5kamp

Skrivet den 2008-08-27, klockan 08:06:32
På kvällen vare dags för lekar å 5kamp..

Först skulle vi ta oss över ett rep som satt på drygt 1 meters höjd, vi fick börja om nåra gånger då vi råkade nudda snören, vilket man inte fick.. Men tillslut så kom vi alla över.. De kluriga var att vi var tvungen å hålla i varandra.. Ingen fick stå själv.. Sen skulle vi ta oss över en "å", även då skulle man hålla i varandra.. Å även då vann vi!! =P

Sen vare dags för 5kamp, mitt lag team orm fick börja med å köra skottkärra.. Alla skulle ha åkt en gång.. Å de gick bra.. Sen vare dags å sjunga, å va jag inte ville de.. Men vad hade jag för val? Fick först, "Hej, hej Monika" men de va inte lätt att hitta texten, för den va på typ tyska!! Så de blev en nynning.. Sen fick jag en Ronny å Ragge låt, som jag inte alls kunde texten på, så jag fick byta till "The final countdown".. Så nu har de hört mej sjunga, men de va inte bara jag som var dålig.. =P

Sen vare dags för ölhävartävling, fast killarna klarade de själva, jag fick hjälpa till i slutet.. Efter de så skulle vi hålla en pinne å släppa den innan de gått 2 minuter, samtidigt som vi fick en gåta å en kluring.. Kluringen var vi ganska körda på å kluringen var vi en bit i från.. MEN vi släppte plankan på 2 minuter blankt!!

Sen dags för norsk fylla, vi fick väl ingen supertid, men vi var bra..

När allt var över så vare dags för generalen att räkna poängen.. Vi kom på delad andra plats å fick därför köra semi, med norsk fylla, som vi vann.. En kille for rätt in i ett träd! I finalen vare ölhävartävling, å jag tror att jag fick mer på jackan än i munnen!! Men de va ett så stort glas att de rann utanför.. Men vi förlorade.. Vi mötte nåra killar som tog världens största klunkar!! Så vi kom tvåa allt som allt..

Nu måste jag göra mej iordning för att snart gå till skolan..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0