Spöken??

Skrivet den 2007-04-02, klockan 19:31:27
Okej, nu har jag kommit fram till att jag inte är ensam hemma. När jag är på övervåningen är det någon som går på undervåningen och när jag är på undervåningen är det någon som går på övervåningen. Upp och ner för trappen.... Hur man nu orkar de... Ibland så är det en skugga efter mig och det är inte min egen för det har jag kollar... Och provet som jag letade efter igår har jag hittat. Det låg i högen som jag gick igenom 1000 ggr igår. De va skönt att det var hemma och inte i skolan. För nu vet inte hela skolan vad jag fick som tur är. När jag satt och pluggade i den sköna fotöljen i vardagsrummet idag med böckerna i soffan, så var det någon som pillade på min post-it lapp som sitter på en mapp!!!

Det är helt sjukt! Lillen har inte ens vart inne när allt detta har hänt så honom kan jag inte skylla på. Jag tror knappast att dammråttorna under sängen skulle göra nåt sånt.. Vem ere då?? Jag tycker att det verkar fett skumt, lite läskigt. Jag ska du inte flytta till ett stort hus när jag väl flyttar hemifrån. Det kommer jag aldrig att klara av, inte om jag är själv hemma. Men jag tror att det är någon/något som förföljer mig, för när jag sov ensam inne i huset på landet var det någon/något som var på undervåningen och sågade!! Hmm, det blir bara värre och värre. Så jag ska nog sluta att spekulera..


I skolan idag diskuterade vi studentskivan som närmar sig. Jag hoppas att allt kommer att gå bra. Lillebror min ska med på middagen.. Men lillplutten måste gå hem 22, då han inte är 18 år... Stackars liten... Men han lär nog få 3 roliga timmar innan han måste gå.

Har ju slutprovet i morron så nu gäller det att plugga järnet i ca 30 minuter, för sen är det Anna Pihl och det får man ju bara inte missa!!

Puss

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0