Kväll

Sitter här i soffan å kollar på wallander å är livrädd!!! Men de e ingen bra film å titta på själv i mörkret, men jag ville så gärna se den..=P

Efter de här måste jag i säng, tänkte att jag skulle upp 7 för att titta på julkalendern.. =P Å sen plugga efter de..

Ciao

För mycket saker, för lite tid

Nu känner jag stressen å pressen komma..  När jag känner att jag inte inte laga nån mat eller hämta ett glas vatten så ere ganska så illa.. De va knappt jag kände att jag hann duscha, men jag var tvungen men de blev en snabbis.. Har inte hunnit julstäda, julpyssla på riktigt..

Jag har suttit från strax över nio i morse till nu halv sex, men typ 1 timmas rast totalt, å ändå har jag två böcker kvar å läsa, en rapport å finjustera, en redovisning å förbereda, övningsuppgifter å gamla tentor att göra, lektionsföreläsningar att läsa..

Frågan är vart jag ska hitta min tid till att göra allt detta. just nu är jag helt slut efter allt intensitvt läsande, så jag skulle kunna gå å sova.. Men de går inte, jag måste börja med nästa bok.. Har bara tre dagar på mej, å de vore ju skönt om jag kunde vara klar på tisdag.

Rapporten å redovisningen försvinner i morron, men de kommer å gå åt *******, tentan lika så, för jag har läst en bok 200-300 sidor eller nåt, å de ända jag kommer ihåg är att betong består av cement, vatten, sten å lite annat.. Resten är redan borta..

Nu kan jag inte skriva nåe mer, måste återgå till böckerna.

Ciao

Handlake Village

It's been a long, long time for that I owe you now,
I miss your heart I miss your lonely eyes.
I want to come back for more,
I want to take care of my memories, welcome me, welcome me tonight.
There's been tragedies and hard times,
There's been luck and real good times, the magic spellbind.

The store is not open,
Trees have fallen but you,
You're still giving light.
The pride is not broken,
It still lingers on, the fight
The fight's already won, you'll see.


Takida i mina öron =)

Ciao

Jul i vårt hus

Jag tog en paus å julpyntade lite granna, de blev bara två ljusstakar å en julgran, resten får tas sen när jag har tid, dvs efter tentan..
Ciao

Störningsmoment

Att sova tidigt igår var lättare sagt än gjort..

För det första låg det massa kläder i sängen som jag var tvungnen å hitta en lämplig plats åt.. Sen var det nån som hade rivit ut lakanen så jag var tvungnen å bädda.. När allt det var klart la jag mej under täcket å stängde ögonen..

Men de gick ändå inte å sova för:
¤ de var folk utanför fönstret som pratade
¤ de ovanför oss pratade mycket
¤ några tjejer skrattade/skrek högt
¤ de dunkande musik kom nånstans ifrån
¤ nån sms:ade mej

Dags å börja plugga,

Ciao

Ensam i helgen..

Nu sitter jag här i min ensamhet igen.. =/ Förut tyckte jag att de va skönt å vara själv, men inte nuförtiden.. Blir så uttråkad så de inte e sant!! Samt att det finns någon som jag saknar så mkt!!

De är iofs bra å va ensam när man ska plugga, för de blir mer gjort, ingen som stör en eller så.. Men de hade vart skönt å kunna prata med nån i pauserna å nån som kunde laga maten.. Men de funkar, jag har radion på så att de inte blir så tyst.. =P

Men nu på kvällen så ere ganska så tråkigt, jag roar mej med MGP junior å Stjärnor på is.. Inget är vidare bra, så just nu är jag sjukt avundsjuk på Erik, Sandra, Linkan, Pelle å alla andra som festar ikväll.. Men snart så kommer de en fest då jag också får festa! =) 

När jag var nere på stan i torsdags å köpte massa saker, ni minns, de va en massa presenter till nåra av Eriks kompisar å de verkar som om presenterna var bra.. Jag var lite impad av mej själv, som knåpade ihop de där.. Å ett fint rim också.. =P

Jaja, ska kolla lite mer på tv å sen typ sova.. Fick så ont i huvudet å blev sjukt varm nu på kvällen..

Ciao

Student

Jag satt å kolla på Aftonbladet å såg att de var nåra politiker som skulle leva som studenter, för en vecka.. En vecka va väl en väldigt kort tid, men iaf.. Å på sidan så stod de att studenter bara hade 8320 :- i månaden.. Jag började fundera å kollade vad jag fick nu senaste, å de va inte 8320 :-.

Så jag undrar var är min sista 1000-lapp?!? =S

Ciao

Kaaaallt

-13!! =O Inte konstigt att jag tyckte att de va svinit kallt när jag gick till tvättstugan med bara mjukisar å tjocktröja!! Jag trodde de typ bara var -3-4 eller nåt, men de va lite kallare än så..

Jaja, ska ut till tvättstugan igen, tror inte att de e nån före mej så jag kan börja tvätta nu.

Ciao

Gomorron

Här sitter jag i min ensamhet å tittar på tv.. Eller Erik är ju här, men han är i ett annat rum.. Han ligger fortfarande å sover, men jag funder på om jag ska gå in å väcka honom.. För han ska ju åka hem idag, så han kan ju inte sova hela dan..

Han kan få nån minut till för han såg lite trött ut..Ciao

Kvällen är räddad =)


Ciao

Det finaste någon kan få

Du är fin som du är
När du står med mig här
Gör dig inte en massa extra besvär
Utan vad du är och så ska du få se
Du är värd allt som livet kan ge

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Alla har vi nåt bra
Nåt som andra vill ha
Även om det inte känns så var dag
Det är upp till dig och även till mig
Att se till att allt ordnar sig

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Sprid glädje och du får dubbelt upp
Älska och du förstår
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få
Är det finaste någon kan få

Ciao

Förkylning

Hur länge ska jag vara förkyld?!? De verkar som om de aldrig går över.. =S Eller jag känner mej bra typ varannan dag.. Å de börjar bli lite jobbigt.. Hade varit bättre om jag varit helt frisk.. Men nu har jag vart förkyld i typ 3-4 veckor, å så länge håller de väl inte i sej? Iofs så har jag inte vare dunderförkyld, har klarat mej ifrån de, men ändå..

Vill kunna:
¤ andas normalt ur näsan - å inte låta som en säl..

Vill slippa:
¤ ha ont i näsan
¤ nysa 100 ggr om dan - å skrämma alla runtekring
¤ vakna med en täppt näsa
¤ vara torr i halsen
¤ ha ont i halsen..

Fast de går bra så länge jag inte har huvudvärk, för då är jag iaf fortfarande levande.. =P Nej, men huvudvärken gör att jag bli lite segare å har mindre ork..

Ciao

Redovisningsskräck!

Gick till skolan idag med, skulle fixa texten, men jag kunde inte ens öppna caden, men sen fick jag tag i FH å han sa att de inte gjorde nåt.. Texten var där för att jag inte skulle kunna sälja ritningen, eller nåt..? =S Men iaf, då behöver jag inte oroa mej om de..

