April-skämt?

Förra veckan läste jag på Aftonbladet om nåt supervirus som spred sej och som skulle slå ut datorerna den 1/4.. Blev livrädd, för min dator är mitt liv!! Erik sa till mej att de lika gärna kan vara ett april-skämt, men jag vågar inte riktigt chansa.. Så nu har jag lagt över alla mina saker på Eriks hårddisk.. Ifall.

Nu läste jag om viruset igen på Expressen å där stod det att det inte var ett april-skämt. Jag håller på å söker igenom datorn nu å kollar om jag har nåt skit i den.. Får se om en stund..

Men jag hoppas att det är ett stort april-skämt å att jag har blivit totallurad, men de kan jag ta.. Säkerheten före chansningen..

//Angelica

Planering av mitt liv

Idag råkade jag visst somna på föreläsningen.. Men de va så segt.. Han har samma röstläge, sitter helt stilla å är allmänt tråkigt å se på..Så jag kunde inte hjälpa de.. De går ju bra så länge jag antecknar, men nu hade jag inge å anteckna, så därför blev de som de blev.. =P

Vi slutade halv 12, men jag kom inte hem förns 15.. =P Först stannade vi kvar under lunchen för vi väntade på att lärarkorridoren skulle öppnas kl13, då satt läraren vi skulle prata med i möte, så vi fick vänta 30 minuter till.. Sen gick vi till henne å försökte få hjälp med våra liv..

Men jag var mer förvirrad när jag gick därifrån.. =S Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska inrikta mej på!! Men jag har suttit nu hemma å skrivit upp de kurser som jag vill läsa, men jag saknar fortfarande 35 hp.. Måste hitta något intressant å läsa.. Funderar på juridik, men de fanns inga kuliga kurser. Funderar även på ekonomi, inte för att jag gillar de, men de e en bra å ha kurs.. Kanske ska jag kolla vad arkitekthögskolan har att erbjuda..

Jaja, ska planera vidare

//Angelica

31 mars 09

Läste lite igår, innan jag släckte lampan.. Eriks kompis ringde å sen vet jag inte mer.. Måste ha somnat under deras samtal.. Å så har jag sovit hela natten!! Vaknade inte ens när Erik kom hem, vilket jag brukar göra.. Så jag måste verkligen ha varit trött..

Klockan ringde å jag tryckte på snooze, för de va tungt.. Ska nog se till att lägga mej tidigare, för jag börjar ju tidigare den här kursen..

Ska ta å kolla vart jag ska befinna mej idag, vi byter sal typ varje dag. =P Sen äre dags att borsta tänderna..

//Angelica

Natti

Nä nu ere dags att packa ihop verksamheten å bege sej mot sängen.. =) Ska väl läsa lite först, men jag kommer nog inte hinna läsa så mkt. För jag är faktiskt väldigt trött, har vart de hela dagen - typ som alltid..

Hörs i morron

//Angelica

Love Story

Den här föll mej också väldigt bra i smaken =)

 

//Angelica

Det vackraste jag vet <3

Vart lite kär i denna.. =)



//Angelica

Fixning

Sitter med mina bilder å dokument å sparar dom.. Då jag är rädd att datorn kommer å krascha samt att de va nåt virus på gång.. De kan iofs va ett aprilskämt, men jag vågar då inte chansa..

De knepiga var att det inte gick å spara bilderna på cd-skiva, för skivorna gick bara sönder.. =S Så nu håller jag på å ordnar så jag kan lägga in dom i Eriks hårddisk.. Ska "hyra" nåra GB där.. =P Men de e så mkt smidigare så..

//Angelica

Böckerna

Lyckades hitta böckerna efter lite väntan.. Fick låna en vagn, som var väldigt svårstyrd, så jag höll på att köra in i massa saker.. =P Som tur var så var de rätt böcker också, hade blivit kämpigt annars..

Skrev ut lite papper till den här kursen också, de finns ännu mer att skriva ut, men de kan jag inte göra, för då kommer alla mina papper ta slut.. Får bara 400 på ett år..

Dagens lektion tycker jag var intressant, de tråkiga är bara att läraren är så torr.. =P Men de vänjer man se med kanske..

Nu ska vi åka å lämna Björn på flyget sen ska vi storhandla..

//Angelica

30 mars 09

Resan upp igår gick bra.. Vi stannade i Gävle för att sträcka på benen, gå på toa, Erik köpte en korv å jag tog morrötterna han fick till.. =P Fast de var faktiskt inge goda. Nästa stopp vi gjorde var hos Eriks föräldrar, fikade lite innan vi drog vidare. Då hade vi även B med oss.

Strax efter 00 kom vi innanför dörren. Å jag stupade i sängen nästan på en gång. Var tvungen å ställa klockan för att jag inte skulle sova alldeles för länge.. Men de var ingen risk ändå, för Erik var inte så tyst när han klev upp.. =P

Har precis kommit ut ur duschen, ska klä på mej å sen gå å handla.. Sen måste jag gå till skolan, måste leta reda på böckerna som jag beställde till klassen..

//Angelica

29 mars 09

Så då vare snart dags att lämna huvudstan för den här gången. =( Känns lite sorgligt, men de ska nog gå bra.. Kommer ju tillbaka om nåra månader.. Samt att jag träffar familjen om en vecka igen! =)

Idag har vi tagit en promenad med Jissa, hon tyckte de va väldigt kul! Sen har vi "firat" våffeldagen, några dagar senare.. =P Gott vare, men nu har jag lite ont i magen.. Men de kan jag stå ut med..

Jaja, nu ska jag ta å packa in mej i bilen så vi kommer hem nångång..

//Angelica

28 mars

Gårdagens restaurangbesök var kanon! Maten var supergod å jag blev proppmätt, men de är väl de man ska bli.. Jobbigt om man fortfarande är hungrig när man går ifrån en restaurang.. =P Dock var väl servicen inte den bästa å inte heller våra placering.. Men man kan inte få allt..

Idag har jag, Erik å Macke vart på en liten åktur. Vi visade Erik runt lite granna å sen avslutade vi med å handla.. Sen vare dags att duscha å fixa sej iordning.. Vi har haft kalas idag för pappa som fyllde år i veckan.. Moster å T, Faster å V&S var här.. Det blev gomat även idag =)

Känner mej väldigt trött, men jag får inte gå å sova än.. =P

//Angelica

27 mars 09

Har blivit lite uppehåll här nu, men jag har inte riktigt hunnit med å skriva..

Onsdag
Gjorde tentan, gick inte alls bra.. Var inte riktigt beredd på de som kom, kändes lite för svårt!! Sen gick jag hem, packade ner de sista å sen satte vi oss i bilen å for.. Först ner på stan en snabbis å sen stannade vi inte förän i S-vall.. Där blev det mat, vart lite besviken, för glassmaskinen var trasig så jag fick inte min glass som jag hade sett framemot i timmar, eller jag menar veckor!!

Sen stannade vi en till gång i tönnebro, tankade å sträckte på benen.. Kom till Sthlm kl22, samtidigt som familjen kom hem från träningen/storhandlingen.. Fikade lite å satt uppe till 3!

Torsdag
Vaknade 7, lyckades somna om till 8. Körde Macke till bussen.. Sen hem åt frulle, gjorde mej iordning för att åka till stan å träffa mina BB's =) Åt lunch, fikade, kolla runt... Sen avslutade vi stan med frisering =) Känns lite annorlunda nu, men jag är nöjd!

Sen åkte vi till Mackes träning, kollade lite å tog med han hem.. Fick då middag å fika..Tittade på Björn Gustavssons film på kvällen, man fick sej nåra skratt. =)

Fredag
Idag har bara blivit lugnt, har fixat deras dator lite.. Erik e å hämtar Macke vid bussen.. Ska väl snart hoppa in i duschen, för ikväll ska vi på restaurang. =)

//Angelica

25 mars 09

Boken jag började med igår var väl kanske inte nån wow-bok.. Men den ska nog gå å läsa iaf.. Släckte lampan innan 10 nångång för jag kände mej trött å så var jag tvungen å sova då.. Men de va inte de lättaste, för de hade fest i huset mittemot så de va massa prat.. Samt att de ovanför oss bestämde sej för att ta fram dammsugaren.. Men jag lyckades att somna ändå..

