"Underbar och älskad av alla - och på jobbet går det också bra!

Skrivet den 2007-09-21, klockan 23:20:57

Kom nyss hem från bion, den va faktiskt väldigt bra!! Har inte riktigt bestämt om boken eller filmen var bäst.. De va en del saker i filmen som var bortplockat, men de gjorde inte så mkt faktiskt.. Helt okej.. Den är faktiskt sevärd!! Tycker att Martina Haag gör ett bra arbete i filmen.. Ställer till de lite för sig, men de blir bra ändå!!

Emelie hade bil, så vi slapp cykla, de va väldigt skönt.. Hatar att cykla upp för svingen!! Den är lång å seeeeg.. Å jag vågar inte cykla när de e mörkt ändå.. För min cykellampa har gått sönder å Kicki berättade att polisen hade haft "cykelkontroller" här runt omkring.. Å de som inte hade en lampa hade fått 500 kr i böter... De känns inte så lockande.. Så jag får hoppas att pappa kan fixa lyset i morron... Annars blire bara cykling på dagarna.. Vilket ger mej problem då jag ska skjussa pappa ner till stan i morron... Hmmm... Men han kan glömma att få skjuss hem, för då kommer jag å dö!! Juste, svingen... De borde vara en rulltrappa istället, de hade vart mkt skönare.. Så att man slipper få en mindre hjärtinfarkt på vägen hem... Haha...

Ciao...

Juste, idag vare jag som fick vänta på Emelie!!! Äntligen! Fast jag var iofs 15 min för tidig.. Å hon kom efter 5 min... Å jag gjorde mej iordning 25 min innan jag skulle gå.. Då hann jag med alla sista-minuten-grejer..


Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0