Grey's

Sänggång 21.00, pjuff, tjena.. Kom ju på att det var Grey's å de va jag bara tvungen å se!! Hinner inte skriva, ska kika vidare.

//Angelica

Promenad

Vilken promenad!! 2,5 timma var vi ute.. Dock stannade vi å vilade på en bänk å så lekte vi också lite. Kändes lite töntigt, men vi hade kul! =)















//Angelica

Tenta-plugg

Va i skolan klockan 8 (!) idag, det var inte riktigt tanken, men jag kunde ändå inte sova.. Å så satt jag till 15.. Så sju timmar, det är ganska bra, mkt bra för att vara jag. Lite har löst sej, men det finns fortfarande massa saker som är ett mysterium.. Hoppas att jag hinner lära mej de till i morron..

Hade tänkt å plugga lite till här hemma, men jag får se om jag orkar.. Ska försöka å gå å lägga mej tidigt idag, typ 21.. Eller jag satsar på det iaf.

Men först ska jag gå runt sjön med Jenny å Ebba.. Å gu vad jag ser framemot det.. Eller?!? Men det kan va skönt å rensa hjärnan med lite frisk luft, hade egentligen tänkt spinning, men jag är sjukt otaggad för det.

//Angelica

30 sep 09

Usch, hade en jättejobbig dröm i natt!! När jag vaknade upp var jag alldeles svettig å chockad. Å sen vågade jag inte somna om så jag gick upp istället, 1,5 timma tidigare än väntat.. Men de ere värt, för jag får bara panik när jag ligger i mörkret, hoppas att det går över till ikväll.

Jaja, det skadar inte, kan knata iväg till skolan lite tidigare, måste ju plugga järnet nu sista dagarna.

//Angelica

Usch å fy

Gaaaaah! Jag som skulle gå å lägga mej 21 idag å va e klockan nu?!? Mkt mer än så.. Usch å fy, bums i sängen nu! Imorron ska jag hårdplugga, måste verkligen de.. Tentan närmar sej å jag känner mej absolut inte säker.. Man ska iofs inte känna sej 100% säker, det kan va farligt.. För då får man en chock sen.

//Angelica

Dammsugning av jord

Åkte iväg lite tidigare idag eftersom jag skulle ta en sväng förbi Nydala.. Åkte dit med en CupCake till dagens födelsedagsbarn samt en liten present. Sen åkte vi iväg till skolan.

Det var sista lektionen idag vilket innebar; repetition å kursutvärdering. Sen satte vi oss å pluggade. Det gick bra, men sen kom de å skulle plantera om alla blommor i ljushallen.. Å eftersom det är mkt blommor så ere mkt jord.. Så de hade dragit dit världens största dammsugare för å suga upp allt..

Jag tycker att min dammsugare låter mkt, men det är då skonsam om man jämför med den som va på skolan idag!! De va då inte nådigt.. Har så fruktansvärt ont i huvudet just nu å öronen dunkar..

Ska vila lite nu å så får jag se o jag orkar ta tag i mer plugg senare.

//Angelica


29 sep 09

Bläbläblä, ville inte kliva upp ur sängen i morse, var så varmt å gosigt under täcket. Känner mej inte alls pigg, men jag hoppas att jag piggnar till snart så att jag orkar hålla mej vaken på lektionen.. =P Ska kanske ta å lägga mej tidigt idag.. Eller de säger jag varje dag å så blire ändå inte, men det är mitt mål!

Ska gå å fixa iordning mej nu, så att inte alla jag ser idag blir rädda.. För jag har stora liketer med ett monster just nu. =)

//Angelica

När verkligeheten hinner ikapp

Idag har varit en väldigt körig dag, det har faktiskt varit riktigt jobbigt.. Så tillslut orkade jag inte hålla upp fasaden, utan den bara rasa å så brast allt.. Inga detaljer men det har varit kämpigt ett tag. Har lagt alla problem bakom mej, men idag hann de ifatt mej..

Jaja, jag hoppas på en bättre morrondag! =) Nu ska jag sova, lektion i morron så tidigare uppgång.

//Angelica

28 sep 09

De va lite svårt å somna igår, för det vart alldeles för mkt tankar i huvudet å så började armen å krångla, så jag kan inte påstå att det har blivit många timmars sömn i natt, men jag är ganska så pigg ändå.. =)

Är ledig idag men jag ska till skolan å sätta mej ändå, är ju bara fem dagar kvar nu så de börjar dra ihop sej..

//Angelica

Goooooooosch

Har varit ganska lugn inför lördagen, för tillfället är det bortkopplat å jag sätter fokus på fredagen.. Men nu såg jag en lista på vad vi skulle göra!! Det var ganska så mycket, mycket mer än vad jag trodde.. Men det ska nog gå bra, har Erik på min sida å vi ska fixa det där.. =)

Jaja, jag får deala med det där på fredag efter klockan 13, nu är det bara fokus på tentan! Vilket betyder att jag måste sova nu, för jag ska va i skolan kl9..

//Angelica

Spinning å plugg

Spinningpasset var inte så farligt jobbigt, eller jag tog inte i allt jag hade, för jag ville spara på lite krafter.. Så det är skönt på det sättet att man bestämmer sin egen nivå. Sen snabbade jag mej hem, in i duschen, leta kläder, ringde Petra å så for vi ner på stan.. Satt på Waynes å pluggade från halv ett till nu.. Är inte det lite duktigt?? Iofs så har vi ätit å pratat lite också, men man behöver lite pauser i pluggandet.. =)

Ska se om jag orkar plugga mer nu.. Det finns en liten sak som jag måste göra å som inte är så anstängande.. Men först ska jag vila lite från böckerna, är ganska så less på dom nu.

