Ingen ursäkt

Skrivet den 2007-10-10, klockan 17:28:24
Kom hem strax innan 16 idag, å då gick jag å kolla om de fanns någon ledig tvätttid ikväll, men de fanns de inte.. Så jag får vänta till i morron.. De börjar bli ont om strumpor nu...

Sen satte jag mej ner å funderade om jag hade nån ursäkt till att inte gå ut å promenera.. Men jag kunde inte koma på någe, så de va bara att ta på sig mjukiskläder å gå ut... De gick väldigt bra.. Va ju tvngen att gå då, så att de inte hann bli mörkt, för då hade ja haft en ursäkt..

Man kan bli rädd även fast de inte är mörkt... Gick på gångvägen å så kände jag mej en aning hotad... Well, de va inte så farligt, men när jag gick där så kom de en skata springandes mot mej!! Den såg inte så värst snäll ut så jag ökade takten, ja tror inte att den följde efter.. Sen såg jag en annan skata som jag trodde var gravid.. Den va väldigt rund, men sen såg jag att alla skator såg ut så.. Så antingen var alla skator jag såg gravida, eller så var de bara tjocka... Mötte även de två stora, läskiga hundarna.. De va inte kopplade vilket gjorde mej räddare.. Men de va för slöa!!

När jag kom tillbaka till centrum gick jag in på konsum å handlade lite grann.. Så nu kan jag laga mat..

De jag glömde va soppåsen.. De luktar inte gott här inne nu... Måste slänga den snart, för de ligger matrester i den från ett bra tag sen... Får ta den nästa gång, om jag kommer ihåg..

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0