Vilken skön dag!

Skrivet den 2007-04-14, klockan 19:08:59
Började med att gå upp tidigt för att lämna lillebror och kompis på moppeskolan.. Sedan promenerade jag och pappa runt lite i stan, riktigt najs. När affärerna öppnade blev det lite shopping och sedan fika. Det var jättemysigt, solen sken och det var väldigt varmt. Visst man kan vara på mysigare ställen, men det här var helt okej...

Sedan bar det av hemåt, hemma fick jag kratta hela tomten, sjukt tråkigt!! Men mamma tvingade mig. Jag ska aldrig bli trädgårdsmästare.. Det är nog det tråkigaste man kan bli. Visst det är najs att få vara ute och så. Men att kratta.. Nä, skulle inte tro det... Mina fina händer fick nästan blåsor fast jag hade trädgårdshandskar... Tyckte riktigt synd om dem ett tag. :P

Sen hade jag lite fotbehandling på altan, äntligen blev mina fötter fina igen!!! De var mina fötter verkligen värda! Speciellt eftersom jag ska plåga dem i högklackat på tisdag, om jag inte kommer på en annan lösning. Jag har inte riktigt bestämt vilka skor jag ska ha på studentskivan. Grejen är den att i min garderob finns det drygt 20 par, men det finns ett problem. Ingen av dem är riktigt bra.. Hmm.. Dagens i-landsproblem..!! Hahaha... Det är något som jag måste lösa snart, innan tisdag så att jag slipper stressa!

Sen tittade jag på Hammarby-Trelleborg (de har börjat sända allsvenska matcher på fyran!!!) Hammarby vann så klart!! Med hela 3-0!! Det kändes riktigt bra!

Ciao


Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0