//Angelica

27 sep 09

Vaknade innan väckarn idag! Känner mej lite stolt faktiskt, eller mest stolt att jag gick upp.. Men jag kom på att det är bra om jag är frulle ett par timmar innan spinningen å inte halvtimman innan.. Får jättelätt håll, å det är inte så härligt.

Jaja, ska fortsätta med min frukost nu, ciao.

//Angelica

Dags för sängen

Det var väldigt kul att äntligen få träffa nåra av mina basårare.. De va ju ett tag sen sist.. Nångång innan midsommar typ.. Tittade på film, The Bucket List, den var härlig.. Men det var nästan så att det kom nåra tårar i slutet.. Jag är lite känslig för sorgliga saker..

Sen skulle vi se en till film, men jag beslutade mej att gå hem, för jag ska försöka å komma upp i rimlig tid i morron. Först spinning å sen plugg på stan. Jag hoppas att det blir lite mer plugg i morron än vad det blev idag..

Nej dags att inta sängen..

//Angelica

Filmmys

Nu ska jag ta å göra mej iordning för lite filmmys med nåra basårare.. =) Eller varför ska jag göra mej iordning? Känns lite onödigt, för vi ska ju bara sitta i mörkret å titta på film.. Men jag ska byta kläder, till nåt mer mysigt.. Kanske borsta igenom håret lite..

Ska nog ta å ringa Erik, hoppas han har tid, för jag vågar inte gå i "skogen" själv när det är mörkt.. =P Skulle iofs kunna cykla, men det tar längre tid.. Jag genar lite..

//Angelica

Katt

Jag blev kär igår.. Well, jag vet att jag redan har Erik, men ändå.. Såg nämligen världens sötaste katter!! <3<3<3 Erik tycker att jag är jättetöntig när jag sitter å nawar för varje gullig katt jag ser. Han vill verkligen inte ha nån..
Jag gav ett förslag; jag får en katt å så får du en cheva.. Inte ens de nappa han på..!! Å han vill verkligen ha en cheva, men absolut inte en katt.. Måste komma på ett sätt som jag kan övertala honom på..

Kanske inte borde ha katt så länge som jag studerar, eller varför inte? Är ju perfekt som sällskap när jag är ensam.. Måste dock vänta till i sommar, för man måste kanske va hemma med den ett tag, å det har jag inte riktigt tid med under terminin.. Fast i sommar ska jag försöka å jobba.. Å vad komplicerat allt blev..

//Angelica

Städning på G

Städning är verkligen det tråkigaste som finns!! Men konstigt nog så blir det så sjukt kul cirka var femte vecka.. Mitt hem skiner aldrig så mkt som det gör sista helgen innan tenta..! =P Haha, det slår aldrig fel.. Tog fram dammtrasa, dammsugare, skurhink å gjorde lite fint här hemma..



Det stod lite saker på tavlan som skulle göras, tog även Eriks saker.. Varför inte? När jag ändå va i farten lixom.. =P Gör jag allt för att slippa plugga, jo, det skulle man väl kunna säga.

//Angelica

Stanrunda

Så då har jag gjort en stanrunda. =) Känner mej genast bättre, även fast jag typ bara köpte flikar till boken så känns det bra.. Kollade på gardeiner men jag hittar inga som jag tycker är snygga. Skulle vilja ha nåra som är svarta å mörklila.. Men det är nog lite för mkt begärt.

Har bokat klipptid till på fredag, vet dock fortfarande inte hur jag vill ha det..


Snelugg

eller


vanlig lugg

Hmm, det är den stora frågan.. Tror dock inte att jag ska klippa så kort, bara toppa, klippa upp å tunna ut som tusan!! Är så tråkigt att jag inte kan använda nåra hårklämmor..

Har iaf en vecka på mej å fundera.. Så nångång ska jag väl bestämma mej, annars låter jag frissan bestämma. =)

//Angelica

Pluggtrött

Har suttit å pluggat i drygt en timma nu å jag är redan less.. Har verkligen tappat suget. Så jag funderar på om jag ska in i duschen å sen ner på stan å fixa lite saker å sen hem igen å försöka fortsätta plugga. Eller jag kanske ska ha en pluggfri dag idag, för det har varit ganska mkt i veckan å de kommer å bli ännu mer nästa vecka.. Problemet är bara att jag skulle få så dåligt samvete då.. Men för hjärnans skull kanske de vore bra.. Eller åtminstonne inte hårdplugga å pressa mej själv. Utan plugga när suget kommer. Spikat å klart de kör vi på!

//Angelica

26 sep 09

Jag tror att jag var väldigt trött igår, jag la ifrån mej boken å inom 10 minuter så hade jag somnat.. =P Skönt att det inte tog så lång tid. Trodde det skulle ta väldigt lång tid, för jag har så mkt i huvudet för tillfället..