När jag sov som allra bäst ringde Eriks kompis till mobilen, jag blev jätterädd för jag trodde att jag hade försovit mej.. Det tog ett bra tag innan hjärtat lugnade ner sej!! Det bästa var att klockan bara var runt 1, så de va många timmar kvar att sova.. 

Vaknade ytterliggare en gång, helt utan anledning.. Känner att jag har lite ont i nacken å ryggen.. De e böckernas fel, eller jag, de var ju jag som la dom under kudden.. =P Men som vanligt - jag måste!!

När klockan ringde gick de bra å he sej upp, men i duschen vare inge skönt, va så fruktansvärt kallt!! Jag ogillar verkligen å duscha på mornarna.. Men jag var som tvungen, går inte utanför dörren i de skick jag hade håret.. hehe..

Har tittat på AA, så frågan e vad jag ska göra nu? Inte plugga iaf, för då kommer jag bara å må dåligt, de jobbiga är att jag inte kommer ihåg nånting!! De har som försvunnit.. Men jag hoppas att de kommer tillbaka så småningom..

//Angelica 


Våffeldagen idag, tyvärr får jag inga våfflor, men de blir senare i veckan!! =D

Kväll

Nee, nu ska jag ta å borsta tänderna läsa lite innan de e dags att släcka lampan, ska upp lite tidigare i morron så jag hinner duscha å se Andra Avenyn! För jag får inte se de ikväll, Erik har kontrollen.. =P Hehe.. Men eftersom AA går å se på svt så kan jag göra de.. För tv4 visar ju inte house..

Slutpratat, mot badrummet!

//Angelica

Läsning

Idag kom jag ihåg tvättiden.. =P Så nu har vi rena kläder med oss i morron, hoppas att de hinner torka bara. Jaja, de e ju mer än 12 timmar kvar så de e nog lugnt.. Annars får jag väl ta nåt annat istället, för de går ju alltid att byta outfit..

Jag som hade hoppats på att Sthlm skulle bjuda på vår, men de visst att ta i för mkt. Så de blir ingen vårjacka.. Så nu vet jag inte riktigt vilken jag ska ha för jacka.. Men de löser sej också..

Ska dricka kaffe nu, sen läsa lite mer bland mina anteckningar.. Sen ska jag läsa lite i min nya bok, Ego-girl.. Får se hur den är.. Läste ut PS. Jag älskar dej, igår.. Den var riktigt fin.. Ögonen tårades lite granna.. Men sånt händer..

//Angelica

24 mars

Eftersom jag inte har nån date med Charlotta idag utan ska plugga hemifrån så gav jag mej lite sovmorron.. Tyckte faktiskt att jag var värd de! Jag gick å la mej väldigt tidigt igår, vilket betyder att jag har fått väldigt många timmars sömn, en si så där 10 st.. =P

Nu ska jag äta frulle å sen börjar plugga.. Yeah, jippi!!

//Angelica

Övningar

Fortfarande slutkörd i huvudet.. Har varit en lång å jobbig dag.. Har räknat å räknat å räknat å rä.. Jag ni kanske fattar.. =P Vi va in å frågade läraren om  lite saker, å han skrattade när vi kom.. =P Men han blir aldrig störd eller irriterad när man kommer, å de e skönt. För då har man inte nån ångest över att gå å fråga..

Den sista övningstentan var jobbig, för de fanns inge facit till den.. Så jag hoppas att jag har fått rätt.. Har jämfört med nåra andra så de verkar rätt iaf.. Annars har alla vi fel.. =P Å så dåliga kan vi inte vara..

Känner att jag börjar få ont i huvudet så nu ska jag dricka kaffe..

//Angelica


23 mars 09

Har sovit kanonbra inatt, även fast de blev många timmar så e jag supertrött!! Men jag kanske kommer igång snart, de hoppas jag iaf..

SKa bli en till hel dag i skolan idag, men de är sista nu, för i morron ska vi göra lite andra saker så jag vet inte riktigt hur vi ska göra.. Kanske att vi kör fm, men att vi börjar kl.8.. De kommer å bli tungt!!

Nu ska jag ringa å gratta P å sen ska jag äta frulle..

//Angelica

Slutmattad

Började titta på I hennes skor, men jag tyckte inte att den va nå vidare bra, så jag funderar på om jag ska gå å sova istället.. Har blivit nåra dagar med lite sömn.. Så jag vill ha många inatt, för de ska bli tidig uppgång i morron med..

Längtar efter helgen, den kommer på onsdag kl13.. Det har som inte blivit nån riktigt helg den här helgen, har pluggat alldeles för mkt.. Utan någon riktig vila.. Känns verkligen i huvudet.. Kan inte tänka riktigt klar längre.. Men de ska nog gå bra.. Har några dagar till som jag måste banka in information..

Nej, nu ere slutskrivet för den här gången

//Angelica

Pluggisen

Jag är faktiskt förvånad, riktigt förvånad att jag inte än har tröttnat på å plugga.. Så mkt som jag har pluggat nu så borde jag vara trött, i vanliga fall är jag det iaf.. Men inte nu, fast det är iofs bra.. För annars blire så jobbigt.. De värsta är att efter att den här tentan är gjord så ere dags att ta upp Byggproduktionen igen.. Eller jag låter den va de dagar jag inte är hemma.. Men när jag kommer tillbaka, då..

Idag har vi suttit från 9-17 å vi har bara gjort 4 uppgifter.. De tar sån lång tid att göra en uppgift, å de suger mkt krafter ur en.. Så jag hoppas att de blir en tenta med ett fåtal uppgifter annars kommer jag inte att hinna.. Jag lär ju sitta hela tiden ut å sen kommer jag att vara helt slut. Kommer å gå hem, ta mitt pick å pack, sätta mej i bilen å somna.. Typ. Fast jag borde ju va vaken..

Nu ska jag gå å fixa nån mat..

//Angelica

22 mars 09

Kände mej pigg igår när jag skulle gå å sova.. Läste lite men de hjälpte inte.. Så jag tog min kudde å gick till soffan å la mej.. Tror att jag somnde bums.. =P Låg iaf kvar där ett tag innan Erik tyckte att jag skulle flytta tillbaka till sängen..

Sen har jag sovit bra hela natten.. Inga konstiga drömmar eller något.. Skönt..=)

Idag blire mera plugg, får se hure går då.. Hoppas att de går bättre än igår.. Annars vet jag inte vad jag ska göra.. De måste ju släppa nån gång, eller?

//Angelica

Brand

Satt å titta på Robinson, då jag såg att de blinkade utanför fönstret.. Brydde mej inte å trodde att de plogade eller nåt.. Erik stirrade ut lite extra å gick fram till fönstret.. De var nämligen blåa ljus som blinkade utanför..

Sedan såg han brandbilen.. Han gick ut å kollade, jag kollade tidningen å såg att de var en lägenhetsbrand, de stod att de kom öppna lågor ur en lägenhet. Stängde ner websidan å gick ut till Erik. Det luktade rök ut.  Efter en stund såg vi att de spruta ut vatten ur en lägenhet.

De kom förbi en tjej å började prata med oss, hon var lite orolig för hon bodde i ett hus bredvid som satt ihop med det som de brann i.. Det med tanke på vad som hände i Umeå i julas..

Men jag hoppas att de har släckt ordentligt å att de inte blir samma sak.. Inte för att vårat hus sitter ihop i den längan, men de ligger bredvid.. Nu blir jag lite nojjig..

//Angelica



De va tydligen en engångsgrill som låg bakom de hela..

Skolan på en lördag

Va i skolan 9 å cykla där ifrån 16.. Är inte de duktigt? Jag tycker iaf att de e sjukt duktigt, för en lördag.. Fast vad skulle jag annars ha gjort? =P Kanske att jag fortsätter lite mer senare.. Nu måste jag få vila hjärnan, rensa den lite granna..

Om jag inte förtsätta idag så ska jag ju tillbaka till skolan i morron, så jag behöver inte ha dåligt samvete ifall jag skulle fastna i soffan..

Nu ska jag å Erik ut på en promenad, hörs sen..