Så på måndag så ska jag dit lite tidigare å skriva ut nya, fina, icketrasiga.. =P Samt att försöka få det på OH, måste typ kopiera mina A3 till A4 å sedan kopiera på OH-papper.. Så då måste jag först fixa ett kort så att jag kan kopiera, undra om de finns i teknik-huset eller om närmatse är MIT-huset..

Måste fråga dom hur de ska gå till, för jag har ingen koll på sånt där med kopiatorer.. =P Sitter å håller på med rapporten, sjukt tråkigt å svårt.. De blir ingen riktigt bra rapport, dumt ämne..

Jag tycker att de är ite mycket som vi ska göra, rita, redovisa, lämna en rapport å skriva en tenta.. Jag tycker att de kunde ta bort redovisningen eller rapporten.. För de e ju typ samma sak, helst ta bort redovisningen..  Jag ser absolut inte framemot den, jag ska vara glad att vi bara är 6 i gruppen plus lärare, så de e ingen stor grupp, men fortfarande REDOVISNING!!!!

Undra om man nånsin kommer å komma över sin redovisningsskräck? Tycker att de är riktigt jobbig med muntliga saker. För när jag redovisar blir jag sjukt nervös så jag glömmer typ hälften, pratar i en hastighet på 180 å får då en dålig bedömning, även fast jag kan ämnet bra.. Så för att göra det rättvist borde man få välja hur man vill bedömas, skriftligt eller muntligt, för vi är alla olika bra på olika saker..

Ciao

Staaaaaan

Gick upp när Erik gick till jobbet, åt frulle å sen gjorde jag klart min CAD-ritning. Behövde kolla lite saker på internet, men de gick inte så vårt internet inte fungerade.. Så jag gjorde mej iordning för att gå till skolan å när jag var klar att gå så funkade de igen..

I skolan finjusterade jag allt med utskriften å skrev sen ut, de ser bra ut förutom att jag har en text runt hela pappret, hmm, vene riktigt vad det är.. Måste fråga FH om de, men han hade lunch idag när jag fick problem å jag hade inte ork å vänta.. Så jag får gå tillbaka i morron..

Sen drog jag hem lämnade mina saker å drog ner på stan.. Jag är förvånad att jag fick med mej så mkt saker!! Så mkt har jag aldrig haft med mej upp därifrån, hehe.. Men de va kul..

När jag var på SB så var det en bakom mej som la upp ett mjölkpaket på bandet, inte visste jag att de sålde mjölk?!? Men jag tror att de hade den till nån speciell dricka som fanns där..

Ciao

Skinksås

Igår gjorde jag något väldigt gott, skinksås.. De va väl inge speciellt med den, men sist jag gjorde det så vare inte ätbart (för mkt salt).. =P

De är ganska lätt att göra:

¤ Skinka
¤ Majs
¤ Broccoli
¤ Lök
¤ Pastagrädde/matlagningsgrädde
¤ Chilipulver, svartpeppar

Skär skinkan, broccolin, löken.. Stek skinka, majs, broccoli, lök och he sedan ner dom i en kastrull.. Häll i lagom med grädde så att det blir såsigt, krydda å låt de koka ett tag..

Servera med pasta.. *mums*

Ciao

Cykelfärd

Gick ut ur porten i morse, gick nåra steg, stannade upp, funderade lite, gick tillbaka, låste upp dörren, gick in hämtade sadelskyddet, ut igen, borstade av cykeln, på med sadelskyddet, backa, upp på cykeln å trampade iväg..

De va en mycket spännande cykeltur, men jag kände att jag var tvungen, de e så drygt å gå till skolan, vad har jag? 1 kilometer kanske, men ändå..

Å eftersom de inte var isigt idag så tänkte jag att de kan ju gå, bara man är försiktig.. Så de var jag.. Höll dock på att bli påkörd av en bil vid övergångsstället, å de var inte mitt fel, då jag hade hoppat av cykeln så räknades jag som gående å då ska han stanna, men de ville han tydligen inte..

Men jag överlevde iaf, å de va tur de.. I skolan har jag bara cadat, har gått sisådär.. Men nu e jag typ klar hoppas jag iaf, Ska kolla rapporten lite till så..

Ciao

Lugn natt

De gick faktiskt lättare å somna igår än vad de brukar göra.. Det tror jag var för att jag satte på radion så då vare inte helt tyst runtekring.. För näre e tyst de e då jag hör massa konstiga ljud och kan då inte sova.. =P Jag vet, jag är lite konstig..

Nu ska jag byta pyjamasen mot vanliga kläder och sen trippa iväg till skolan..

Ciao

"Vill inte, vill inte, vill inte"

Här sitter jag i min ensamhet å rimmar å pluggar.. De finns inte så mycket roligare saker å göra just nu.. De e så tyst, eller ja de spelas iofs musik, men de e ingen som pratar med mej.. Å så kommer de å va hela kvällen, natten, morronen, dagen i morron å eftermiddan i morron..

Detta för att Eriks bil i morse sa: "NEJ! Nu vill jag inte mer" .. Å då va han tvungen å åka hem för att ha en annan bil här uppe, å eftersom han har en bit hem så sover han där inatt, vilket gör att jag är själv..

Men jag ska nog överleva ska ni se, oroa er inte.. =P

Ciao

Andra Avenyn

I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday, I don't care about you
It's Friday, I'm in love

Monday you can fall apart
Tuesday, Wednesday break my heart
Thursday doesn't even start
It's Friday, I'm in love

Har tittat klar på avsnitten för den här veckan, nu måste jag vänta ända till på söndag för att få se fortsättningen, jag väääntar!!

Ciao

Tumvante utan tumme..

Nu när gick hem från skolan i kylan, eller okej de va bara 4 minus, men de sved bra om benen.. Iaf, då kom jag på å tänka på en sak som jag skulle vilja ha.. Jag vill ha ett par tumvantar fast utan tummen.. Åsså grejen är den att min tumme är ändå inte i utrymmet som är avsett för tummen, för då blir den iskall, så jag har alla fingrar tillsammans iställe..

Så därför vore de bra med en tumlös tumvante.. =P Låter lite konstigt, men de ser så fult ut när den bara hänger där å dinglar.. Hmm, undra om de finns nåt sånt, har aldrig sett de nämligen.. Menmen, jag älskar mina vantar ändå, de e sjukt mysiga!!

Ciao

Vinter

Nu är de vinter här uppe!! =)

     
I fönstret genom persiennen, genom fönster utan persienn, jag nyhemkommen från skolan.

Ciao

Söndagen

Igår, vad gjorde jag igår? Hmm, de står helt stilla.. =S Eller nej, de göre inte, nu kom jag påre.. =P

Jag vaknade tidigt tror att jag kanske väckte Erik då också.. =P Han tyckte att vi skulle gå upp, men jag drog åt mej täcket å vände mej om, va inte alls sugen på å kliva upp.. De va ju så sjukt kallt utanför täcket!! Men tillslut så tog jag mej upp, tittade ett par minuter på Tingeling, å sen åt jag frulle..