Hade tänkt att ta mej iväg till IKSU idag, men det hoppar jag för jag hinner inte riktigt å så har jag fortfarande ont i armen.. Ska försöka i morron istället. Ska ta å plugga nu å sen ska jag se om jag hinner ner på stan en sväng.. Å sen hem fortsätta plugga å sen duscha å sen filmmys med mina basårare.. =)

//Angelica

Spillis

Jag köpte två stycken bordstabletter idag som jag tänkte ha i vardagsrummet. Tänkte att man kunde ha dem för att skydda bordet mot fläckar.. Ser lite finare ut än tidningar.. =P Erik vart helt förstörd för han gillar inte dukar å sånt grejs, men jag sa att de gjorde inget om han spillde på dom, för de är bara å tvätta eller vända på..

De första han gör när han börjar äta är att tappa kniven full med beasås på tabletten!! Hur lyckas man lixom? Man kan väl försöka å anstränga sej.. =P Tillslut hämtade han trasan å torkade upp det, har inte kikat, men det såg rent ut iaf..

//Angelica

Å det händer igen =S

Det svåra med när någon blir arg på en är att veta vad man har gjort.. Jag har mina små gissningar, men jag anser inte att det är något att bli sur över. För jag får umgås med vem jag vill utan att någon ska dömma mej!!

Blir så fruktansvärt irriterad på att DU inte kommer och säger till på en gång som DU lovade förra gången!! Det hade varit så mycket enklare, för vad vinner DU på det här?!?!!

Alla tecken var ganska så klara:
JAG dög inte som träningskompislängre
MINA anteckningar behövdes inte
MINA övningstentor ville du inte kopiera
JAG dög inte som pluggkompis längre

Jag tycker fortfarande att det är ett extremt barnsligt beteende som DU använder, förstår inte hur en människa i DIN ålder kan göra så. Inser DU inte själv hur barnslig DU faktiskt är??

Jaja, mej gör det inget, för det här var tredje Å sista gången DU blev arg på mej, för jag tar DEJ inte tillbaka!!

//Angelica


25 sep 09

Äntligen fredag!! Den här veckan har varit otroligt lång! Har haft lab+föreläsning hela fyra dagar i rad!! Jag brukar vara van med typ 2-3 per vecka.. =P Jaja, de e väl bara att vänja sej, nästa vecka lär jag sitta i skolan måndag till torsdag.. Å sen är det fredag å då ere dags för tenta!! Har faktiskt lite panik, för som de e just nu så har jag ingen chans.. Men det ska jag ändra på..

Gick å la mej 9 igår å jag orkade inte läsa något så jag släckte lampan på en gång.. Men det var lite svårt å sova för det gjorde så sjukt ont i armen.. Var tvungen å stödja den på något mjuk.. Men jag lyckades tillslut å somna.

Just nu gör det ännu mer ont i kroppen än vad det gjorde igår.. =P Hoppas att de börjar lätt lite i morron.

//Angelica

Smärta

Träningsverken börja sakta men säkret smyga sej på.. Men dte känns bra ändå, blir så nöjd när jag får träningsvärk för då vet jag att jag har gjort något bra. =) Dock är smärtan i vänster armbåge å underarm inte lika skön. Det gör så fruktansvärt ont att jag inte vet vad jag ska göra..

Jag får som ilningar i armen, typ när man slår sej hårt på nån nerv å får stötar.. Typ sånna får jag, fast jag slår inte i nånstans, utan det bara kommer. Så otroligt oskönt!! Brukar iofs få det, men det brukar va av en mildrare grad.. Jag tror gårdagens BP-pass var mitt sista..

//Angelica

Nöööörd

Idag har jag varit duktig. Eller åtminstonne tycker jag de.. Först lektion å sen plugg på egen hand.. Satt å plugga 5 timmar själv inklusive en rast på knappt en timma.. Så jag är stolt.. Om jag orkar å kommer ihåg ska jag läsa lite i boken.. Men det återstår å ses..

//Angelica

24 sep 09

Det var bra att jag gick å la mej tidigt, för då hann jag verkligen läsa.. Läste till å med ut boken.. Den slutade som jag trodde, men jag blev faktiskt överraskad, för det vart inte precis som jag hade tänkt mej, men tur va väl de.. Ska börja på nästa bok idag å sen måste jag få tag i den sista(?).

Har så fruktansvärt ont i armen, världens smärta!! Tur att det är vänster för den använde jag inte så mkt ändå.. Vet inte om det är träningsvärk eller om det är värkar från när jag "krossade" armbågen.. För jag brukar få onti den om jag använder den för mkt.. Å jag känner ju inget alls i höger!! Men jag tror att det är en kombo av träningsvärk å annan värk..

Ska dricka upp juicen å sen börja göra mej iordning..

//Angelica


Gooooooooonatt

Jag har så ont i kroppen att jag dör!! Hur kommer det inte å kännas i morron?!? Jaja, det får jag ta, det är ju en väldigt härlig känsla ändå..

Ska ta å lägga mej å läsa nu, så at jag hinner läsa något innan jag måste släcka lampan.. Är sååå spännade i boken just nu, så de e svårt å lägga ifrån sej den.

Blev väldigt glad idag för det va en kille i klassen som tog tag i böckerna till nästa kurs, så jag slapp.. =)

//Angelica

Lite glöd tillbaka

Å jag blev överlycklig idag när Fredrik kom in i klassrummet!! Trodde att vi skulle ha nåra fler föreläsningar med han.. Så jag blev genast mer positivt inställd!! =)=) Det var en intressant föreläsning, eller han gör dom iaf intressanta.

