Borta?

Skrivet den 2007-09-25, klockan 22:15:12
Så va den borta - huvudvärken... Känner att jag mår mkt bättre nu!! Hoppas att de håller i sej.. Vore trevligt om jag kunde få skippa huvudvärken i morron på labben..

Har hälsat på min nya granne... Han läste någe bioteknik, eller va de va... Å han tyckte att ja skulle läsa de istället för Byggteknik.. Ja, han va ju inte överförtjust i mitt val precis.. Men han kommer inte kunna värva mej för Bioteknik skulle ja aldrig klara av för de e ju massa BIOLOGI!!! Å de vill ja ju helst skippa.. Han tyckte att ja skulle läsa teknisk fysik eller maskinteknik, för de va mkt matte å fysik på de programmen... Men ja vene..Well, deras overaller e ju helt okej.. Men de e nog inte vad jag egentligen vill hålla på med... Frågan är vad jag vill göra?? Vill ja konstruera hus? Eller vill ja någe helt annat?? Jag får väl se i vår vad jag vill göra.. Å gå efter de...

Eftersom min granne läser Bioteknik (civ.ing) så har han läst de ämnen som  ja läser.. Vilket är bra, för då vet jag vart ja ska knacka på när jag inte förstår.. :P:P:P Ja är sååå smart!! En guldstjärna till mej själv!!

Pratade med Erik idag, han va också sjuk.. Inte bra.. Men han har iaf gjort mej på bra humör.. Vilket inte är så svårt för honom.. :P:P

Väntar på Idol just nu.. Vill se vilka som får vara kvar.. Har inte hunnit skaffa nån favvo än.. Men de kommer väl snart..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0