Sen ere 2 timmar då jag inte kommer ihåg vad jag gjorde.. Men iaf efter den "luckan" så tog Erik fram saxen å rakapparaten.. ÄNTLIGEN!!! =D Jag är lessen, men den där kaluffsen var inge vacker.. =P Jag klippte å klippte å klippte, men de kändes inte som om de försvann nåe, men tillslut vare tillräckligt kort för att jag skulle kunna använda rakapparaten..

Jag kanske inte är den bästa på å klippa, men de vart fint ändå! =) Jag är faktiskt nöjd, men jag ska inte ta åt mej hela äran själv, för jag fick faktiskt hjälp å finjustera nacken.. Sen blev de dags för duschning å ihoppackning..

Fick en nybakad lussebulle, *mums* tjejerna hade bakat medan jag klippte Erik.. Å sen vare dags å åka till M&M å äta middag.. Det serverades pannbiff å potatis.. Riktigt gott.. Efter 3,5 timma så åkte vi hem, å som vanligt när man har varit där så kommer man inte ifrån utan massa prylar.. =P Vi fyllde bilen å satte kurs mot Nordmaling..

I Nordmaling så mötte vi upp Pelle å han fick sin keps å sen for vi vidare hem..

Jag har inte tagit en ända bild på hela helgen så tyvärr kan jag inte dela med mej utav helgen i bilder..

Ciao

Foten i lås!

Jag vaknade i natt av att min fot hade fastnat i ett visst läge.. Jag försökte vrida tillbaka den, men de gick inte för de gjorde sjukt ont!! Råkade väcka Erik, han tog tag i foten å började vrida den!!! Jag trodde att jag skulle dö av smärta =O Slet lös mej från hans grepp, å försökte själv.. Men de gick inge bra..

Jag vände mej om å lät de va.. Å tillslut så kom den tillrätta å jag kunde somna..!!

Vette tusan va de va för nåt, har aldrig hänt så förut!! Menmen, nu ere iaf över.. =)

Ciao


Hos Erik

Bilresan igår gick bra.. Jag hade fullt upp med å va DJ, så jag kunde inte koncentrera mej på vägen, vilket va tur.. =P Men musiken "dog" i Ö-vik, men de gjorde inget då E är bra på å prata.. =P hehe..

Kom ner drack glögg, lite för tidigt tycker jag, men man kan ju tjuvstarta.. =P Sen gick vi å la oss, vi hade fått ett jääääättestort duntäcke, mysigt, så nu behövde ingen av oss frysa.. =P

Drämde att jag började spela fotboll igen å gjorde ett måååål!! Tror att den drömmen kom för att jag var inställd på å åka på fotboll med Angelica idag.. =P Men så blev inte fallet, vi fick vara hemma istället å vara barnvakt åt Eriks söta små kusinbarn.. =) Spelade lite spel, där jag å T vann, å S kom på en andra plats.. Sist men inte minst så kom E.. =P

Åkte å hämtade Eriks bil som har varit på lagning - igen.. De va lite läskigt å köra, jag körde typ 40 hela vägen hem, ibland gick så fort som 50!! =O Hehe Men de va lite halt, lite halv dåliga däck, å en rädd förare.. =P Men jag lyckades iaf ta både mej å bilen hem hela å rena, de va ju iaf bra..

Hem fick mat, hemmagjord pizza, supergott!! Sen blev de nybakade pepparkakor å glögg, *mums*

Ciao

Bilresa..

Erik ringde å sa att han blir sen idag, som vanligt när han/vi åker ner.. Menmen, de går inte å göra så mkt åt saken..

Är inte alls sugen på å sätta mej i bilen, då de är mörkt, snöigt å halt.. =/ Men jag har inge val, annars kommer jag inte ner å jag är faktiskt sugen på å komma härifrån..

Så jag hoppas att de ska gå utan problem.. De hade ju varit lättare om jag kunde sova, men de e jag alldeles för nervös för, så de går ju inte heller.. Utan mina ögon kommer å vara uppspärrade å fasta i vägen.. =P

Ciao

Caden

Caden idag gick inge bra..  Skulle sätta in fönster, vilket var sjukt svårt.. När jag tyckte att allt var på plats så såg jag att alla delar inte hade följt med.. tryckte ctrl+z ett par gånger för att börja om på nytt.. försökte flera gånger, men de gick inte.. Sen såg jag att jag inte hade samma fönster som Frida.. =/ Efter att ha väntat på läraren i 10 minuter så fick jag reda på att jag hade fel fönster..

Tog ett par andra, satte de på plats.. Då såg jag att glaset inte hade följt med å att de va krokigt på ovansidan.. Krokigheten fick va å så drog jag egna streck som fönster.. Så nu sere bra ut, men de tog typ större delen av lektionen!! Men nu ere typ bara taket kvar å lite grund å en rapport.. Men efter de, då ere klart!

Ciao 

Klar

Nu har jag gått igenom alla föreläsningar som finns på internet.. Skönt! =) Jag tror han hade över 300 OH bilder å jag har fått ner det på 35 A4-sidor.. Så nu kan jag skriva ut det i skolan också.. Tror att vi bara får 100 papper per 7,5 HP-kurs eller nåt..

Ska snart ta å kila iväg till skolan å fortsätta med caden, nån måste hjälpa mej med att sätta in fönstret, har inte riktigt hajjat de.. Men de kommer å lösa sej..

Ciao

Tvätthjälp

När jag kom hem från skolan så fortsatte jag å tyda hans föreläsningar, inte de lättaste... Men nu börjar de fastna lite iaf, vissa saker känner jag inte ens igen, så jag måste ha lyssnat väldigt dåligt på hans föreläsningar.. Kanske är det inte så konstigt.. =P

Sen gjorde jag midda, fick äta själv, för Erik kom sent.. Å strax innan åtta skulle jag möta Petra på ÅC, jag skulle följa med henne ner i tvättstugan å slänga in i maskinerna.. Hon gillar inte å gå ner där själv.. Å de förstår jag, för den låg i en källare.. För jag gillar inte å gå ner i vårt förråd.. =P

Så jag sällskapade henne, å sen fick jag rundvisning i hennes korridor.. Sedan kom syster hennes hem å hjälpte med tvätten så då kunde jag smita hem. =P

Dags å dra sej mot sängen, ska försöka å komma upp tidigt i morron, så jag kan plugga innan jag ska gå till skolan..

Ciao

Mera streck..

Igår när jag stod å borstade tänderna så upptäckte jag en sak.. Jag skulle ta bort ett hårstrå från handfatet, men de gick inte å ta bort.. Då såg jag att de var en spricka!! Så sen sist jag häll på å tjata om handfatet så har de nu tillkommit tre streck, från samma knutpunkt!!!

De visar ju att de kommer nya streck lite då och då, å att sprickan kanske var där när vi faktiskt flyttade in..