//Angelica

21 mars 09

Gomorron, är en anings trött. Hade mer än gärna legat kvar i sängen å sovit vidare, skippat å gå upp såhär tidigt.. Känns helt sjukt att jag går upp nu på en lördag, det som ska vara en ledig dag.. Men jag har inga lediga dagar fram till tentan nu..

Fast jag har gott samvete på kvällarna nu iaf, å de e ju skönt.. Att ha ångest för att man inte pluggar när man borde är jobbigt.. De vill jag gärna skippa..

Nu ska jag gå å äta frukost å läsa tidningen..

//Angelica

Sen kväll

Borde egentligen ha gått å lagt mej nu.. Men jag har fastnat framför Hundtricket.. De va sjukt längesen jag såg den, så jag var bara tvungen.. =P Men jag kan offra lite sovtid, måste ju fortfarande ha ett liv, även fast jag pluggar..

Ska befinna mej på skolan i morron kl.9.. Hehe, Erik tyckte jag va knäpp.. =P Men vadå, måste ju plugga till tentan å de gör jag bäst när jag inte har han runtekring mej.. Samt att jag kan bolla med de andra..

Skulle ha beställt kursböckerna idag, men jag råkade glömma de.. Ska fixa de i morron istället. Har ju till på söndag på mej.. Så de e ganska lungt.. Men jag ska nog fixa de i morron för annars kommer jag å glömma de totalt.. Är lite förvånad att de va så få som ville ha boken, menmen.. Hoppas att allt blir rätt med beställningen bara..

//Angelica


Lång skoldag

När jag kom till skolan i morse så vare väldigt tyst å tomt.. Men sen började det att trilla in folk lite eftersom.. Det har gått lite trögt idag, har inte riktigt förstått allt, å vår lärare var inte på plats så de gick inte å fråga honom heller.. De va nåra saker som jag trodde att jag hade koll på, men sen när jag testade de svårare övningarna så gick de inge bra.. =P

De var ganska många från klassen som satte på övervåningen å de gick förbi en lärare lite då å då hans kommentar var:
"Sitter ni här en fredageftermiddag! Det brukar ju vara tomt då. Det måste vara tenta-tider!"

Hehe, så rätt så rätt.. Halv fem packade jag å Charlotta ihop oss..

//Angelica

20 mars

Jag måste ha världens sämsta minne.. Igår precis innan Charlotta gick härifrån, så pratade vi lite granna.. Å jag kom på att de va två saker som jag skulle göra efter att hon hade gått..

När hon hade klivit utanför dörren gick jag in i köket tog fram en matlåda ur frysen, kollade mej lite i spegeln.. Sen gick jag in i vardagsrummet å hade totalt glömt vad de va jag skulle göra.. Den ena grejen kom jag på, anmäla till omtenta.. Men den andra.. De var omöjligt att komma på den..

Gick å grubblade å grubblade, men jag kom inte på.. Å de va så irriterande.. Sen gick jag å la mej, låg där å fortsatte fundera på vad de va jag skulle göra. Då kom jag på de, den andra saken jag sa till henne att jag skulle göra var att ta fram en matlåda ur frysen.. Vilket jag redan hade gjort.. Då kunde jag vara lugn..

Sen släckte jag lampan men, insåg att jag var för pigg för att sova så jag läste lite.. La ifrån mej boken.. Sen tog de lite tid innan jag lyckades å somna.. Sov väl typ bra hela natten, vaknade bara en gång..

Ska klä på mej å kila iväg till skolan.

//Angelica

Pluggkväll

Nu har jag pluggat klart.. Började vid 18-tiden å sen slutade vi typ halv tio.. Då var vi båda lite för trötta.. Har gått igenom kap9 nu, så de är lite mer förståeligt nu.. Fast det är inte helt klart än, men på god väg..

I morron ska vi fortsätta vårt tentapluggande.. Ska sitta på skolan typ hela dan.. Å sen kanske fortsätta på kvällen.. Jag vet inte riktigt hur vi ska göra.. Inte bestämt än.. Men vi tare som de kommer..

Nu ska jag bege mej mot sängen, tidigt uppgång i morron..

//Angelica

Glömsk

Hade gjort iodning tvättpåsarna, planerat med Charlotta att vi skulle sitta här under min tvättid..

Jag kom ut i tvättstugan kollade på tavlan å såg att min tid var kl 17-20 den 18de!! Gahhhhh, de va ju igår!! Arg jag blir.. Jag som var hemma då ju, men jag var stensäker på att de va idag jag skulle tvätta..

Nu hade vi tur att de fanns två lediga tider kvar innan onsdag, så jag knep en på tisdag em.. Den får ja inte missa.. Måste tvätta innan jag åker hem..

Nu ska jag laga mat..

//Angelica

Bottennapp

De gick väl sisådär halvbra i skolan idag.. Vi var kanske inte übersmarta, men vi har typ klurat på nåra saker.. Va å fråga läraren lite granna. Han skrattade när vi kom förbi.. =P Han hade väntat sej att vi skulle titta förbi hans kontor.. haha.. Så mkt tror han på oss..

Sen for jag ner på stan.. Var väl inte så lyckat, 1 av 10 ställen ville iaf ha en lapp.. Men resten hade fullt.. Ska göra ett nytt försök senare, men jag känner mej lite stressad nu inför tentan..

Ska städa upp lite här hemma å fixa midda, sen kommer Charlotta förbi å vi ska plugga lite ikväll..

//Angelica

19 mars 09

Jag var lite orolig att det skulle ta lång tid å somna igår, då jag hade druckit kaffe lite för sent.. Men det gick bra ändå, tog kanske nån halvtimma.. Minns inte riktigt om jag hörde 23-nyheterna..

Sen vare så  himla konstigt.. Jag tyckte att jag hörde 7-nyheterna å lite senare även 8-nyheterna.. Då fick jag lite smått panik eftersom jag skulle upp 7!! Tittade på klockan å såg att den bara var halv 3 eller halv 4..

Sen vaknade när Erik kom hem också, kanske runt halv 6.. Då vare lite svårt å somna om för jag var nog ganska så pigg.. Men jag lyckades nog tillslut.. Å gick sen upp när klockan väl ringde..

Ska börja nio idag, å sen ska jag ner på stan vid 14-tiden.. Å sen hem å tvätta kl 17.. Sen ska jag få lite pluggbesök på kvällen.. Vi ska fortsätta å reda ut våra problem..

//Angelica

Känsligt

Nu ska jag gå å sova, ska upp tidigt i morron, Charlotta föreslog att vi skulle träffas 9.00 å jag kunde inte säga emot.. =P Men det är bra, för då hinner man plugga..

Satt nyss i soffan å stortjöt i slutet av Grey's å Erik bara satt å skratta åt mej å mobbade mej!! Han fatta inte att de va sorgligt.. Jag har iaf lite medlidande till de stackarna på teven.. Men inte han inte..

Jaja, dags att gå.. Gonatt

//Angelica

Efter skolan

Det har faktiskt gått bra i skolan idag med tanke på huvuvärken.. Kände att den kom tillbaka fram mot slutet.. Men jag härdade lite.. Vilket kanske var dumt, för de blev bara värre å så kom illamåendet tillbaka.. Men nu ere bra igen, har gått i mej lite mellis å vilat en stund, å nu sitter jag med den sköna huvudmassören..

Ska ta fram böckerna å plugga lite nu hade jag tänkt.. Måste kolla igenom nåra kapitel som jag inte alls kan..

//Angelica

18 mars 09

Det tog lite tid å somna igår, men de hade jag väntat då jag sovit nåra timmar lite tidigare på kvällen.. Men det var skönt att bara ligga ner helt stilla.. Det jobbiga var att huvudet dunkade på bra ändå.. Lyckades till slut att somna, tror klockan var efter 23 nånting..

Sen vaknade jag sex i morse. Gick upp gjorde lite saker å sen kröp jag tillbaka till sängen, tog lite tid å somna om, för jag var ändå ganska så pigg.. Men tillslut gick de.. Å så vaknade jag igen när klockan ringde, 8.. Fick då även en påminnelse om att jag skulle plugga - JENNY!!!! Kommer säkert att få massa sånna överraskningar då Jenny satt å höll på med min mobil igår.. Vet inte riktigt vad hon höll på med..

