Ny frissad!

Skrivet den 2007-10-05, klockan 15:48:39
De va lite segt att gå upp i morse.. Men jag slog på teven å tittade på mina program.. Sen cyklade jag till skolan, de va lite kyligt ute idag.. Fast de kan bero på att jag bara hade en t-shirt under jackan..

På biologin va de redovisning, trodde att de skulle va svårt, men de va väldigt simpelt.. Jag kan inte påstå att vi va så värst seriösa i vår grupp... Alla presenterade sina områden på 5 min å sen vare 5 minuters diskussion.. Så vi var klara väldigt fort.. Men de gjorde inget för då slutade vi!! Men inte jag, då min grupp inte va klara med lavkarteringen.. Men vi fick ihop en rapport å sen va dagen slut, innan de va lunch tom!! Gick ut i korridoren å träffade nåra i klassen så jag stannade kvar å pratade med de..

Sandra P frågade om vi ville följa med på fest hos hennes utbytesstudenter, å de vore najs!! Så ja å Emelie bestämde oss för att följa med.. Sen va frågan när vi skulle komma, skulle vi komma tillsammans eller 1å1?? Men de e alltid trvligare att komma tillsammans, speciellt när man inte känner de andra.. Så det bestämders att vi skulle träffas innan å gå tillsammans.. Men vart? De blev här, då jag bor närmast.. Bor bara nåra minuter från huset vi ska till... Så de kommer hit vid 18-tiden..

När jag kom hem slängde jag i mej lite lunch å sen tog jag cykeln ner till stan å letade efter en frissör.. Hittade en som verkade bra å gick in å kollade om de fanns någon ledig tid nu.. Å de fanns de.. Hon klippte 5 cm, men ja såg ingen skillnad, så ja frågade om hon kunde klippa lite mer.. Å de gjorde hon.. Så hon klippte väl 5 cm till... Så nu ere kort! Eller inte så farligt.. Helt okej.. När hon hade klippt klart gick hon därifrån å kom tillbaka med en annan frissör..
- Hej, Karin är ny här så jag ska göra en kvalitetskontroll... Sa hon...
De va okej, inte allt, men de fixade hon till.. De hade jag aldrig lagt märke till ens...

Men jag blev nöjd iaf å de ere bästa..

Kom hem å fick börja städa, vill ju inte att tjejerna ska se hure egentligen ser ut här!! :P:P:P

Idag glömde jag något som jag aldrig har glömt - ta på mej mitt halsband.. Jag förstår inte varför jag inte tog på de... :S:S:S

Idag äre Sandras födeslsedag!!! Grattis sweetie!!!
Synd att ja inte kunde va hemma å fir dej...

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0