Hmm? Frågan är vad jag ska göra åt de, om jag ens ska göra nåt åt de.. Vill prata så lite som möjligt med KV eftersom hon är så otrevlig varje gång jag trippar in på hennes kontor..

Ciao

Borta =(

De fina naglarna som de tog Lina tre timmar å fixa är nu borta.. =( Jag råkade ha sönder nåra å då såg de fult ut när vissa var långa å fina å andra var korta.. Så nu e alla korta iställe..

Vet inte riktigt om jag gillar långa nalgar, för det var svårt:
¤ å knyta skorna
¤ å öppna schampo-flaskan
¤ å diska
¤ å knappa på tangentbordet/telefonen
¤ å få upp knapp å dragkedja på byxorna
¤ å tvätta
¤ å få upp saker ur plånboken

Ja, typ allt försvårades lite grann.. Så i fortsättningen så håller jag mej till lite kortare naglar, kanske lite fulare men så mycket smidigare!

Ciao

Det straffar sej

I hela mitt liv har jag varit den duktiga eleven som aldrig missat en lektion! Typ, jag har väl vart sjuk nån gång, men inte mkt, typ bara nån procent.. När Lina fick reda på de så freakade hon ut! Hon tyckte jag va dum som va i skolan så mkt, jag kunde ju vara hemma varje fredag å fortfarande få CSN.. Hehe.. =P

Men iaf, vidare till de jag tänkte på.. Den här kursen har jag genomlidit de tråkiga föreläsningarna.. Till förra veckan, då gick de inte längre.. Så förra onsdan så gick jag bara på halva lektionen, skippade i torsdags, igår å idag.. Iofs så har jag de tre senaste lektionerna varit lite sjukt.. Men de vet inte läraren, så de spelar ingen roll..

Å idag så fick de 13(!) personer som var där instuderingsfrågor!! =O De har jag väntat på sen första lektionen!! Jag undrar om han kommer å ge ut dom i morron eller om de e kört.. =S Annars måste jag få fram dem på nåt annat sätt, hmm..

De e så typiskt, men de e sånt som händer när man "skolkar".. Jaja.

Ciao


Konstig kroppstemperatur..

Nu börjar jag tröttna på min växlande kroppstemperatur.. Svettas som en gnu, fryser som en jag vet inte vad, svettas som en gnu, fryser som en... Kollar tempen ligger på 38.. Antinge är de min normala kroppstemperatur eller så har jag feber väldigt ofta.. =S

Hela förra veckan va så här å den här veckan har de fortsatt.. Eller de va bra när jag va i Sthlm, den luften fick mej väl å må bra, eller nåt.. =P

De går ju bra även fast de växlar så, de e ju bara å ta på sej eller ta av sej tröjan... De kan bli lite jobbigt då jag har 2 tjocktröjor å fortfarande fryser, för tar jag på mej en tredje så kan jag inte röra mej..

Å så länge huvudvärken håller sej borta så kan jag va på benen..

Vi får se var detta slutar, om de hade tänkt å sluta..

Ciao


Kvällen

Idag serverades de lasagne *mums* de va första gången jag gjorde de, å jag tycker att de blev godkänt.. =) 

Efter maten åkte vi en sväng till Eriks jobb då han hade råka få med sej en nyckel hem.. Å den va tvungen å va på jobbet i morronbitti..

Nu måste jag gå å bädda sängen, de e nån som har rivit ur alla lakan å inte fixat de.. =P

Ciao

=(

Efter middan igår gick jag å la mej i sängen medan Erik tog disken.. Då hade jag sjukt ont i huvudet.. De gick över å jag förflyttade mej till soffan, de kom tillbaka men försvann sedan.. Näre va dags för sängen å jag reste mej så kom de tillbaka, men gick över efter att jag hade legat still ett tag..

Å i morse när klockan ringde så lyfte jag huvudet kände hure bultade så jag ställde om klockan på 9 å la mej ner igen.. Likadant vare klockan 9 så jag ställde klockan på 10 å la mej ner igen..

Jag kan ju inte påstå att de va så mkt bättre vid 10, men då va jag tvugnen å gå upp.. Samlade ihop all tvätt då jag har tvättid idag, tror jag iaf.. =P

Ska försöka å plugga så mkt som möjligt hemma idag.. Men vi får se hure blir med de, för de e ansträngade å titta på dataskärmen, men jag måste för de är där föreläsningarna finns..

Ciao

Power Nap

Kände mej fruktansvärt trött, frös å hade ont i huvudet så jag la mej i sängen å drog på mej Eriks duntäcke.. Sen somnade jag i en timma.. Så sjukt skönt!! Vaknade av klockan som ringde.. Då vare dags för Gossip Girl som jag missade igår.. =P Så jag såg reprisen..

Löste lite korsord, kanske lite töntigt eller jag vet inte.. Men jag blir mobbad före iaf, vet ingen i min ålder som gör de.. Men jag ska faktiskt erkänna att jag tycker att det är kul! =)

Nu har jag börjat med maten, idag skare bli potatis å köttbullar å brunssås (å lingonsylt till mej).. *mums*

Ciao


Hemma igen

Gick upp tidigt imorse då vi skulle åka 6.15 hemifrån.. De tog bara 40 minuter till flygplatsen.. Vi hade tur för vi åkte precis innan rusningen började.. Annars hade de tagit sjuk låång tid..

Kom fram checkade in mitt bagage å sen gick jag igenom spärren.. De tjöt om mej så hon drog mej till sidan och drog nånting längs hela kroppen.. Å sen fick jag gå..

Vi kom iväg lite sent.. Å sen hade vi motvind på vägen upp.. Så jag kom fram 25 minuter senare än väntat.. Men bussen stod å väntade så de gjorde inge..


Mina B-B's å en busig kisse..

Om du vill se nåra fler bilder från helgen så klicka här: http://baggeboo.bilddagboken.se/p/main.html

Ciao

Dagen idag

Vaknade i lagom tid i morse, gick upp åt frulle å sen sprang jag över till Lina.. Hon fortsatte å fixa mina naglar.. Å de är så sjukt snygga nu. får se hure länge de är de..=P

Sen gick jag hem åt lunch pluggade lite.. Sen vare dags å åka på Mackes match, hann plugga lite innan matchen började.. De gick lite trögt i starten för dom men sen slutade de med vinst!! =)

Ciao

Mys med mina B-B's

Igår for jag till Vällingby centrum.. Blev lika facinerad varje gång jag hörde: "Nästa *blablabla*, tänk på avståndet mellan vagn å plattform när du stiger av! Hehe.. Men de e de jag förknippar lite med huvudstaden, tunnelbanan.. Saknar den lite ibland.. =P

Ammi kom också dit.. Vi gick å letade efter en present till moster, hittade en vattenkokare som jag har kollat lite på så den fick de bli..