Sitter här i soffan å funderar på om jag ska till skolan eller inte.. För så fort jag rör mej så dunkar huvudet å jag är lite känslig mot ljud.. Men jag ska nog gå dit å göra ett försök, se hure går..

//Angelica


Idag fyller Jissa år, tror att hon blir 11.. GRATTIS!

Inte nu

Nee, de här funkar inte.. Har nu druckit kaffe å saft, ätit nötter å frukt, men huvudet dunkar fortfarande lika mkt.. Nu återstår det bara att ta en alvedon å gå å sova..

Hoppas, hoppas att det är bättre i morron.. För annars går jag inte till skolan å jag MÅSTE till skolan i morron..

//Angelica

Försvinn!!

Jag la mej ner en stund å vilade huvudet.. Råkade somna å nu vaknade jag upp - å huvudet dunkade lika mkt. Det var ju inte bra.. Jag somnade hade hoppats på att den skulle ha gått över eller åtminstonne lindrats lite..

Kommer så oläglig med huvudvärk nu i tentatider.. Vill ju kunna känna mej alert för att kunna plugga.. Men de går ju inte nu.. Nog för att jag kan hålla igång med huvudvärk, men inte med den här!!

//Angelica

Ajajaj

Jag har fortfarande huvudvärk!! Den försvann en stund på dan men kom tillbaka igen.. Jag blir så sänkt, just nu orkar jag verkligen inte göra något.. Men jag måste ju plugga.. Har iofs varit väldigt duktig idag.. Satt i skolan till tjugo i fem.. De va länge.. Iaf för att vara mej..

Ska se om jag kan hitta på nån midda å sen ska jag hälla i mej kaffe, tror att de kan vara orsaken till huvudvärken.. Får se..

//Angelica

17 mars 09

Utvilad? Ja, det skulle jag vilja påstå.. La mej i sängen nån minut över tio. Läste till typ 20 över.. Släckte lampan å sen minns jag inge mer. Dvs jag måste ha somnat fort. =) Sen vaknade jag innan klockan ringde idag å de e ju bra.. Ett tecken på att man har sovit klart..

Idag kommer det att bli en låg dag skulle jag tro.. Ska sitta kvar ett tag efter att jag har slutat å fortsätta räkna. Det jobbiga är att jag fortfarande har huvudvärk, men det ska nog gå över. Eller de hoppas jag iaf.

Ska kolla runt lite vad som har hänt i världen nu.. Hörs!

//Angelica

Tidig sänggång

Jag funderar faktiskt starkt på att gå å sova typ nu.. Har sån fruktansvärd huvudvärk å jag är trött, blev ju lite lite sömn i natt.. Ska försöka att bättra på de tänkte jag.. Ska bli skönt att få sova ut.. Samt att de tar ju en stund innan jag har varvat ner å så.. Blir ju alltid så pigg efter jag har borstat tänderna.. ;)

Nattinatti

//Angelica

Engagerad =P

Det har faktiskt gått bra idag, har inte känt mej allt för trött iaf.. Labben blev inte riktigt klar än.. Är så mkt som ska med å de tar så lång tid å skriva det på datorn!! Så vi ska fortsätta på onsdag.. Å blir vi inte klara då så fortsätter vi efter tentan när jag har kommit hem från Sthlm..

När dagen var slut gick jag å pratade med en lärare.. Jag ångrar lite att jag gjorde de, för nu ere jag som har ansvaret för nästa kurs böcker.. Jaja, lite kan jag väl engagera mej.. Ingen annan gjorde ju de..

Just nu är jag jättehungrig, vet inte vad jag ska äta.. Å så måste jag gå å handla.. Men jag bör äta först, livsfarligt å handla hungrig!!

//Angelica

16 mars 09

Jag hade typ räknat med att jag skulle få minst åtta timmars sömn, men så blev inte fallet.. Kunde absolut inte somna igår, de va på tok för mkt tankar i mitt huvud som jag inte kunde släppa.. Ett-nyheterna hörde jag, men halvtvå de vet jag inte.. Så nån gång däremellan..

Sen på morronen så kom Erik hem å han är inte känd för att smyga å gjorde inte de nu heller.. Så jag vaknade väl kring halv åtta.. Så de här kommer å bli en jobbig dag i skolan.. Hoppas att han pratar mkt på föreläsningen så jag är aktiverad, annars kommer jag å somna..

//Angelica

De går fort när man har roligt

Ojojoj, klockan bara rusar iväg.. Det är ju inte längre helg så jag måste ju gå å sova.. Iofs börjar jag inte förns 10 i morron(hoppas jag) så de är ganska så lugnt.. Men ändå, jag måste ha nåra timmar å sova ändå..

Får se hur lång dag de blir i morron.. Ska jobba med labben efter föreläsningen, vill få den klar nu, orkar inte ha den släpandes.. Nåra vill göra den klart efter tentan med då kan inte jag.. Är ju inte hemma då.. Eller jo, de e jag.. Fast hemma, hemma.. Alltså hemma i Sthlm hos MoP =) Ska bli så skönt, har redan börjat nedräkningen.. =)

Gonatt å sov så gott =)

//Angelica


Sommarkurs

Jag kom på i morse att idag är det sista dagen att söka till sommarkurser.. Hade ju nåra fundering på å göra de, å då börjar de bli lite bråttom nu.. =P Ska fundera över dan, har ju till 23.59.59 på mej..

Fanns ju inget som lockade så jättemkt, men jag kanske inte har nåt val.. Om jag inte får jobb så kommer jag ju inte klara sommaren.. Det är det som är det jobbiga med att vara student, finns ingen säkerhet under sommaren.. Å i dessa dåliga tider äre väldigt svårt att få jobb..

//Angelica

15 mars 09

Det var skönt med nio timmars sömn, fast jag hade kunnat sovit ännu längre.. Men de går inte, måste ta tag i mitt liv å gör nåt vettigt av de - plugga.. =P

Hittade Erik på soffan i morse igen, men nu har jag inte väckt han, för han blev så arg igår =P Hehe, inte väcka den björn som sover.

Efter allt pluggande så ska jag träffa nåra basårare tror jag, de var planer på G iaf.. Får se hure blir med dom.. Vore kul om de blev nåt, va ett ta sen sist nu..

//Angelica

Fint svall =)

För första gången på jag vet inte hur länge så kände jag att jag var nöjd med mitt hår!! Det var inte fluffigt å elektriskt å trassligt å ruffsigt.. Utan det låg väldigt bra å fint..  Å jag hade inte gjort nånting med det..!! Varför kan jag inte alltid få ha sånna hårdagar, de vore mkt bättre..

För jag känner mej så mkt snyggare =P Det där sista kommer jag att få höra sen.. =P Hehe, men de kan jag ta..

Nu ska jag gå å läsa å sen krypa till kojs, ska upp nio i morron igen.. Ska till Charlotta igen.. =)

Gonatt!

//Angelica

Melodifestivalen - FINAL

Vinnare: Malena Ernman
2. Caroline Af Ugglas
3. EMD
4. Måns Zelmerlöw
5. Alcazar
Sarah Dawn Finer
HEAT
Agnes
Emilia
Sofia
Molly Sandén

Först tänkte jag; sumpa juryn de e ju kassa ändå, men sen var min nästa tanke; sumpa svenska folket, de kan ju inte heller rösta.. Jag kan inte för hela mitt liv förstå att Caroline kunde komma tvåa!! =O Det är en kass låt å hon ser inge vacker ut på scenen.. Är lite rädd för att titta på henne!!

Jag var väl kanske inte så jätteförtjust i vinnaren heller, men den funkar..  Mina favoriter var; Zemlan, EMD å Alcazar.. Tyckte dock lite synd om Molly, hennes låt förtjänade en bättre plats..

Men de e väl som vanligt med melodifestivalen, de blir aldrig som jag vill.. Får väl leva med de..

//Angelica

Hope & Glory

Hann knappt äta klart middan innan de va dags för melodifestiveln, nu har jag kopplat in ljudet och sitter bänkad framför teven..