Efter lektionen kopierade jag lite tentor så jag vet vad tenta typ kommer å handla om.. Känns som lite lättare att ha ett hum.. Å jag lyckades faktiskt att göra ett par stycken också, så jag blev imponerad.. Det är egentligen inte så svårt.. Eller jag vet ju iofs inte om jag fick rätt svar, men det antog jag. =)

Ligger i soffan å förbereder mej mentalt inför BodyPump-passet.. Gruvar mej lite, för jag komemr nog ha väldigt ont i morron.. På det känns ändå bra för då vet jag att jag har gjort nåt bra. =)

//Angelica

23 sep 09

Usch, jag hatar när klockan ringer om mornarna.. Vill bara vända mej om å sova vidare, men det går ju inte eftersom jag måste till skolan.. =/ Ska lägga mej tidigt idag så att jag får sova flera timmar, fast jag undrar hur det går med det..

När jag klev upp så frös jag som en gnu, det var sjukt kallt..!! Så jag gjorde lite varm choklad.. Mmmmmmmm så gott det va!! Ska ta å äta upp min sista macka nu å dricka upp chokladen innan den kallnar.

//Angelica

Extrajobb?

Erik tyckte att jag kunde jobba extra en dag i veckan som tidningsbud..

Ha, kul skämt säger jag bara.. Tror inte att jag är riktigt rätt för det jobbet.

1. Jag gillar inte å köra bil - å absolut inte när det är mörkt
2. Orkar inte ens bära buntarna
3. På natten sover man!

Så, tack men nej tack.

//Angelica

Plugg

Labben var ganska så simpel, eller jag inbillar mej att den va de.. ;) Slutade iaf tidigt. Men jag stannade kvar å pluggade lite i 2 timmar.. Eller det blev väl mest snack, men det brukar bli så när fröken Jenny är med.. =P ;) Men det är kul det med.. Man måste prata lite å ha kul också.

Sen cyklade jag hem, åt lite lunch å sen pluggade jag lite till (2 timmar! =O ) Fast jag hade nåra pauser emellan.. Skulle ha läst lite till, men jag somnade på boken, så jag gick å la mej på sängen å vilade lite.. =P Sen var jag pigg igen, men det blev inge mer plugg.. För jag var hungrig..

Ska ta å dricka upp mitt kaffe.

//Angelica

22 sep 09

Idag måste jag ha varit trött eller så smög Erik extremt bra för jag vaknade inte när han kom hem.. Jag gissar att jag sov bra, för Erik kan inte smyga.. =P Okej, de kanske va lite elakt sagt, men sant.. =)

Tog en dusch i morse å de va faktiskt skönt, annars gillar jag inte å duscha på mornarna, men det var inte så kallti lägenheten så jag dog inte när jag stängde av vattnet..

Sitter å äter frulle nu å sen ska jag trippa iväg till skolan för å labba, undra hur det kommer å gå.. Hoppas att det inte är så svårt, orkar inte.. Vill gärna bli av med den idag, för nu är det dags att börja tentaplugga.. Usch.. =/

//Angelica

Svenska Hollywoodfruar

Sitter å tittar på mitt (för tillfället) favoritprogram, Svenska Hollywoodfruar. =D Jag vet att det är sjukt att man kan tycka om det, vet inte ritigt varför jag gör det.. Det är bara "bra" helt enkelt. =P

Har ingen direkt favorit.. Gillar absolut inte fröken Anka, hon är ju bara inte sann.. Helt körd.. Agnes-Nicole är lite halvtråkig å titta på.. Maria är lite blåst för sitt eget bästa, men jag gillar henne ändå.. =) Så hon kanske är min favorit, vet inte..

Ska fortsätta kika å sen bums i säng.

//Angelica


Fixa problemet istället för å snåla!

Jag förstår mej inte på Bostaden riktigt.. Våran torktumlar har varit sönder ett bra tag nu, typ sen somras kanske.. Å de är faktiskt alldeles för länge! För det gör väldigt skillnad å torka i tumlar eller i skåp..

Idag när jag kom in i tvättstugan satt det en lapp på tumlaren att den var trasig å felanmäld(tvätten blir kall å fortfarande blöt).(Det var samma fel på den förra veckan när jag tvättade..) Så jag använde inte den.

När jag hade nån timma kvar på min tvätt-tid så vare nån där å tittade på den å så frågade han mej lite om den.. Å så berättade jag att den hade varit opålitlig sen i somras, men det trodde han inte på.. Å så gick han å ringde nån.. När han kom tillbaka så sa han att de hade tittade på den där tre gånger..

Å så öppnade han luckan kände att det var varmt (å tog förgivet att den funka?), sen tog han lappen satte den på anslagstavlan å så gick han.. Skumt tänkte jag för den kan ju inte laga sej själv bara å han gjorde som inget med den.. Men eftersom lappen var borta så måste maskinen vara lagad tänkte jag..

Så jag tog nåra strumpor å slängde in å startade.. Efter 40 minuter hade den stängt av sej själv, vilket betyder att den ska vara klar. Jag öppnade, visst var det varmt, men kläderna var fortfarande lika blöta.

Förstår inte varför man inte gör något åt problemet! När ska de inse att den inte funkar?!? Antingen så tar man å går igenom den å kollar vad som verkligen är fel, eller så kastar man ut den å skaffar sej en ny.. För den är typ lika gammal som huset (1960)! Nej det snålar man in på å låter hyresgästerna få va utan tumlar..

