Stan + skogen

Skrivet den 2007-09-29, klockan 15:18:28
Vaknade vid nio-tiden i morse.. Tog mej ner till stan så ja va där lite över 11.. Lämnade in mina skor på lagning. Sen hade jag två timmar på mej innan jag skulle hämta skorna.. Så de blev att gå runt i affärer.. Min klänning som jag ville ha, fanns inte längre kvar.. :( Kanske ska vara lite snabbare nästa gång.. Hitta massa andra fina saker som jag ville ha.. Gick till Skopunkten å köpte gummistävlar.. De blev ett par vanliga gröna..  Orkade inte leta längre Å om jag känner mej själv så kommer jag inte att sätta på mej stövlarna särskilt ofta... Så varför anstränga sej så mkt?? När de två timmarna hade gått, gick jag tillbaka till skomakaren å hämtade mina skor.. Å va fina de hade blivit!! Nu kan jag använda de igen!!!

Sedan cyklade jag hem å åt lunch innan de va dags å cykla till skogen...

Tog skogen bakom IKSU, för där visste jag vart jag kunde hitta mossan å lavorna... Jag har 11 st som ja är ganska säker på vad de e.. men de saknas fortfarande 9 st.. Sen har jag nåra okända också... Så de måste jag lösa..

image56image57
Min lilla skogspromenad i IKSU-skogen


Ska kanske träffa Emelie å hennes kompisar ikväll.. Hoppas på de!

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0