Sol och bad.. nä.. sol och städning... :P

Skrivet den 2007-06-03, klockan 22:34:22

Gick upp vid 10 i morse, jag har börjat sova längre nu... Gjorde i ordning frukost och åt den på altan. Det var varmt och skönt. Sedan var det dags att börja städa.. Mamma slavade med mig.. Nä, kanske inte, men det kändes som de.
Skurade inne i skåpen och på utsidan.. I kylskåpet, i diskmaskinen och i spisen.. Så nu glänser allt här hemma..

Sedan tog vi fram utemöblerna som har stått i förrådet..
De var lite spindelnät, som jag torkade bort med en trasa.. Macke vägrade hjälpa mig att tvätta möblerna, men det straffade sig.. Han fick lite vatten på sig när han solade!! Hihi... Möblerna blev faktiskt väldigt fina, så nu kan gästerna sitta där på fredag.. Jag och pappa flyttade på hamocken och sedan skurade jag den.. Den blev vit!! Det var den inte innan!!!

Sedan var det dags för lunch som blev i skuggan.. Pappa och Macke skojbråkade lite grann med varandra.. Det tyckte Jissa var väldigt kul och hon ville gärna vara med.. Så hon högg tag i pappas nya tröja när han sprang iväg.. Ja, det blev ett hål, inte litet heller... Stackars tröja...

Därefter åkte jag och Macke till Ica och handlade middag... och lite annat.. När vi kom hem la jag mej i solen och bättrade på brännan.. Det gav lite resultat.. Ska fortsätta i morron... :P

Busade lite med Lillen, men han ville bara bita mej..

Nu får det vara slutskrivet...

Ciao.

Sång:
Snart blir jag djungels nr 1.
Ja kungens stor idol.
Jag trännar på min nya stil.
Jag ryter fram ett vråål.

Blev lite kär i låten när Zillah och Totte sjöng den... :P


Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0