Äntligen hemma!

Skrivet den 2007-04-11, klockan 22:18:30
Efter nästan en vecka på landet är det väldigt skönt att komma hem. Har längtat hem sen jag kom till landet, typ. Visst det är trevligt och så, men ack så ödsligt! Vad ska man göra lixom? De finns ju knappt nån el! Jo el finns, men inte vatten så det är lite jobbigt.
Men jag ska inte klaga, jag har fått softa iaf och det var skönt. Lillebror fick slita lite grann, men jag slapp. Hihi.. I torsdags när vi åkte upp vare orkan-vindar så vi kunde inte åka över Höga Kusten-bron utan fick köra runt. Det var lite läskigt i bilen när det kom kastvindar, som tur så var Stefan beredd på allt... Vi kom upp nångång på natten så det var bara att gå och sova när man kom fram..

Fredagsmorronen började bra, jag fick sova länge och sen skulle jag och mamma och Macke åka och handla påskmat mitt på dan, då försvann min tur. Jag gick lugnt och försiktigt ner för trappen och när jag hade 5 trappsteg kvar så blev det rutschkana... Inte skönt och verkligen inget att rekomendera!! Min rygg och svanskota dog efter den åkturen!! Och jag har fortfarande ont! Jäkla trappa!!
Jag hade lite svårt att sitta i bilen, men jag fick iaf sitta i framsätet, det var lite jobbigt på de guppiga vägarna, men annars vare lugnt.
 
På påskaftonen åkte hela familjen till mormor för att duscha och vara fräscha när vårt främmande skulle komma. Jag hade hjälpt mamma att göra maten, de godaste på påskbordet var köttbullarna (de va ja som hade gjort dem). Sen hare inte hänt så mkt uppe på landet, jag har blivit uttvingad på promenader några gånger, sjukt tråkigt! Hatar att promenera! Finns de något tråkigare??

Åkte på dan idag och kom hem på kvällen.

Tittade på Uppdrag granskning igår och blev lite småirriterad! De handlade om en tjej som blev utsläng från mammans lägenhet när tjejen var 10 år!! Hon var ju bara ett litet barn! Hennes pappa kom och hämtade henne och de flyttade till Småland. Men hos pappan fick hon det inte mycket bättre, han var väldigt kriminell och åkte in och ut från vård lite då och då. Och där bor den stackars lilla tjejen. Grannar och skolan uppmärksammar att något är fel... Men socialen "ser" inte, fatta de "ser" inte!! Hur kan man låta en stackars flicka växa upp så?? De är inte rättvist. Hoppas att de lär sig något nu, så att det inte upprepas igen för de vore katastrof!!

Jaja, nu ska jag gå och titta på OC.

Ciao <3

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0