Utgång

Skrivet den 2008-08-20, klockan 13:09:15
Igår när jag gjorde mej iordning för å bege mej till Emelie, så vare uppehåll.. Men när jag skulle åka så vare ösregn!! Kände mej inte så sugen å cykla i de.. Först hade jag tänkt att jag skulle ta med ombyte, men ändå - tanken på å bli blöt.. =P Kollade upp om de gick nån buss, å jag hade tur.. För en skulle gå ganska så snart.. Så jag slängde på mej skor å jacka å tog min kasse och hick iväg..

När jag klev av så var jag tvungen å gå en bit, å de hade inte direkt sluta regnat så de blev lite blött..  Speciellt i skorna där plaskade de på bra.. Vi åt å sen gick vi till Emelie, då hade de sluta regna lite, men de började när vi började gå.. Erik kom förbi med nya skor å lite annat till mej.. VIlken tur jag har!! Skulle jag göra utan han?? =P =)

Förfestade hos Emelie, lekte lite granna.. Sen blevre taxi ner på stan, fick sitta i bakluckan, va lite läskigt å se allt från de hållet.. Sen gick vi in på Rex å dansade järnet!! De va så sjukt varmt där inne att man höll på å dö, samt att de va kass luft.. När dom stängde åkte vi hem till Emelie igen.. Å vi hade sån tur, de va lix 40 minuters väntetid på en taxi, men de kom en svepandes förbi oss..!!

Hos Emelie tog vi de bara lugnt, slappade å pratade.. Såsmåningom gick vi hem, fick sällis till Origo, skönt de.. Fast de va ganska så ljust när vi gick hem, så de va ingen fara.. Kom hem tog bort allt smink å gick å la mej, då visade klockan 05.15..

Låg vaken, å tillslut så började Eriks klocka å ringa å han flög upp ur sängen.. =P Han trodde typ att han hade försovit sej.. =P Låg å prata lite, sen gick han upp å då måste jag ha somnat på en gång, för sen minns jag inge mer.. Hörde inte ens när han gick!! Å de brukar man inte kunna missa för dörren brukar slå ganska hår..

Dags för en dusch,

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0