FIXA PROBLEMET ISTÄLLET FÖR ATT SNÅLA! (Nåra pengar borde ju finnas..)

Jag längtar till jag har pluggat klart kan flytta från Bostaden å hoppas att jag aldrig kommer å återvända till dom.. För jag gillar dom verkligen inte..

//Angelica


Irritationsmoment

Usch, blir så trött på folk som inte kan hålla tider!! Å nu syftar jag mest på tvätt-tiden! Min tid  började klockan 12, kvart över fick jag maskinerna, det är inte så det ska va. När jag sedan ska börja torka mina kläder strax innan 13 ja då harom kvar sina saker i torkskåpen.

Maskinerna lät jag gå klart, för det blir omständigt annars, men jag kastade ut deras saker ur torkskåpen, även fast jag inte skulle ha alla just då, men det är en principsak.. Min tid = mina maskiner!! Å inte ens en ursäkt fick jag.

Måndagar som vanligtvis brukar vara dåliga, nu blev min ännu sämre!

I julklapp önskar jag mej en tvättmaskin så jag slipper tvättstugan.

//Angelica


21 sep 09

Usch, jag är inte alls sugen på å gå upp, men det går inte å sova hela dagen.. Nån måtta får det vara.. Inte för att jag är så trött, men det var mysigare under täcket. För nu är det så kallt..

Sitter å försöker få i mej frulle var inte så lätt för jag var inte så hungrig som jag trodde.. Efter frulle måste jag springa ut i tvättstugan å kika om det verkligen var idag jag skulle tvätta, men jag är nästan säker på det.. Men man vet aldrig har haft fel förut..

Å om jag ska tvätta så måste jag tämma tvättpåsarna från förra tvättningen för det är inte gjort än.. Har väntat i en dryg vecka på att nån ska göra det, men inget har hänt än.. Så jag får väl göra det själv.

//Angelica


Pluggplanering

Ska ta å sova snart tänkte jag.. Börjar ju bli sent, har helt glömt av tiden.. =P Som tur är så är jag ledig i morron. Hade tänkt att vara duktig å åka till skolan å plugga, men jag tar det hemma istället. Vilket är bra, för jag ska tvätta vid 12.

Ska väl ställa klockan på ringning i morron så att jag inte sover för länge, kan ju iaf försöka å va duktig med plugget. Att ta fram böckerna är en stor bedrift när man är hemma å pluggar.. Eller jag kanske ska säga "pluggar", för jag brukar oftast hitta på massa annat.. =P

//Angelica

Charlies Änglar

Sitter å tittar på film, Charlies Änglar. Har faktiskt aldrig sett den(/de) förut.. Erik sa att det här var tvåan, jag har ingen aning.. =P Ska fortsätta kika nu.



//Angelica

20 sep 09

Var så trött igår kväll att jag kastade in handduken tidigt, eller ja vid tolv, det är väl tidigt för en lördag? Huh?! Kände mej fruktansvärt yr, varför vet jag inte. Men det började redan vid bion å de va väldigt obehagligt.. 

Jag vaknade typ halv sex å trodde att jag skulle dö i en hostattack!! Höll säkert på i en halvtimma å de gick inte över, fast jag drack vatten å tog en halstablett. Sen sa Erik att jag skulle lägga mej högre upp med huvudet, å de började det att gå över så att jag kunde somna om. =)

Vaknade nyss å känner mej väldigt uvilad. Undra vad jag ska hitta på idag? Har inte bestämt så långt än.

//Angelica

The Ugly Truth

Tog en sväng ner till Övik å lämnade Björn. Sen hem igen, snabbt byta om å så ner på stan.

Vi började kvällen med middag på Allstars.. En ny sportbar här uppe som jag ville prova, hade hört att det var bra. Det fanns väl inga höjdarrätter kanske, men jag hittade något som föll mej i smaken, Sweetchili pasta med kyckling. Erik tog en burgare (av lite finare sort) självklart.. =P

Min mat var jättegod! Eriks smakade jag inte, men han såg nöjd ut.. =) Jag kanske inte går tillbaka för matens skull, men absolut för den servicen vi fick. WOW! Jag har aldrig varit med om något liknande förut! Servitrisen kom fram å började snacka med oss, hur trevligt som helst. Å under hela middagen så kom hon å frågade om vi hade det bra, hur maten smakade, osv.. Det får ett stort plus! det blir ett litet minus för den höga nivån på teven samt att vi fick sitta i gången.. =/ Men allt som allt, en bra restaurang.

Sen fortsatte vi till biografen, var tvungen å göra ett toabesök först, varför är det alltid så lång kö till tjejernas?!?! Men det gick fort ändå, de andra va inte så långsamma.. Jaja, sen gick vi in i biosalongen.. Filmen vi såg var sjukt bra och jag rekommenderar den verkligen. Mysig, rolig, romantiskt, ja allt som jag vill ha i en film..!!

Filmen vi såg var (som rubriken kanske avslöjar) THE UGLY TRUTH, med vackra Katherine Heigl!!


//Angelica


19 sep 09

Fick ett samtal i natt som gjorde att jag hade lite svårt å somna.. Hann väl sova nåra timmar innan Erik kom hem. Somnade om typ en timma, sen ringde Eriks telefon. Vi klev upp å så åkte vi till NUS. Körde hem en kompis å sen åkte vi tillbaka för å vaka lite. Men eftersom allt är bra efter omständigheterna och vi inte kan göra något så åkte vi hem igen så att Erik får sova lite.

