Lavkartering

Skrivet den 2007-09-28, klockan 20:23:18
Dagen började seg som vanligt.. Men de va inte så farligt idag som de brukar vara, de va ju fredag!! Cyklade iväg till skolan. Jag vene hur många ggr jag höll på å somna på lektionen.. Nickade till hela tiden.. Till slut fick vi en rast, tur va väl de.. För annars hade jag nog slutit ögonen, å de hade inte vart så bra, eftersom jag satt längst fram..

Pratade med Elin å de visade sig att vi bodde i samma hus.. Fast hon bor våningen över mej.. Har itne haft en aning om de, å då har jag bott här i 7(!) veckor, å hon i 2,5 år..

Sen fick vi en indroduktion för att använda datorerna på skolan.. Så nu har jag ordnat alla login, hoppas jag iaf...

Åkte hem på lunchen för att byta om och hämta lite saker...

På em, hade vi lavkartering.. Man ska plocka ut 10 träd i ett område... Sen ska man kolla vad de finns för lavar på trädet... Å sen ska man mäta dem.. Väldigt tråkigt.. Vi åkte först till E4:an å kollade hur mkt de va där, sen åkte vi till Grössjön å kollade.. De va lite skillnad..
Jag har lärt mej nåra lavar idag, å jag känner mej väldigt duktig...

Sen cyklade ja ner till Maxi för att köpa stövlar, men de fanns inga jag ville ha.. Typ röda, men de kan jag inte ha pga jackan.. Så jag får kolla på stan i morron... På Maxi träffade jag Ida (tjej i klassen) vi pratade litte granna... Sen stötte vi på varandra ett antal ggr, när vi letade oss fram.. De e inte lätt att hitta därinne, för de är väääldigt stort.

Sen cyklade jag hem, de va väldigt svårt, för kassarna i korgen gjorde att de blev svajigt... Men hem kom jag..

Fixade Facebook idag.. Kunde inte längre stå emot grupptrycket... :P:P:P Men jag förstår inte så mkt, men de löser sej väl..

Tittar på idol just nu, ska bli spännade å se vilka som får vara kvar...

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0