Sen ut vi hem till Ammi, Lina mötte upp oss å vi gick å handlade midda.. Sen hem kolla Ammis lägenhet, sjukt fin!! Vart käääääär i den.. =P Tillsammans så lagade vi tacos.. Mkt gott!! Sen blev de lite tärnigsspel.. Vilket jag hatar för jag är kass på de.. Men de tvingade mej.. Men va gör man inte för sina B-B's?!?! =P

Pratade, hade tjejsnack tills vi var trötta, eller mest den äldsta i sällskapet.. =P Vi sov alla tre i Ammis 120-säng.. Lite trångt men de gick bra.. Jag hade oturen att få ytterplatsen, men jag vaknade i sängen i morse iaf..

Jag å Ammi gick upp vid nio tog en promenad å när vi kom tillbaka så va Lina vaken.. Åt frukost å sen åkte jag å Lina hem.

Jag slog in lite paket, en aning problematisk då jag hade en katt som la sej över allt!!! Men de gick bra, hon började busa med hunden tillslut..

Sen sprang jag över till Lina, hon fixade mina naglar, eller hon började för vi hann inte riktigt klart, blev lite stressigt för hon skulle jobba.. Jag "övningskörde" henne till jobbet.. =P Å när jag kom hem vare dags att göra sej iordnig för kalas..

Då min kusin fyller 6 år idag.. Vi var där å firade honom.. Det serverasdes tacos (igen) å så glass till efterrätt.. Jag fick i uppgift av moster att bygga ihop ett rymdskepp i lego som han hade fått.. De va lite klurigt å bitar försvann.. Men efter två timmar så vare klart..

Sen vare dags å åka hem å där är jag nu..

Kommer att lägga upp lite bilder senare, ska bara hitta sladden, om jag ens har med mej den.. =P

Ciao

Stockholm

Så då befinner jag mej i huvudstaden!! =) Tog mej ut till flygplatsen, bussen va lite sen, men de gjorde inget.. Kom fram checkade in å så gick jag igenom kontrollen.. Va tvungen å plocka fram datorn å påsen med vätskor.. Så de var lite besvärligt, för jag hade ju packat så bra.. =P

Sen ställde jag mej i kön, den va ganska så lång.. Å jag kände att  jag behövde gå på toa, men jag ville inte mista min plats i kön så jag struntade i de.. Sen kom jag på flyget, med alltid lika glada flygvärdinnor.. =P Kände att magen började kurra, tänkte att de är tur att jag åker med Malmö Aviation för de serverar lite fika..

Satt där å väntade på maten å jag vart såååå besviken, de va ju nån laxbit med nån röra!!! Å de äter ju inte jag.. Så jag fick fortsätta å va hungrig.. Samt att jag allt mer behövde gå på toa.. De kunde jag iofs ha gjort på flyget, men de orkade jag inte.. För jag satt längst in å så hatar jag å gå på sånna toaletter!!

Så jag la mej mot väggen å sov till dom sa att de va 10 minuter till landning.. DÅ fick jag hopp igen.. Sen av flyget snabbt till toan, däre förstås va kö, men de gick fort.. Sen kom Macke å vi väntade på min väska.. Å så gick vi till bilen där M satt å vänta..

När vi kom hem så hade P lagat mat, å såååå gott de va!! *mums* Lite fika å sen satt jag å M å bara prata..

Nu ska jag göra mej iordning för att åka till V-by va ett ta sen jag var där.. Måste köpa en present till.. Men de ska nog gå bra..

Ciao

Dags

Så då vare dags å plocka ihop å bege sej till flygplatsen.. Ska fixa alla mina sista-minuten-grejer nu..

Ciao

BDB

Erik fixade BDB till mej igår.. Han tyckte att jag behövde en.. Hade en för nåra månader sen, men jag stängde den eftersom den inte användes å jag hade inga kontakter..

Men nu funderar jag på om jag ska skriva av mej på bloggen å när det blir massa bilder från nåt tillfälle så får jag hänvisa till BDB.. Så får de nog bli.. Ska iaf försöka.. =P

Ciao

Feber =/

Hela morronen har min kroppstemperatur varierat.. Fryser, svettas, fryser, svettas, fryser, sve.. Ja, typ så.. Ganska så jobbigt.. Men nu förstår jag varför, jag har ju feber.. =/

Så de kanske inte blir nån skola alls idag.. Vi får se.. Jag känner mej ju ganska pigg faktiskt..

Ciao


Packning

Fortfarande så har jag inte packat nåt å jag ska ju åka om typ 7 timmar!! Fast jag har plockat fram lite iaf, måste nu plocka fram väskan..

Måste kanske fixa de nu, för jag planerar å gå till skolan sen, å då försvinner ett par timmar..

Är inte så sugen på å flyga nu när jag är förskyld.. Sist jag gjorde de hade jag sjukt ont i öronen flera dagar efteråt!! Men jag hoppas att det kommer å gå bra..

Ciao

De nya badrummet?

Så här skulle jag vilja att vårt badrum såg ut efter renoveringen.. =PLite coolt, huh?

Ciao

Lite hård?

Erik vart lite stött av mitt inlägg "Den är borta!!" Hehe.. Läppen åkte ut å han såg jättegullig ut.. =) Kanske va lite hård, men vadå? De måste man ibland.. =p

Ciao

Maaaaaaaat

Okej, nu ere dags å sluta med pluggandet å börja med matlagandet iställe.. Idag serveras de riktiga pannkakor, ska bli sååå gott.. =)

Kom på att jag har en tvätthög under sängen som måste fixas, får bli senare, ska sätta Erik på lite jobb.. =P Å så måste jag pa´cka också, har ju inte blitt nåt av de än!! Vilket förvånar mej, för jag brukar packa en vecka i förväg.. =P

Ciao

"Skolk" =S

Jag var ner på stan i morse å fixa papper å lite annat.. Sen blev de en runda på stan också.. Gick in i varje affär för att leta efter en sak, men jag kunde inte hitta de!! =@ (PK: en arg smily)..

Vad jag letade efter? De kan jag tyvärr inte avslöja här.. För jag tror att personen de e till är här inne å läser.. =P Men iaf, nu måste jag komma på nåt annat.. Har typ redan gjort de, måste bara komma mej för å fixa de.. =P

Sen åkte jag till skolan, åt lunch å sen vare tentaåterlämnig.. Lite nervös jag var innan, men sen lugnade jag ner mej.. Å varför skulle jag vara nervös? Jag fick ju en 5a!!!! Vilket motsvarar MVG, typ.. Så jag är supernöjd, kan inte va annat.. =P

Sen hjälpte jag Petra med hennes mail innan de va dags å gå på föreläsning..

Föreläsningen var lika tråkig som alltid.. Den här gången stod jag bara ut 45 minuter, sen gick jag därifrån.. De va lite jobbigt för jag mötte läraren i dörren.. =P Men ändå, varför ska jag sitta på lektionen å läsa min bok när jag kan göra de hemma i lugn å ro.. Å så ere typ första gången jag i mina 14 år i skolan som jag "skolkar"..!! Iofs kan jag inte kalla de skolk då det är frivilligt.. =P

Frida följde med mej hem, vi skulle försöka fixa hennes CAD, men de gick inte.. Förstår inte va felet är.. Så jag hoppas att nån annan kan hjälpa henne..