Under middan fick Erik en rysning
A: Vad nu?
E: Jag fick en ananas i munnen!
A: Aha.

Hehe, precis innan jag hällde i såsen bland kycklingen såg jag att den innhåll ananas, men jag sa inget, för då hade han typ vägrat äta!! Men de gick bra ändå..

Nu har jag inte tid å skriva mer måste titta på Zemlan.. =)

//Angelica

Pluggis

Det gick lite fortare att cykla till Charlotta än vad jag hade beräknat, så jag kom lite tidigt, så tidigt att Charlotta inte hade hunnit ur duschen.. hehe.. Så jag fick umgås med hennes kille en stund..

Sen började vi å plugga, satt i 4-5 timmar ungefär, med en lunch däremellan..

Har precis kommit hem, tycker inte att jag behöver plugga nå mer idag.. Känner mej ganska duktig, att jag kan ha gott samvete hela kvällen =)

//Angelica


14 mars 09

Jag vaknade 1 minut innan klockan ringde.. Tittde mej omkring å såg att jag låg själv i sängen, blev lite fundersam för jag hade ju hört att Erik hade kommit hem.. Men vart va han?!?

Gick ut i vardagsrummet å där låg han under filten å sov.. =P Väckte han å ledde in han i sovrummet.. Han var inte pigg alls.. Svamlade å hade sej.. Hehe..

Har precis ätit frukost, ska cykla iväg till Charlotta om ett tag, vi ska plugga lite där idag.. Ska bli skönt, för då kan jag ha gott samvete ikväll =)

//Angelica

Middag + plugg =)

Har haft en väldigt trevlig kväll! Bjöd Jenny å Charlotta på middag samt en pluggkväll.. Kanske inte de roligaste att plugga på en fredagkväll, men ibland så måste man så ere bara..

De kom hit, fick även besök av Björn (han kunde inte motstå tacos) vi åt, å de såg lite nya saker på taco-bordet som; banan, äpple, honungsrostade jordnötter, för vissa var även guacamole en nyhet.. =P

Sen blev det även efterrätt, kladdkaka å sen vare dags att ta fram böckerna.. Vi satt nästan i tre timmar, lite imponerad faktiskt..  Men de var kul.. Blev som lite roligare å plugga tillsammans, känns inte lika tungt å..

När de hade gått så var jag tvungen att ta mej an disken.. De va ett jätteberg, har minskat det lite, tog inte allt för de får ändå inte plats i diskstället, så resten får bli i morron..

Nu ska jag varva ner lite innan jag ska gå å sova, ska väl upp vid nio i morron tror jag..

//Angelica

Fixning

De gick faktiskt bra å sitta på föreläsningen idag, med tanke på förkylningen.. Sen att jag inte fatta så mkt, det kan jag nog inte skylla på nåt annat än läraren.. Jag tror att han var lite stressad idag, för det gick väldigt fort..

Sen började vi direkt med lab.rapporten, vi var bara 3, men vi tänkte att vi gör något iaf.. Fick inte riktigt ut något rimligt svar, så vi frågade runt lite granna.. Å tillslut tror jag att de löste sej.. Nu ere bara en punkt kvar, men den ska vi ta på måndag.

Efter det åkte jag hem åt lunch å plockade lite.. Måste ju fräscja upp placet innen gästerna kommer.. Måste kila iväg å handla också, vet inte om jag ska ta det i centrum eller MAXI.. Får se, nu ringer Eriks klocka så han ska iaf gå upp.. Men antingen är han död eller så sover han väldigt bra för den stängs inte av.. Måste kolla

//Angelica


Han var inte död, sov bara väldigt bra =)

13 mars 09

Då vare ytterligare en fredag den 13de det här året.. =S Men jag hoppas på att det inte blir så mkt otur.. Ska försöka å inte tänka på de, för de är så olyckan är framme.. =P

Sov jättebra inatt, vaknade inte förän Erik väckte mej typ kvart i åtta.. Superskönt, för annars brukar jag ju vakna ett par gånger varje natt.. Det jobbiga var att det tog lång tid att somna, fick sån hostattack å jag orkade inte gå upp å dricka vatten, så den återkom ett par gånger..

Har bara föreläsning idag, men sen tror jag att vi ska sitta med labrapporten efter de.. Kan inte vara kvar så länge, för jag måste kila å handla å sen fixa middag.. Ska få middagsgäster idag =) Vi ska ha en pluggkväll, jag vet att det är fredag, men ändå.. Lika bra å ta tag i de.. Får som bättre samvete då, än å titta på Let's Dance.. =P

//Angelica

Sovdags

Ska nog ta å försöka gå å sova nu.. Kan nog ta ett tag å jag lär väl vakna ett par gånger natt för att nysa eller snyta mej.. Å vad jag hatar att vara förkyld!! Blir som så jobbigt på föreläsningarna!! Man snörvlar, sitter instängd mellan massa folk, missar mkt om man går ut..

Men jag hoppas att det är bättre i morron..

//Angelica

Förkylning

Kom in i klassrummet i morse å satt lite själv i min ensamhet, sen började folket strömma in.. Efter en stund kom någon in å tände lamporna, visste precis vem de va - Charlotta.. =P De är lite utav hennes "uppgift" hon göre varje morron.. =P

Hon kom å satte sej brevid mej å började prata:
C - Hur är det idag? Förkylningen värre?
A - Öhm, ja, jo.
C- Ser det på dej. Du verkar inte så pigg.
A - Mje, känner mej inte så pigg heller..

De verkar som om de syntes på mej att de inte var en kanondag idag..

//Angelica

Besviken

Känner att jag är på riktigt dåligt humör nu.. Tycker att den förra kursen har sköts väldigt dåligt..
¤ Läraren har varit väldigt luddig, dryg å haft ett hånleende
¤ Han gjorde tentafrågorna innan kursen, det blev lite ändring i kursen, men inte på tentan - vi hade alltså uppgifter som vi inte gått igenom (hans försvar: de var bara matte - matte är inget krav för att läsa kursen)
¤ På vår tentadag hade han en konferans inbokad - dvs att det inte gick att fråga honom något vid oklarheter.
¤ Han rättar inte ens projektuppgiften jag har lagt ner X antal timmar på, pga tidsbrist (sen for han iväg på semester i 2 veckor)

Jag känner mej på arg å besviken på kursen. För det var en kurs som jag verkligen tyckte om.. Men nu gör jag inte de längre.. Just nu känner jag mej inte motiverad till å plugga överhuvudtaget..

//Angelica

12 mars 09

Jag förstår inte riktigt.. Jag som trodde att jag höll på å bli frisk från min förskylning, men de blev visst en vändning.. För nu började näsan å rinna å ha sej, inge kul när man sitter på föreläsningar å snörvlar.. Halsen gör fortfarande ont, men jag vet inte om jag är lika hes längre(har inte pratat med nån).. Ont i huvudet har jag också, jippi de här kommer å bli en kanondag!!

Ska läsa lite i tidningarna å sen ere dags å byta från pyjamas till kläder..

//Angelica

Är jag på rätt plats?

Satt i min ensamhet å funderade lite; hmm, byggnadsingenjör, är det verkligen något som jag vill bli? Well, de e vad jag tror iaf.. Det har ju varit min dröm i 2 år!! Jag gick ju basåret bara för att komma in på programmet.. Men jag vet inte.. Jag trodde att det kändes rätt, tycker att det är kul å rita hus, jag spanar in olika hus jag ser å så..

Men jag vet inte om det kommer å gå.. Jag kan inte läsa in saker jag inte kan, jag måste utföra det praktiskt.. Dvs att jag kommer å få problem, då det inte ingår nåt praktiskt i utbildningen.. Jag trodde inte att det skulle vara så här svårt.. Det gick ju bra i början, men det tror jag beror på att det bara var matte, vilket jag är bra på.. Men byggkurserna går inge vidare.. Är iofs bara inne på min tredje.. Men den första fick jag 28,5 å man behövde minst 28. Nästa fick jag 16 å man behövde 23(?). Å den här går inge bra heller..

