Ännu en sömnlös natt...

Skrivet den 2007-09-13, klockan 12:02:13
Super-JäNS igår då, var ju ente där, men jag hörde att de va väldigt trevligt. Borde kanske ha gått ändå rå..Men jag får en ny chans nästa år och då ska jag vara först i kön..

Blev inte så mkt sömn inatt, kunde bara inte sova.. Men jag sov 45 minuter extra i morse istället, skippade halva första programmet.

Gick ut i köket såg att min sked låg på bänken smutsig, så jag diskade den. Gick in i rummet och gjorde mej iordning.. Sedan ut i köket för att hämta lunchen, då va skeden borta!! Spårlöst försvunnen... Fick åka utan sked och hoppades att man kunde låna nånstans..

Till skolan, trött som ja vene vad!! Satte mej bredvid Emelie och började räkna matte. De gick faktiskt väldigt bra.. De va C-uppg. som var svåra, men med litte proffshjälp så de de också.. Satt där i tre timmar, sedan var det dags för lunch. Bestämde mej för att åka hem, eftersom jag var klar med matten och hade saker hemma å göra; som att läsa i BiA-boken och städa.. Pelle kommer ju i morron, så de vore bra om de såg hyffsat snyggt här inne, vilket det inte gör just nu.. De e bara att ta fram dammtrasan och dammsugaren..

Dags att börja..
Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0