När hon gått satte jag mej å började läsa igenom föreläsningarna som nu finns på internet.. Eller rättare sagt jag sitter å skriver ner dom på min egen dator.. Hoppas att jag får in lite iaf.. =P

Ciao

Den är borta!!!

Nu är äntligen Eriks röda bil borta!! Å jag är så lycklig, behöver inte oroa mej nåe mer för att köra den!! Jag tror dock att han själv är lite lessen, menmen.. Han kommer nog snart att hitta en ny ögonsten så de gör nog inte så mkt.. Hoppas bara att tjatet om den slutar nu när den inte är kvar..

Iofs så är den kvar i stan så de kan ju hända att man skulle råka se den, men de tror jag inte, är 100 000 invånare här å många bilar.. =P Men man ska aldrig säga aldrig, de kan ju ske..

Men de gör inget, jag jublar ändå!! =P Hehe..

Ciao


Tips: Vår kokbok

Jag bara älskar kokboken som Erik fick i födelsedagspresent av sin mormor.. Okej, jag är inte säker på om de va födelsedagspresent kan ha vart studentpresent å jag är inte heller säker på att de va mormor, kan ha vart familjen.. Men de spelar inte så stor roll, han har iaf fått den..

Dock har han inte bläddrat många sidor i den.. =P Har han ens öppnat den, de skulle jag inte tro.. Hehe.. Men jag har iaf sutti å bläddrat fram och tillbaka i den, å de e så sjukt goa saker.. Den är lätt att förstå..

Så om du är på jakt efter en kokbok spana då in; "Vår kokbok"!


Ciao

Äntligen

Har nu äntligen fått CAD på min dator! Sjukt kul, men sjukt svårt utan en datormus.. =P Men de lär man sej väl med tiden hoppas jag..

Nu kan jag rita in alla mina ritningar där, har nåra utspridda lite här å var.. =P

Måste fortsätta nu,

Ciao

Quiche lorraine

Pers: 5-6 st
Tid: ca 1½ timme
Ugn: 200 grader

PAJDEG:
3 dl vetemjöl eller 1½dl vetemjöl och 1½ grahamsmjöl
125 g smör eller margarin
2-3 msk kallt vatten

FYLLNING:
150 g rökt skinka eller kassler
1 liten purjolök
3 ägg
3 dl mjölk
1 krm salt
½ krm svartpeppar
3-4 dl (ca 150 g) riven ost

GÖR SÅHÄR:
Mät upp mjölet i en skål. Lägg i kylskåpskallt matfett, skuret i små bitar. Finfördela fettet i mjölet med en gaffel, med fingertopparna eller i en matberedare till en smuig massa. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg.
Tryck ut degen i en vid form (ca 25 cm i diameter). Täck botten och kanterna. Nagga degen med en gaffel och låt den stå svalt i ca 15 minuter.
Under tiden gör du fyllningen och sätter på ugnen på 200 grader. Skär det rökta köttet i strimlor. Skölj och skiva purjon. Koka den 3-4 minuter i lite saltat vatten och låt den rinna av. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar.
Lägg kött, purjo och ost ovanpå pajdegen. Häll över äggsmeten.
Grädda på nedersta falsen i ugnen tills äggsmeten stelnat och fått fin färg, ca 40 minuter.
Servera pajen något avsvalnad och med en blandad sallad.

Hoopas att det smakar

Skola snart

Då ere snart dags å ta sej till skolan.. Eller ja, de e 40 minuter kvar, men jag ska va där i tid å förhoppningsvis få enbra dator denna gång så jag slipper sitta själv..!!

Får se, jag kommer hålla tummarna för mej iaf.. =P

Ciao

Organisera

Har fixat lite olika kategorier som jag tänkte att jag skulle använda mej av.. Dessa hittas i raden till höger.. Men de inlägg som jag har skrivt kommer att få ligga kvar i "Allt och inget" för de e för mkt jobb å lägga in alla 887 inlägg.. Måste ta ett i taget isf..

Ska komma på lite flera kategorier, så de kan hända att de blir fler.. Vi får se.

Ciao

Dåligt natt..

Så kasst som jag har sovit i natt så kasst har jag aldrig sovit!! Har vaknat flera gånger i timman för att nysa eller snyta mej.. Inte alls kul.. Jag hoppas att de snart är över, men de tror jag inte.. För de e ju typ nu de har brytit ut.. Så de kommer väl å ta nåra dagar..

Grejen är den att jag vill ju inte vara sjuk när jag ska ner till Stockholm, de vore tråkigt.. Men sånt e livet.. Kan inte styra de så mkt..

Så just nu går jag på te, apelsinjuice, mandariner.. Typ

Ciao

Förkyld

De här är typ jag:


Ciao

Städolycka.. =P

E fick i uppgift att skura golven idag då de va lite kladdiga från festen i lördags..

Fyllde upp vatten i hinken å hedde i skurmedel.. Innan jag lämna honom till hans skurning så sa jag att du måste hålla i hinken med benen näru vrider ur moppen.. För M hade råka välta hinken en gång när hon inte gjorde så.. Den e lite ostabil så där.. =P

Visst, han började dansa runt med moppen, sjöng.. Lekte Elvis(?) eller nåt.. =P Jättegulligt.. =) Men han höll inte i hinken när han vred ur vattnet, för han hade ju koll å var försiktig.. ;)

I slutet så var olyckan framme.. Han tryckte lite för hårt å hinken med 5 liter vatten for ut på golvet.. =/ Jag var där fort med handdukar och stoppad från att de skulle rinna i hela köket.. Men nu ere iaf rent.. =)

Så kan de gå,

Ciao


Datorköp

De är lite sjukt.. Om man ska köpa en dator så blire ju en större kostnad än vad man tror..
Dator: ~8 000 :-
Office-paket: ~1 400 :-
Norton: ~800 :-

Plus detta ska man varje år köpa ny Norton, för den håller bara ett år!! Eller man köper en 25 siffrig kod för 800 :- om året!! Till och med ännu värre!!

Gillar absolut inte de!

Ciao


Tester

Gjorde två test idag.

Först kollade jag min vuxenpoäng på http://www.vuxenpoang.com/ där fick jag att min ålder borde vara 32,7 år!!

Sen kollade jag även min fjortispoäng på http://www.fjortispoang.se där blev jag 20% fjortis..

Ciao

CAD

Jises va kul de va!!! Hade lite problem med datorn, fick de inte å funka.. Så jag fick byta dator, men då vare tvungen å installeras på den å de tog en evighet å sen skulle den startas om.. Datorerna i skolan är inte de snabbaste.. =P Så jag missade mkt tid på de.. Å jag som var där först av alla för att få en bra plats.. De slutade med att jag hamnade i ett kallt rum - ENSAM!!!

Satt å klurade mej fram till saker frågade ltie då å då.. Läraren är kanon! Väldigt kompetent å pedagogisk.. Jag ska öva lite till å sen ska jag börja med mitt proj.arbete..