Samt att jobba med massa killar som tror att man är nollställd bara för att man är tjej är inge vidare heller.. Å de här är bara i skolan, hur är det inte ute på arbetsplatsen? Det kommer en 23-årig nyexad tjej som försöker å få de gamla gubbarna på 60 år att byta "bygg-stil".. Yeah right!

Jag tror att jag borde ha valt nåt annat, nåt som jag verkligen är bra på.. Som inte är lika svårt att lära sej.. Men vad skulle de vara? Vad är jag verkligen bra på?!? Åhh, jag vet inte!! Min andra dröm är arkitekt, men det är kört, har inte tillräckliga betyg å jag kommer aldrig i hela mitt liv göra högskoleprovet igen!! Nästa dröm på listan är förskolelärare.. Men jag vet inte..

Å, vad svårt det är!! Hur vet jag vad som är mitt rätta val?!?

//Angelica


Så sant så sant

Gjorde nyss ett test som fick mej på väldigt bra humör.. =D Nämligen hur Norrländsk är du? De roliga är att jag som är från Sthlm, fick 80% medan Erik som kommer härifrån trakterna bara blev 77%.. =P Det glädjer mej, för jag brukar bli lite mobbad ibland.. Men nu känns de så bra innuti mej.. =D

//Angelica

En stor dag i mitt liv.

Idag är det lite utav en historisk dag för mej.. Jag fick för ett par timmar sedan veta resultatet på tentan jag skrev för nåra veckor sedan.. Å de visade sej att de inte gick vägen, de gick verkligen inte bra!! Detta betyder att jag för första gången i mitt 20,5-åriga liv har misslyckats på ett prov!!

Det känns lite sorgligt även om jag visste att det skulle bli så.. Iaf på del1 för den körde jag stenhårt på, kunde typ ingeting om de.. Men den andra delen är jag faktiskt lite förvånad över, för jag trodde ändå att det hade gått hyfsat bra, men jag var inte ens i närheten av G..

Så då vet ju jag vad jag gör på mitt påsklov iaf.. Nä, nu ska jag gråta ut lite å äta en banan..

//Angelica

11 mars 09

Somnade nog ganska så fort igår, så idag när jag vaknade var jag utvilad.. Eller ja, jag hade ju kunnat sovit längre, men jag var ändå pigg när klockan ringde..

Sängplatsen brevid mej var tom när jag vaknade upp! Det är väldigt ovanligt, för han brukar komma hem vid halv 7, 7 typ å nu va klockan 8..

Nu ska jag gå å göra mej iordning, få bort all sömn ut ögonen..

//Angelica

Tårar

Sorgliga saker är inge bra å titta på, ändå så gör jag det.. Vart en aningens jobbigt i ett OC-avsnitt nylig, så jag var tvungen å pausa å gå där ifrån ett tag.. =P Hehe.. Sen kunde jag fortsätta, men de blev snabbt tårfyllt igen.. =P Å det föll möjligtvis en å annan tår.. Menmen, kunde inte hjälpa det, kändes så verkligt allt ihop..

Nu ska jag gå å sova, behöver inte gå upp lika tidigt i morron, SKÖNT!! Men jag vill ändå sova nåra timmar, så de e lika bra å krypa till kojs nu..

//Angelica

På tok för tidigt

Usch va trött jag var på föreläsningen idag.. Höll på å somna X antal gånger.. Att jag frös gjorde inte saken bättre.. Hann babblade å jag skrev ner.. Hann inte riktigt med att uppfatta allt, men de kommer väl snart.. Sen vare dags för räkneövning å de va svårt.. Han ville typ inte hjälpa oss helt.. En gång trodde jag att han skulle vända sej om å gå..!!

Sen vare dags för lunch å jag var så hungrig, sedan 1,5 timma tillbaka. Det för att Jenny inte pratade om nåt annat än mat!! Å efter lunchen trodde jag att vi skulle skriva labrapporten, men tydligen inte.. 2/5 saknades, så vi sköt upp de till i morron.. Men jag satt kvar en timma å räknade å läste anteckningar..

Har vart hemma ett tag nu, ska snart gå in i sovrummet å hoppa i sängen så Erik vaknar - vi ska åka å storhandla..

//Angelica

10 mars 09

Hade väldigt svårt att somna igår.. Låg å vred å vände på mej.. Efter en timma bestämde jag mej för att ta av några delar från pyjamassetet samt gå upp å dricka vatten för å lindra hostan.. Tillbaka till sängen, låg fortfarande å vred på mej för de var sjukt varmt!! Efter ytterligare 30 minuter tog jag ur täcket ur lakanet.. Då tror jag att jag somnade ganska så fort..

Sen vaknade jag vid tre-tiden å frös!! Tog på mej pyjamasdelarna å la täcket på lakanet, varmt å skönt å somnade på en gång..

Å när klockan ringde idag ville jag verkligen inte gå upp, så jag snoozade lite, men sen var jag tvungen å gå up.. Ska nu äta frulle, men jag är inte alls sugen..

//Angelica

Kväll

Idag har min röst inte precis varit den vackraste, är lite hes så att säga.. Men jag tror att det är bättre nu, å förhoppningsvis ännu bättre i morron.. Erik sa: Du låter som den gången du var hemma hos mej för första gången.. Mje, så illa är det faktiskt inte.. För nu kan jag fortfarande prata utan att nån skrattar åt mej, det kunde jag inte då.. =P

Har faktiskt pluggat lite idag, kanske inte överdrivet mkt.. Men jag tappade suget när jag inte klarade nåra uppgifter så jag gav upp.. Läste anteckningar å hittade lite bra saker jag kunde använda i uppgifterna jag hade försökt på.. Å då var jag bara tvungen å testa på en gång.. Å de lyckades jag lösa dom.. Sedan läste jag en annan uppgift, men jag kunde inte komma på hur jag skulle lösa den, så jag stannade där..

I morron börjar jag tidigt, kl8(!), så tidigt har jag typ aldrig börjat!! Så därför är det dags för mej att krypa till sängs, för det blir tidigt uppgång i morron, typ strax efter 6 eller nåt sånt..

//Angelica

9 mars 09

Jag hade hoppats på att inte bli väckt av klockan utan utav mej själv.. Men så blev inte fallet.. Klockan ringde å jag tog mej upp, hyfsat utvilad..Upp åt frukost å läste tidningen.. Det tar lite längre tid å äta frulle nu förtiden, då jag läser samtidigt.. =P Så de e tur att jag går upp lite extra tidigt varje morron..

Sen vare dags för en dusch samt plocka ihop alla kläder som skall tvättas.. Nu måste jag klä på mej å fixa iordning mej för jag ska ut på en liten runda..

//Angelica

Tentaplugg

Ledig i morron, men jag ska nog gå å lägga mej nu ändå.. Ska försöka å komma upp i lagom tid i morron.. Ska tvätta å innan dess ska jag ut på en cykelrunda.. Å så måste jag plugga också.. Kanske försöka å räkna lite, om det går.. Brukar vara rätt klurigt.. Men på tentan så måste jag ju klara mej helt själv så jag kan lika gärna börja öva nu..

Hade en plan på att börja tentaplugget lite tidigare denna gång.. Å eftersom det bara är 2,5 vecka kvar å jag brukar börja veckan innan, så ere dags nu.. Ska sitta i skolan på de föreläsningar som är kvar å sen när jag kommer hem ska jag även sitta ett par timmar till.. Två timmar om danhemma? Kan de låta bra? Hmm, jag kan ju försöka iaf.. =P

Men nu e de dags att sova.. Gonatt

//Angelica


Avslöjande

Tittade på Wipeout förut.. Haha, de va lite kul.. Fick mej nåra goa skratt, fast ändå så vare lite medlidande till de tävlande.. Nu sitter jag å tittar på Sanningens ögonblick.. Jag förstår INTE hur man kan ställa upp i de - i TV!! Det skulle jag aldrig kunna göra..

//Angelica

Melodifestivalen Andra Chansen

Final
Sarah Dawn Finer
Caroline af Ugglas
Sofia

Ute
Amy Diamond
Scotts
Lili & Susie
BWO
Star Pilotes
Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox

Jag är så sjukt besviken!! Ingen av de som gick till final var bra!! Hade velat haft med Amy, Lili & Susie, Star Pilotes. Ja, tom Scotts var mkt bättre!!

