Denna värme!!

Skrivet den 2007-06-11, klockan 17:11:45
Tänkte att jag skulle skriva igår innan jag gick och lade mej, men det blev inte så.. För det åskade här och då måste stänga av allt och dra ut sladdar för annars pajjar det.. :P om jag hade tråkigt? JA!! det finns lixom inget att göra.. Ingen dator, ingen tv, ingen radio.. va gör man då lixom?? ligger på sängen och tittar rakt upp.. haha... Nö men jag pratade lite med mamma och pappa.. och läste ut min bok.. "Genom helvetet" av Tina Nordlund.. Den var faktiskt väldigt bra.. Gillade den, hemskt att det kan hända... Tyckte så synd om henne, men hon var stark som tog sig upp ur skiten.. Det är nog inte lätt, inte eftersom alla trodde att hon var frisk, fast hon inte va de..

Idag då..
Solade lite på förmiddagen och åkte sedan till mormor, ska hjälpa henne att städa lite grann så nu vet jag vart... och nu är jag hemma, ska fixa en sista nyckelring till moster min. Sen är UF slut.. Jobbigt att göra skolarbeten när man har tagit studenten precis... Menmen, jag får väl skylla mej själv som inte gjorde det innan...

Ska fixa det nu så moster får den i morron...

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0