Men första måste jag fixa min dator, de går inte å förlänga virusskyddet så jag måste köpa nytt.. =S Å sen kan jag sitta mera med CAD förhoppningsvis..

Ciao

Blomman


Inflyttnignspresenten från Linkan..

Ciao

FEEEEEEEEEEST =D

Vid 21-tiden började folk trilla in, alla kom typ på en gång!! =P Blev ganska så varmt å fullt här inne!! Men de va kul, kul att de kom så mkt folk.. Tror vi va runt 35 som mest eller nåt!! =O  De hade jag aldrig trott..

Jag hoppas att alla hade lika kul som jag hade, men de såg ut som de iaf.. Å närom gick så sa dom att de va kul, så jag tror de.. =P

Typ 00 så började folk droppa ut.. Å på ett par minuter så var alla borta.. De var bara jag, erik, linkan å kaoset kvar.. =P Vi drog inte ut på krogen då alla här hemma inte mådde så superbra.. =P

Jag plockade iordning lite granna.. Fick bort alla burkar å flaskor.. Blev en stor kasse med burkar å tre plastpåsar med flaskor!! Så nu återstår de bara å kasta dom..

Ciao

Fredagkväll på NH och städning på en lördagförmidda

Drog till Frida igår kväll, lagom med folk, väldigt mysigt.. Efter lite lekar å lite prat så drog vi vidare till NH där Cizzi å Maria spelade.. De va kul å se dom..!! =)

Erik å Linkan va ute å åkte bil så de plockade upp mej så jag slapp gå.. För jag har ju så otroligt lååååångt hem.. =P hehe..

När vi kom hem så stod de en present på köksbordet.. de va Linkan som hade med sej en inflyttingspresent.. en jättefin blomma å jag ska verkligen försöka å hålla den levande.. =P Bild kommer senare..

Sen gick vi å la oss eftersom de blev en tidigt uppgång i morse, iofs så vaknade jag 1 timma tidigare men de gjorde inget..

Upp tvätta, städa, pyssla, fixa, dona.. Ja, allt som måste göras innan man får gäster.. Sen drog vi ner på Strömpilen.. Linkan köpte nya högtalare till sin fest som vi ska få låna ikväll.. Så då behöver jag inte oroa mej för att festen ska bli förstörd pga att våra är som de ä..

Jag som förut var rädd att ingen skulle komma å festen, nu är jag rädd att de blir en massa som komma!! Hur ska vi få plats?!?! =S Men de löser sej väl säkert på nåt sätt..

Nu ere dags å gå in i duschen, för de kommer å ta tid för mejå bli klar å de vore en fördel å vara klar när folket komma.. =P Måste ju välja kläder också!! De e ju übersvårt!! Men de löser sej.. Jag har två smakråd som får hjälpa mej..

Ciao

Julklapp?

Här om dan så kom Erik till mej å sa:

E: Jag har kommit på vad jag ska köpa i julklapp till dej nu..
A: Aha, så bra då.
E: Ja, en diskmaskin.
A: Mhm, men jag behöver ingen, för jag har redan en.
E: Nej, det du har är en diskare!
A: Ja men den funkar bra..
E: *mutter* *mummel*

Jag tror att de e nån som är lite less på å diska.. =P

Ciao

Städning

De va lite smutsigt här hemma, fast jag tror att vi i hemmet har delad mening om de.. =P Men iaf, nu vare så mkt å så stora dammisar att även en kille skulle kunna se dom.. Å de funkar inte, kan inte ha smutsigt när jag får besök..

Fast det är fortfarande smutsigt, men de får vara de till i morron.. Var bara tvungen å fixa så att Linkan inte skulle få ett astmaanfall bland allt damm.. =P Nu överlever han natten iaf.

Ciao


Konst från dagens lektion

Detta va vad jag presterade idag. =P
Ciao

Gå dit eller inte?

Har under morronen här suttit å funderat på om de e värt å gå på föreläsningen eller inte.. De e svårt å bestämma sej, för de han säger kommer ju å finnas på internet lite senare..

Men de kan ju hända att han säger nåt bra som inte finns i hans papper.. Å då missar man ju de.. =/ Samt att jag är en sån som får lite dåligt samvete om jag inte dyker upp fast jag egentligen kan.. Tycker så synd om läraren..

Å eftersom de e fredag eftermidda så tror jag inte att så många kommer å dyka upp.. För i onsdags så var vi lite drygt 40, igår knappt 20.. Hur många kommer då idag?!?

Så jag ska nog gå dit ändå, vad ska jag annars göra?


Kill- å tjejsaker

Ibland är livet lite orättvist..

Jag tycker att det är sjukt svårt att köpa presenter till folk å speciellt till killar.. Jag menar, till en tjej kan man alltid köpa nåe smink, parfym, nån gullig tröja eller nåt annat gulligt... Men till en kille så kan man inte köpa nåe smink å inga gulliga tröjor precis.. =P

Som idag när jag skulle köpa en present till en person (en kille) så är typ 3/4 av leksaksaffären fylld med flicksaker, typ dockor, barbies, "kökssaker", krimskrams mm.. De som finns till killar är typ bilar..

De e väl inte så farligt, men nu ere så att jag bara får köpa presenter till killar, vilket är jobbigast.. Det för att jag inte har någon som jag kan köpa nåra flicksaker till... Fast jag gillar "mina" killar ändå..

De är tur att jag blev tillsammans med Erik, för han har tjejor i sin släkt! Så äntligen så ska jag få köpa lite flickiga saker!! =D

Ciao


Handling..

Va till Ersboda, köpte lite paket å årets första julklapp.. Sen fixa jag en kabel som backup på lördag om högtalrna krajjar helt.. =P

Sen blev de lite mat på de också, smat lite å dricka till på lördag.. =)

Ciao


Dagens lektion ...

Dagens lektion var typ lika givande som gårdagens.. Detta var vad jag åstadkom idag: =PCiao

Bild från dagens föreläsning =P

Så här kul hade jag på dagens föreläsning.. =PCiao

Inför festen

De börjar bli lite jobbigt nu inför lördan..

¤ Jag har ingen aning hur många som komma, om de ens komma nån.. Blir typ jag, Erik å Linkan.. =P Nä, men jag hoppas att de dyker upp fler.. =)

¤ Jag har sjukt mkt här hemma som måste städa å fixas, men de e tur att jag har två killar till hjälp.. Ska försöka å va lite lung å sansad så jag inte skrämmer dom.. Eller den ena är redan livrädd när jag städar.. =P

¤ Högtalarna är trasiga.. Eller de funkar, men man får bara inte spela för högt.. =/ Så de måste lösas.. Vet inte om vi ska köpa nya högtalare eller en sån när sladd så man kan koppla till stereon..

Ciao

Kunde ha vart bättre

Nya kursen då.. Mje, vet inte om själva materialläran är så kul.. Eller så ere för att jag inte förstår vad han säger.. Kan väl snappa upp ungefär vart fjärde ord.. Å så måste man gissa massa andra ord också, de e lite jobbigt..