//Angelica

8 mars 09

En ännu sämre morron idag.. Har en sprängande huvudvärk å halsen gör så fruktansvärt ont.. Hela kroppen är öm.. De va ju inte bra.. Jag som skulle upp till Emma idag.. Får se, kan ju bli bättre om nåra timmar.. Men om jag fortfarande mår så här så ska jag nog överväga att stanna hemma.. =(

Inte kul, för jag vill ju träffa dom..

Jaja, jag kan ju hinna krya på mej..

//Angelica

Mot sängen

Så då har jag kommit hem från middan hos Eriks kompis.. Det serverade tacos, mkt gott!! Sen kladdkaka med grädde å physalis..

Måste kolla upp en buss till i morron. Ska till Emma å jag vill inte riskera att fastna där uppe!!

Gonatt

//Angelica

Middagsbjudning

Det känns en anings bättre.. Har iaf inte ont i hela kroppen när jag hostar.. Men halsen är den samma.. Det har blivit en riktig slappardag.. Läste lite i boken, men jag vet inte hur mkt jag egentligen förstod.. =P Så jag måste läsa de igen.. Samt räkna lite i boken också..

Men de får jag ta tag i senare, för nu ska jag ta å göra mej iordning, är bjuden på middag ikväll.. Så jag har bakat en kladdkaka som jag ska ta med mej.. Känns bra att ha med sej nåt, fast erik tyckte inte att det var så viktigt.. Typiskt killar.. =P

//Angelica

Lugnt

De va ingen bra morron jag vaknade upp till idag..

Ont i:
¤ halsen
¤ huvudet
¤ nacken
¤ ryggen å bröstet (när jag andas..)

Samt att jag har en irriterande hosta..

Har precis hällt i mej en kopp honungsvatten.. Mkt gott!!

Har suttit stilla hela morronen i soffan, (okej jag har gått till köket å badrummet nåra gånger..) Trots detta så sitter jag nu i soffan å svettas ihjäl!! Å jag har inge mkt kläder, pyjamaströja å en filt.. Skulle iofs kunna ta bort filten, men då kommer jag å frysa ihjäl!!

Tur att jag inte har nåra speciella aktiva planer för idag.. Ska nog sitta i soffan så mkt som möjligt å ta de lugnt tillsammans med Introduktion till strukturmekanik, JIPPI! Precis vad jag önskar.. =/

//Angelica

7 mars 09

Gomorron, gomorron.. Jag vaknade i morse av att min telefon ringde.. Jag trodde att det var larmet, så jag tryckte på "stopp"-knappen.. Men sen såg jag att det stod Eriks mammas namn på displayen.. Fast jag fattade nog inte det riktigt, för jag stirrade ett tag. Å sen la jag örat mot å sa nånting (minns inte vad).

Hon frågade lite saker, men sa sen att hon skulle ringa upp senare så jag fick fundera påre.. Så vi la på å jag la mej ner igen.. Men jag tyckte att det var onödigt å försöka somna om, klockan var ju faktiskt nio..

Kände mej ändå hyfsat pigg då, men nu vart jag trött igen.. =P Ska sätta mej å läsa mina morrontidningar nu..

//Angelica

Usch

Erik fick lite bråttom tidigare ikväll.. Nån kompis ringde till han å ville ha hjälp, så han bytte kläder å sen for han.. Å efter hjälpen hann han inte hem innan han skulle jobba.. Eftersom de blev lite stressigt hann han inte dricka upp colan i sitt glas, så jag fick ta över den.. =P

Men de va inge mysigt.. Jag tippar på att hans kusinbarn har fräschare glas än han.. =P Han dricker precis som min lillebror.. hehe. Jag försökte hitta en fläck som såg bra ut, men de var svårt.. =P

//Angelica

Prommis

Jag tog min cykel å åkte runt lite.. På ena stället ska jag komma tillbaka på måndag å på de andra vare redan fullt.. Sen gick jag till ICA, skulle ha frimärken, kuvert å bröd.. Sen var jag godissugen, men de hade inte mina goa favvogodisar, så då fick de va..

Hem diskade undan, va ganska så mkt.. Blir de när man samlar på sej under ett par dagar.. Så småningom vaknade Erik å jag fick sällskap.. Jag föreslog att vi skulle ta bilen å åka ut å åka.. Va som lite sugen på de.. Men de ville inte Erik. Han föreslog istället att vi skulle ta en promenad!!! =O Jag blev en aning chockad.

Gick ner till Strömpilen, där de råkar har MAXI som råkar ha världens goaste godisar, Godisprinsen.. =D =D Blev även lite annat också.. Sen gick vi hem igen.. Lagade mat, hemmagjord pizza.

Nu ere Let's Dance på teven.. Men de e snart slut undra vad de blir då.

//Angelica

Trött

Jag har verkligen ingen ork till något just nu.. Men jag måste ge mej ut med cykeln en sväng.. Det blir bara två stopp idag.. Kanske gör nåra fler i morron eller på måndag.. Jag får se..

På hemvägen ska jag svänga förbi posten å köpa ett frimärke å ett kuvert.. Måste skicka iväg en sak.. Lite för långt för att besöka..

//Angelica

6 mars 09

Äntligen fredag!! Går i skolan 1,5 timma idag å sen ska jag ut på nåra ärenden igen.. Men sen så ska jag softa.. Bara tare lugnt å göra ingenting alls.. Har fått ett förslag att gå ut ikväll, men jag är tveksam.. Är inte alls peppad.. Å jag blir mindre peppad av att de jag känner ska på sittning innan så jag kommer å få gå dit själv.. Men jag får se.. Annars så kommer jag å träffa dom på söndag..

Ska gå å leta efter kläder om en stund.. Har inte än kommit på vad jag ska bära idag.. Måste kika lite i garderoben först.. Sen ska jag komma ihåg att inte ge mej iväg till skolan lika tidigt.. Det jag inte tänkte på igår var att det går ju fortare att cykla än att gå.. Så jag var på skolan 20 minuter innan jag började.. Om jag typ tar på mej ytterkläder 20 i så kommer jag nog lagom..

//Angelica

Sena vardagskvällar

Nu blev det sent igen.. Måste verkligen skärpa mej å komma iväg mot sängen lite tidigare. Grejen är den att jag är supertrött vid middastid men sen piggnar jag till igen å känner att jag kan va uppe hela natten.. Inte bra, inte bra..

Tur att jag inte börjar förns vid 10 i morron igen.. Skönt med sovmorron.. Fast jag går iofs upp tidigt ändå, men det är för att jag ska slippa stressa.. Måste upp lite tidigare i morron, för jag måste hinna duscha innan jag tar mej iväg till skolan.. Kan inte gå ut när håret ser ut som det gör.. =P

Gonatt =)

//Angelica

Mums!

VET NI VAD ERIK KOM HEM MED IDAG?!? VANILJMUNKAR!!!
De e så sjukt gott att jag inte vet vart jag ska he mej.. =P Sitter å svullar lite nu..


//Angelica

Hemlig städare?

När jag kom hem idag så låg posten på golvet å de var mörkt hemma.. Tittade in i köket å såg att någon hade plockat undan från köksbänken.. Tyckte de verkade lite märkligt, för Erik hade inte klivit upp än..

Tittade lite närmre å såg att det inte var städat utan förflyttat.. Allt som hade stått på diskbänken stod nu på kaffebänken å på köksbordet.. Då såg jag att de hade varit där å tagit bort mögelremsan..

Erik måste ha sovit som en stock för han hade inte vaknat av att fastighetsskötaren var där.. Å då har han plingat på dörren, tagit sej in å sen grejat i köket.. =P

Det låg en lapp på diskbänken att vi inte fick blöta ner där.. Så för att inte "råka" göra de, så köpa vi färdiglagad mat idag.. Hade ingen ork att laga å jag ville göra Erik glad.. =)

//Angelica


5 mars 09

Det är jobbigt att gå upp när man drömmer att man är på väg å lägga sej.. =P Jag va ju precis på väg att krypa under täcket när alarmet gick igång.. Suck.. Men jag var faktiskt pigg ändå, men de hade ju blivit runt en 8 timmar eller nåt.. Å se behövdes verkligen..

