrivet den 2008-01-09, klockan 19:03:22

När jag satt med min BiB-bok å lyssna på radion så prata de om status.. Jag stanna upp i mitt arbete för att lyssna noga.. De är ju lite intressant, då jag gjorde ett arbete om det i våras, fast social status..

Hög status:
¤ Allmänbildning
¤ Har mye ihop arbetade pengar
¤ Kan många språk
¤ Är en engagerad förälder
¤ Har tid å pengar
¤ Stabilt äktenskap
¤ Bestämma sina egna arbetstider
¤ Har en universitetsexamen
¤ Kan ta långledigt

Låg status:
¤ Singel
¤ Engagerad i kyrkans verksamhet
¤ Går i terapi
¤ Har en iPhone
¤ Går i kyrkan på söndagar
¤ Har en barnflicka och/eller städhjälp

Yees, så vare med de.. Undra var ja ska placera mej själv?? Hmm..

Allämbildad, lite kanske.. Pengar, kan ju inte påstå att studiemedlet gör mej rik precis.. Språk, ja kan engelska å spanska så att ja klarar mej.. Engagerad förälder, har ju inte ens nåra kids.. Stabilt äktenskap, hmm HAN har ju inte dykt upp än.. Arbetstider, kan jag inte påverka.. Examen, den kommer om 3,5 år.. Långledigt, finns inte på min karta iaf..
Singel, jao de e ju så.. Kyrkan, nje inte min grej. Går bara på dop å bröllop å sånt.. Terapi, nop å ja hoppas att ja slipper de å.. iPhone, det ju knappt vare e.. Barnflicka, inga kids...

Så frågan är va ja hör hemma? Ja placerar mej i mitten, enligt den här listan.. Men annars hade ja placerat mej i toppen..

Ciao


Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0