De e bara å försöka lyssna å läsa igen i böckerna.. Å så kommer han å lägga ut föreläsningsmaterialet på hemsidan, så då får man kolla lite där också..

Ser fram emot måndag då jag börjar med CAD.. Å vi kommer å kunna fixa de på våra egna datorer också.. Så då kanske de inte gör så mkt att jag missar nästa fredag.. De e bara å ta med datorn ner till huvudstan..

Ciao

Virusskydd

Blir så frustrerad, sitter här å försöker å installera virusskydd, men de går inte.. Förra året när jag installerade så höll de i ett år.. Nu sist när jag ordnade de så höll de bara i 30 dagar!! Å nu är mina trettio dagar slut.. Å när jag sitter där med min skiva klickar mej fram så vill den bara att jag ska avinstallera, men de vill jag ju inte!!

Å gör jag på ett annat sätt så måste jag betala för att ha de? Å de vill jag ju inte heller, för jag har ju redan en!! Blir tokig!! Erik får ta å titta på de när han kommer hem, för jag har bara tre dagar kvar.. =/

Ciao

Kursstart

Ny kurs idag, Husbyggnadsteknik och materiallära.. Hoppas att den ska bli kul.. Nu kommer vi att få börja rita i cad, hoppas jag.. Ska bli lite spännande å testa på de..

De jobbiga är att jag inte har fått mina böcker än.. =/ Jag beställde dom förra måndan å de skickades inte förns i måndas.. Men de kanske kommer idag å då hinner jag få med mej dom till skolan..

Ciao

Dålig dag

Idag har det inte varit min dag.. =/

¤ Hitta jättefina tröjor nere på stan, men ingen fanns i min storlek..
¤ Höll på å svimma när jag gick in på MVG
¤ Vricka typ foten
¤ Fastnade med skon i mattorna som är i affärsentréerna..
¤ Började blöda näsblod - vilket var typ första gången på 20 år..!
¤ Gjorde illa mej på kranen i köket
¤ Vare illamående hela dan
¤ Det värker i mina benhinnor
¤ Huvudvärk som vägrar å försvinna

Okej, de kunde ha vart värre, men ändå..

Ciao

Datorkrångel =S

Nu är min dator så här konstig som den va för nåra månader sen.. De går typ inte å sitta på MSN, kolla lite på internet å lyssna på musik samtidigt!! Å jag skulle titta på ett avsnitt av 2a avenyn, de va ju bara å glömma.. =S

Förstår mej inte på den här datorn.. Den håller typ nåra månader å sen degar den ihop..  Å nu har garatin gått ut, så jag kan inte göra nåt åt de, typ.. Eller jo, jag kan väl lämna in den på lagning, men de e jag inte så sugen på å få betala..

Så jag får väl stå ut med den som den är.. Eller så snor jag Eriks dator.. =P

Ciao

Tentan är klar!

Så då va tentan färdigskriven.. Har inte en aning om hure har gått.. För jag vet fortfarande inte om jag kan de eller inte.. =S Men vi får se.. Jag håller tummarna på att de ska gå bra, men jag ska inte ta ut nån seger i förväg, för de kan va farligt..

Ciao

Snart dags

Nu 50 minuter innan tentan börjar fick jag en klump i magen.. Vart übernervös!! Har inte pluggat så mkt idag, mest bara kollat igenom.. Men jag tror inte på sista minuten-plugg..

De gör nog allt bara värre.. Kunde jag det inte igår så kommer jag inte å kunna lära mej de till nu heller.. De som sitter de sitter..

Å jag hoppas att  jag ahr pluggat på rätt saker å att hans tenta kommer å likna de övningstentor vi har fått.. Men de ska jag inte vara så säker på, för man vet aldrig med honom.. =P

Vet inte hur jag ska göra för å lugna ner mej.. Ska inte börja å ta på mej jacka å skor förns om 30 minuter, typ.. Måste komma på nåt, för nu göre riktigt ont i magen!! =O

Ciao

Kvällstenta

Tog lite sovmorron imorse.. =) Men de behövs, egentligen borde jag sova ännu längre.. Jag vet inte hur jag ska lyckas vara pigg å kunna tänka till klockan 22!! De e helt sjukt att man ens får ha tentor så sent!! Tänk på oss som är så kvällströtta! De funkar lixom inte.. =S

Idag ska jag:
¤ vika lite tvätt
¤ fixa lunch til Erik
¤ gå till ICA å köpa en lampa (den i köket har gått sönder)
¤ äta sen lunch/tidig middag
¤ sova lite middag?
¤ trippa iväg till ÖP
¤ kanske kolla lite i matteboken, eller de kanske inte är så bra, får se

Ciao

1a november

Jises, jag kan inte fatta att det är den 1a november idag!! De e helt sjukt hur fort tiden går.. Känns som om jag nyss började skolan.. Å de va typ 11 veckor sen.. =P Å om 1 månad så ere första advent, typ.. Å sen ere julafton, sen är skolan slut för sommarlov å sen fyller jag år.. Typ..

Well, kanske inte riktigt så men nästan.. =P

Ciao

Smör å Ketchup

När jag å Erik flyttade ihop blev de nåra ändring för oss båda.. Å de har inte stört mej så mkt.. Det har gått bra å komma överens.. MEN, hemma hos Erik så äter man Bregott på mackan å hemma hos mej Milda. Hemma hos Erik äre Heinz som gäller å hemma hos mej så äre Felix.

De är just smöret å ketchupen som har varit svårast å komma överens om.. Ända till nu så har vi haft Bregott å Felix.. Bregott funkar för mej, de har vi haft hemma ibland, då de inte har funnits Milda i affärn.. Å så har jag inte så mkt smör på mackan så de spelar ingen större roll.. (Pappa tror alltid att min macka är obredd när jag äter den.. =P)

Men ketchupen, där börjar vi få lite problem.. Förra veckan så tänkte jag att jag kan ju köpa Heinz, så Erik blir tyst för en stund (han har tjatat om de sen vi flytta ihop!!) Men de går inte, tycker att de är grymt äckligt!! För starkt på nåe sätt.. Kan bara ha en überliten klick annars förstörs hela maten av smaken!!

Så nu har jag sagt till Erik antingen:
¤ Bregott å Felix
eller
¤ Milda å Heinz

VS


VS   

Vilket han inte gilla, men de ska iaf va lite rättvisa, tycker jag.. =P Jag hoppas att de blir den första kombinatinoen för då kan jag överleva.. Om de blir de andra så blire ketchupfria måltider för mej i framtiden..

Ciao

Saknar..

Det jag saknar den här helgen är att jag inte kan åka å besöka F&F å G&G.. Det är nåt som vi brukar göra varje år.. Kunde inte göra de förra året heller.. Vilket var tråkigt.. Men de blir lite svårt å göra de när jag är 70 mil ifrån.. Men jag hoppas att jag kommer å kunna göra nån gång i framtiden..

Ciao

RSS 2.0