Idag kommer det att bli en lång dag.. Först föreläsning å räkneövning till halv tre å sen lab till halv fem.. Så de är tur att jag inte börjar förän tio.. Annars hade jag inte klarat av en så lång dag..

//Angelica

Lite uträttat

Okej, de blev bara ett ärende uträttat idag.. För de snö-regnade när jag cyklade dit.. Så när jag var på väg tillbaka var jag blöt, kall å svart under ögonen.. =P Så vid rödljuset svängde jag höger å cyklade hem istället. Jag har nu vart hemma i en timma å fryser fortfarande å e kall..

Ska ta resten på fredag för då slutar jag tidigt å hoppas på bättre väder

//Angelica

Lab1

Så, då var lab1 klar.. Var inte så avancerat.. Vi tittade medan Fredrik grejade.. Typ.. De ändå som var ansträngade för oss, de va å skriva lab.rapporten.. Men de tog bara drygt en timma, så de va inte så farligt.. I morron äre lab igen, tror den kommer å va lite mer krävande.. Ska läsa lab.specen lite senare..

Nu ska jag äta å vila lite innan jag ska ut på äventyr.. =P Tror att jag ska ta med mej kameran faktiskt för det är så fint väder ute!! Lagom kallt å SOL!!

//Angelica

4 mars 09

I morse vare segt att kliva å upp, å när jag säger segt så menar jag verkligen de.. Erik kom in å stängde av min klocka å väckte mej.. =P Hehe, men jag tror nog inte att de hade ringt nå mkt.. Han var bara lite för snabb.. Så när jag gick upp, så gick han å la sej.. Vill också gå å lägga mej..

Har lab idag å den ska tydligen gå väldigt fort, eller vi har bara 45 minuter på oss innan nästa grupp kommer.. Samt att vi har lärarens fulla uppmärksamhet.. =) Men sen ska det skrivas en lab.rapport också, de kan ta längre tid.. Svårt att komma överens å så..

Om klockan inte är alldeles för mkt när jag kommer hem ska jag krypa ner under täcket lite å sen ska jag ut på nåra ärenden..

Ha en bra dag!

//Angelica

Nära döden..

För en sekund så trodde inte jag att jag skulle komma hem idag utan hamna på NUS.. De va när jag å Jenny gick hem som de kom en cykel i full fart å skulle åka emellan oss.. Jag uppmärksammade inte de förän nån sekund innan å fick smått panik!! Å visste inte åt vilket håll jag skulle ta vägen.. Jag minns inte ens hur jag klarade mej. Stod jag kvar? Eller flyttade jag mej? 

Det jag inte förstår e varför han skulle köra emellan oss?!? Jag hade ju en meter på min yttersida, där kunde han ha åkt, samt att han kunde ha kört lite saktare..

Hade de varit jag så hade jag tagit de lugnt på snöunderlag, utan hjälm å plinga, när jag ser två personer gå på gångvägen.. Men eftersom han inte hade nån hjälm på sej så kan de inte ha vart nåt vättigt där inne som han va rädd om..

//Angelica

Gamla pics

Fick hem dessa på posten igår från MM.. Fick en mindre chock.. =P Hehe, trodde inte att dessa fanns kvar.. Har inte ens nåt minne av dom.. Ska nog köpa mej två ramar å rama in dom, för de är lite söta.. =)


Lagfoto 1999


Lagfoto 1997

//Angelica

3 mars 09

Det var tungt att gå upp i morse, även fast det inte blev så sent igår.. Minns inte riktigt hur länge jag låg vaken i sängen, men jag misstänker att jag somnade ganska så fort.. Vaknade vid tre-tiden.. Gick på toa å en kunde jag somna om igen.. Kanske att jag vaknade till när Erik kom hem, ingen aning..

Sen ringde klockan 8 å då va jag dötrött, fast de gick bra att ta sej upp ändå.. Satte mej å åt frulle samtidigt som jag läste VK.. Mkt skönt.. Gillar att ha nåt att göra då jag äter i min ensamhet.. =P

Har dubbellektion idag, men jag ska nog sitta kvar lite längre, för jag måste komma ikapp nu.. De e jobbigt att ligga efter.. Speciellt så tidigt i kursen.. Har ju bara gått en vecka.. =P

Måste gå å leta upp mitt passerkort så jag kommer in i datasalen, måste skriva ut lite papper.. Hörs sen!

//Angelica

Knäppis

Kom in i vardagsrummet å satte mej på soffkanten brevid Erik å sa: jag måste vara lite knäpp.. Då gav han mej en blick, som om det var uppenbart att jag är knäpp.. Well jag kanske inte alltid är så smart å fantastisk, men ändå.. Han ska inte tycka att jag är knäpp åtminstonne inte berätta de för mej..

Grejen att jag kom fram till att jag var knäpp var för att jag går in i badrummet, stänger dörren å trycker på knappen å märker att det blir mörk utan att riktigt förstå varför.. =P Ibland kan jag ge ifrån mej ett tjut, är en aning mörkrädd.. =P

Men jag får väl ta de, ska nog komma på nåt sätt att ge tillbaka på.. =P

//Angelica

Matlagning

Hmm, jag måste lära mej att laga mat, å variera den!! För tillfället känns det som om vi bara äter:
¤ Makaroner å köttisar
¤ Makaroner å korv
¤ Ris å korvstroganoff
¤ Spaghetti å köttfärssås
¤ Spaghetti å skinksås

Det blev lite annorlunda idag då jag serverade: pulvermos, färdiggjorda köttisar, gräddsås på påse å lingonsylt.. Seriöst.. Okej med köttbullarna å såsen men moset.. Kunde ju ha ansträngt mej att göra eget.. Men jag orkade inte!! Pulvermos är inte ens gott, iaf inte de vi har.. Jag ska nog byta märke..

Fantasin här hemma är lite dålig.. Måste nog lära mej att laga mat för jag kan inte acceptera att mina framtida kids växer upp på pasta å nåt tillbehör.. Det funkar inte så bra tror jag.. Förstår inte hur M kan laga så bra mat.. Vill också kunna göra de.. Tror att jag ska gå en kurs där.. =P

//Angelica

Dags för skolan

Så nu har jag tvättat klart.. Gick bra, fick nästan allt torrt.. =) De går mkt bättre nu när jag har lärt mej använda torktumlaren.. =P

Ska kila iväg till skolan nu, har lektion i 1,5 timma.. Hoppas han inte drar över för jag har bråttom hem.. Slutar 14.30 å 14.45 går reprisen på Gossip Girl, som jag missade igår.. =P Hehe, vi får se hure blir, kanske jag måste sitta kvar efteråt, de vet man aldrig..

//Angelica

2 mars 09

Vaknade 15 minuter innan klockan ringde.. Så jag gick upp då, sorterade tvätten, så nu e de gjort.. Nu ska jag bara vänta in tvättiden, vilket är om ca 50 minuter..

Magen kurrar så jag ska nog gå å äta frukost nu..

//Angelica

Hur vet man?

De jobbiga med verkligheten är att det inte finns nåt facit att tjuvkika i,
för att se om man är på rätt spår..


//Angelica

Melodifestivalen del 4

Final
Malena Ernman
Agnes

Andra Chansen
Sarah Dawn Finer
Star Pilots

Ute
Susanne Alfvengren
Anna Sahlene & Maria Haukkas Storeng
Thorleifs
Next 3

Jag tyckte att de va ganska så dåliga bidrag igår.. De som var bäst var Agnes å Star Pilots, å då va inte de nåra höjdarlåtar precis..

//Angelica

1 mars 09

Gårdagen var kul.. De var inte så mkt folk här, men de gjorde inget.. För vi hade trevligt ändå!! =) Å nu hann mn ju prata med alla.. =P Vi va ut på Origo också.. Inte mitt favoritställe, men det är det bästa uppe på Campus.. Efteråt följde vi med Jenny hem å sen fick vi skjuss hem, skönt att slippa gå..

Åt nåra mackor å sen kröp jag i säng.. Å somna ganska så fort.. Har precis ätit frukost å snart ere kaffe..

//Angelica


RSS 2.0