Får väl se hure blir framåt eftermiddan, om vi får en gäst eller om vi måste åka iväg på en liten tripp.

//Angelica

Sömn

Nej nu ska jag ta å gå å lägga mej, ska ha en skön sovmorron i morron!!

Gonatt

//Angelica

Gokväll

Labben gick bra, vi fick godkänt på första försöket. Problemet är bara att jag inte har en aning om vad vi gjorde!! Jag knappade lite på miniräknaren så de skulle se ut som om jag var delaktig.. Var jag tvungen å bli sjuk? Missade ju massa viktigt, för alla andra verkade förstå.. Så jag måste ta å plugga in det där.

När jag kom hem gjorde jag inget, hade slut på min energi.. Inte för att jag hade haft så mkt under dagen, men det lilla jag hade var slut. När Erik tillslut vaknade till liv (försökte väcka han vid tre - omöjligt! Ställde klockan på ringning halv fyra, när den hade ringt fyra gånger gick jag in å skaka liv i han.. =P) så började jag med maten.

Vi fick en middagsgäst också, Eriks bror Björn kom förbi, han skulle till en kompis som bor här uppe, men han tittade förbi för middag. Serverade kycklingwook/gryta a la Agge.. =) Jag är lite dålig på å krydda så de va kanske en aning smaklöst, menmen, det finns större bekymmer.

Tog å plaskade lite idag, använde inte badskum utan en badbomb, men jag blev ändå prickig. Nästa gång blir det bara vatten! Har diskat å så nu, tänkte vänta mere till i morron, sen kom jag på att jag inte vill vakna å se det där, för då blir jag bara på dåligt humör å så e hela lördagen förstörd.

//Angelica

18 sep 09

De blev tidig uppgång för min del ändå.. =P Men jag piggnade till när Erik kom hem så varför inte kliva upp då lixom. Men jag funderar på å borsta tänderna å gå å lägga mej en stund igen, det vore väldigt skönt, för jag fryser..!!

Ska labba idag undra hur lång tid det kommer å ta.. Har inte läst in mej så mkt i det där som jag kanske borde ha gjort. Men det löser sej, hinner nog läsa innan vi börjar. Måste kanske kolla upp vart jag ska va nånstans..

Nu mot tandborsten.

//Angelica

Nattinatti

Nej, nu ere dags att gå å sova om jag ska lyckas komma upp ur sängen i morron. Kan ju va bra å va lite pigg när man ska göra ett grupparbete. Men jag funderar på om jag ska skippa mina morronrutiner å ta de när jag kommer hem istället. För isåfall kan jag gå upp 7.30.. Å så lockande, ska nog göra det. Eller jag får se, ska ställa klockan som vanligt på 6.30, för jag kan ju va ovanligt pigg.. Beror på när jag somnar ikväll..

//Angelica

På bättringsvägen

Nu känner jag mej mkt bättre, eller okej jag är inte helt återställd, men mår jag så här så kan jag knata till skolan i morron, å de måste jag verkligen göra, för vi har lab å de e inget man kan strunta i.. Tror de blir lite knepigt då..

Nyser bara nångång ibland nu, å hostar lite då å då. Rösten kanske inte låter bra, men jag kan prata, utan att det låter allt för konstigt. Minns den gången för 1,5 år sen då jag typ inte alls kunde prata. Å de gjorde fruktansvärt ont, tur att jag slapp de iaf..

Nu, dags för honungsvatten å glass. Har hört att båda sakerna är bra för halsen.. ;)

//Angelica

17 sep 09

Jag stannade hemma idag också, kände mej inte helt okej när klockan ringde i morse. Känner mej inte helt okej nu heller, men jag känner mej iaf bättre. Näsan rinner inte så förbaskat mkt å jag nyser inte lika ofta. Huvudet dunkar till å från. Fick en retlig hosta i morse, men den gick över när jag drack lite vatten.

Har druckit te nu på morronen, tänkte att det kunde va bra för halsen. Problemet är bara det att jag blev jättesvettig nu!! De va ju inte riktigt min plan.. =P

Ska ha en lugn dag idag också. Kanske läsa lite skolgrejer så jag vet vad jag ska göra på labben i morron.

//Angelica

Inflyttningfest

Har blivit bjuden på två inflyttningsfester på lördag å jag som hade planer på å ta det lugnt å gå på bio med Erik.  Ojojoj, stackars mej som är populär.. =P Hehe.. Nä, men jag tror inte att det blir nåra fester för min del i helgen.. Bestämde mej i helgen att det ska bli två lugna helger framöver.. Så de kommer å bli biomys med Erik.

Å efter den här veckan på Ipren å papper i högsta hugg, så blire definitivt lugnt. Hade planer på att bara titta förbi en snabbis på en av festerna, men det skippar jag nog nu..

//Angelica


Hungrig

Är så fruktansvärt hungrig.. Ska kanske ta å väcka Erik så att jag får nån mat.. Kan iofs laga själv, men jag orkar verkligen inte. Känner mej faktiskt sämre nu än vad jag gjorde förut.. Hoppas att det vänder, för jag måste tillbaka till skolan senast fredag!

