Mottagning

Skrivet den 2008-08-26, klockan 08:12:20
Skolstart igår då.. Efter att ha sovit oroligt hela natten så låg jag vaken från halv sex, av att Eriks klocka då började ringa.. Sen gick jag upp efter att han hade åkt.. Tog de lugnt hela morronen, fem minuter innan jag skulle gå såg jag att tröjan jag hade på mej var trasig!! Stressigt drog jag fram mitt sykitt å sydde på.. Kanske inte de snyggaste med de höll..

Iväg till skolan, satt i Mitum å väntade på att börja.. Blomman kom å vi satt å snacka.. De började med att generalerna kom å berätta för oss vad som kommer å ske under mottagningen.. Fick göra två matte diagnoser för att se vart vi ligger.. Gick väl hyffsat..

Under lunchen begav jag mej hemåt en snabbis för att sedan cykla tillbaka.. Då fick vi hälsa på varandra å lösa en gruppuppgift tillsammans och sen räkna själva.. När dagen var slut vare åter dags att bege sej hem..

På kvällen vare dags för lekar å grillning.. Massa namnlekar, men jag kan ändå inga namn.. =P Sen fick vi göra namnskyltar vilket gjorde allt mkt lättare.. Nu gäller de bara att inte glömma skylten för man vill inte få ett straff..

Nu måste jag kanske göra mej iordning.

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0