Nu så..

Skrivet den 2007-09-19, klockan 18:19:26
Nu förstår jag!!! Äntligen, de va faktiskt inte så svårt, men jag har bara inte tålamod till å klura riktigt länge utan ger upp innan... Vilket är synd för om jag bara fortsätter så gåre jue!!
Okej, jag gjorde de inte helt själv.. Jag fick faktiskt hjälp.. Så jag kanske inte ska ta åt mej all ära, fast de gör jag ändå.. haha.. Om jag har nån som sitter bredvid mej när jag räknar så gåre, men inte annars.. Jag förstår inte varför.. :S Kanske ska be Lisa sitta bredvid mej på duggan... DÅ kanske jag får alla rätt!!!

Inte för att skryta, men jag är faktiskt bra på matte!!!

Just nu är vi bästa vänner å de finns ingen som kan komma emellan!!

Börjar bli litte hungrig.. Jag funderar på om jag ska gå å handla först å äta sen eller tvärtom.. Fast de e livsfarligt att handla när man är hungrig!! Så de kanske blir sen, men då kommer de aldrig bli av... Så de får bli handling nu.. Jag får väl skriva en lista på de jag ska ha å inget annat får åka ner i korgen, för då blire ett straff!!

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0