//Angelica

16 sep 09

Det blev ingen skola för min del idag. Inte för att jag mådde så jättedåligt, men näsan rinner å jag nyser varannan minut! Å så somnade jag inte på riktigt förns vid halv fyra..

Ska nog bara ta det lugnt idag, men det kan va skönt de också.. Ska kanske ta å läsa igenom lite från lektionen, tur att han har skrivit ut alla föreläsningar.

Juste igår när vi höll på med middagen kom jag på att vi hade en sån där 25 kroners-check från ICA som vi inte hade använt å som gick ut igår.. Duktiga vi är å komma ihåg dom.. Jag har påmint mej själv i typ två veckor, men ändå så glömmer jag den varje gång.. Jaja, vi klarar oss nog ändå..

//Angelica

Dags för min skönhetssömn.

Usch, vad jag hatar att vara förskyld. Okej å ha lite ont i halsen å huvudet. Men när näsan rinner så ere bara jobbigt!! Är som inge kul å sitta i skolan å snörvla, för det är otroligt äckligt.. Å så vill man inte snyta sej hela tiden heller, för det är ännu äckligare!! Jag lider lite av en snor-fobi.. =P

Jaja, ska se om jag lyckas somna nu, sov ju ändå 3 timmar på eftermiddan så det blir nog lite svårt.. =P Får väl ligga å läsa tills jag somnar. Ska ställa klockan på vanlig tid i morron, kan ju hända att jag känner mej bättre. Inte för att jag har så stora förhoppningar, men lite hopp.. Vill inte missa skolan, för det är jobbigt när man kommer efter..

//Angelica

Sjukling

De va lite tungt å sitta i skolan när näsan började å rinna.. Är som svårt å smita iväg å snyta sej, så jag hoppades på rast, men han höll hårt på rasterna. Började å frysa efter ett tag också.. Char trodde jag hade feber, men jag kände mej pigg så jag stannade kvar. Men alla höll avstånd för de trodde att jag hade svininfluensan!!

Jag hoppas att det inte blir värre än så här.. Fast grejen är den att de finns nåra i klassen som har legat däckade med feber i flera dagar, å de har jag inte tid med.. Får se hure känns i morron, borde kanske ta å stanna hemma å vila.. Men jag kan ju hinna bli frisk..

//Angelica


15 sep 09

Redan igår när jag gick å la mej kände jag att något var inte helt fel.. För jag hade blivit jättesnorig å det kändes konstigt i halsen å jag frös som bara den.. Dock somnade jag nog väldigt fort, har som inge minne av att jag låg å vred mej.. =)

När jag vaknade i morse hade jag fruktansvärt ont i halsen, täppt i näsan frös å tung i huvudet.. Får panik varje gång jag känner mej krasslig, för jag tror att jag har åkt på den nya influensan. Men jag tror faktiskt inte att jag har det, för jag saknar vissa symptom.. De kan ju faktiskt vara en vanlig förskylning också..

//Angelica

Favorit just nu

Mitt nya favoritprogram: Svenska Hollywoodfruar!!

Haha, så klockrent. Älskar att se människor som inte har koll på verkligheten. =P

//Angelica

Prickis

"Snälla Agge när ska du inse att jag inte gillar å ligga i blöt?!!??"

Det skrek min kropp idag.. =P Hehe, blev lite rödprickig efter dagens Aqua-pass..

//Angelca

Min dag

Har varit en ganska så slapp dag idag.. Å det har varit skönt, kravfri.. =)

9-11 Plugg
11-12.30 Lunch
12.30-13.10 Plugg
13.10-16 Presenthandling, fiskstudier, presentinslagning, boksäljning
16-17 Inget
17-18 Vattengympa med tanterna
18-nu duschning, handling, telefonprat med Emma, middag, kaffe


14 sep 09

Tror att det gick lite fortare å somna igår.. Eller ja, det tog ju 1-1,5 timma. Men jämför man man 2-3 så är det fort!! Men jag är sjukt trött ändå, blev väl bara 6 timmars sömn å jag skulle behöva mer. Fryser som en gnu gör jag också, helt sjukt, för jag tror inte att det är kallt här.. Ska ta å borsta tänderna å sen krypa ner under täcket igen, å sen i mjukiskläderna..

//Angelica

Notting Hill

The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
You say it best ....when you say nothing at all

Sitter å tittar på Notting Hill just nu. Såg att min favorit Mischa Barton var med. Visste iofs om det, men jag har aldrig tänk på det så jag har inte sett det förut.. =P

Ska kika vidare nu,

//Angelica


Kalas

Det var väl inte med ett glädjeskutt som jag gick ut för dörren å cyklade till kalaset. För jag var lite orolig att:

* det skulle vara stelt
* massa människor som jag inte kände - folkskygg
* en medelålder på 35.

Å så vare
* stelt - ja, lite grann
* okändisar - jo, men de va okej
* hög medelålder - typ, jag var väl den som drog ner den lite, å så vare en som drog upp den.. Men jag skulle säga typ 30, kanske.

Två timmar fick räcka, åkte hem till min sjukling, som hade blivit frisk.. =P

//Angelica

Uppfräschning

Ska kanske ta å duscha å fräscha till mej lite då jag ska på kalas ikväll.. Dock är jag inte så sugen, hade gärna velat stanna hemma i morronrocken hela söndagen!! Men de blir inte alltid som man vill..

Ska se hur länge jag stannar, kommer nog å kännas lite stelt, för jag känner bara födelsedagsbarnet å oss emellan är det kanske inte så super just för tillfället..

Ska väcka Erik till liv nu, hade jag tänkt..

//Angelica

13 sep 09

Lockade mitt hår igår, men det var inte så mkt lockar kvar när jag skulle gå. =P Får se till att det blir bättre till b-dagen. När Jenny kom, (i hyfsad tid!) så gick vi över till Stina där tjejerna skulle samlas innan för en förfest å fixning. Kom ett par stycken.

Sedan begav vi oss till Krogen Krogen, har aldrig varit där tidigare, så de va lite spännande. det var faktiskt väldigt fint! =) Vi fick en fördrink å drinkbiljetter. Letade upp vår bordsplacering, längst ner fick jag å Jenny sitta. Varför alltid så dåliga platser!?!

Till förrätt var det nån lax med ost, men eftersom jag är sååå allergisk mot fisk å skaldjur så fick jag nåt annat, en kantarellsoppa.. Mmmm, vad jag gillar svamp.. Är typ lika allergisk mot de.. =P Eller ja, smaken går bra, men inte konsistensen..

Till huvudrät var det nåt kött å potatis å beasås å grönsaker. Väldigt gott, väldigt mkt mat faktiskt, lite förvånad. Sen fick vi kaffe om vi ville.

Efter middan så öppnade dansgolvet, det var lite dött i början med sen fylldes det på. Å de hade faktiskt bra musik! Många från sittningen drog iväg till andra ställen, de gjorde även många andra också. För vid halv ett så vare väldigt tomt. det bestämmdes att folk skulle dra vidare till Corona, men sen stannade dom ändå. Men jag valde att gå hem, kände att det räckte för mej då..

Kom hem å så stupade jag i säng, har sovit kanonbra! =)

//Angelica

Tvätt

De va inte så farligt å ringa.. Bara jag kom in i det så vare bara å fortsätta.. Så det känns väl lite bättre nu, men helt nöjd kommer jag nog å aldrig bli. För jag får lite flashbacks från andra händelser med andra personer, å de har aldrig gått å få det bra igen. Men jag vet inte, kan ju va annorlunda nu..

Förstår inte varför jag alltid hittar kompisar som inte kommer överens med varandra, hade vart mkt lättare om alla gillade alla!

Jaja, nog om det. Det ska inte få förstöra min kväll.. Väntar på att tvätten ska bli klar å sen ska jag hoppa in i duschen.. Måste ta reda på vilken tid Jenny hade tänkt å komma hit.. Å så plussar man på nån timma.. =P Hehe..

//Angelica

Vart tog modet vägen?

Usch vad nervös jag är! Har så sjukt ont i magen, vill inte ringa men jag måste! Igår var jag så himla tuff, men nu håller jag på å vika mej. Å de kan jag ju inte göra, för jag måste visa vart skåpet ska stå å att jag inte accepterar de där..

Seriöst, så farligt kan de ju inte va, jag ska ju bara ställa en enkel fråga, ska kanske göra det nu så jag har det gjort.. Kommer å känna mej stolt efteråt, eller jag hoppas det iaf.

Önska mej lycka till!

//Angelica

12 sep 09

Ringde M igår kväll, kände att jag behövde nåra kloka råd hur jag ska göra med den här situationen. Kom fram till en del saker, vilket ger mej ändrade planer för helgen. Måste därför ner på stan en snabbis nu när affärerna öppnar.

Sen tog det evigheter å somna, det var nog väldigt mkt som låg å gnagde i min hjärna å de gick inte att kontrollera allt. Å så har jag vaknat hur mkt som helst, haft jobbiga drömmar.. Så de har inte blivit en bra natt. Jag som tänkte att jag skulle sova länge, men jag har nog bara skrapat ihop 6 timmar.. Inte bra, för det kommer å bli sent ikväll.. Sova lite middag kanske?

Jaja, ska gå nu, bussen går om 30 min..

//Angelica

Ja, en gång till.

Visste väl de.. Men jag kan verkligen inte förstå varför. Det känns som mellanstadie-fasoner. "Å nej, min bästis går i väg med nån annan! Hon kommer å lämna mej! :'("

Man kan ju inte ha ensamrätt om en människa å tro att den ska vara en trogen hela tiden. Jag har ju mitt eget liv, jag måste ju få göra som jag vill. Kan inte binda upp mej med nån annan.

Å är det så svårt å ropa "Eyy, tjejer vänta på mej" när man ser att folket börja gå. Å varför tar man inte konfrontationen på en gång, typ "Hörrni ni jag känner att blablabla". Nej då tar man cykeln å cyklar åt andra hållet, när vi står där å väntar. Hur moget är det då?!?

Å inför spinningen så har vi sagt att vi träffas ca10 minuter innan i receptionen, men nej det skulle vi tydligen inte göra idag. Å efteråt så tar vi papper åt varandra för å torka av cyklarna å så åker vi hem tillsammans eftersom vi bor åt samma håll. Men det var tydligen ändrade planer för idag..!!

Om XX blir sur för det här, då ska jag va skitförbannad vid det här laget! Då XX aldrig håller tider när vi ska plugga. Å då ere inte mitt förslag att vi ska träffas. Men jag bryr mej inte, för jag kan plugga på egen hand. Men det är så förbannat tråkigt att folk inte kan komma i tid!

Är så sjukt upprörd nu, men jag tröstade mej med en shoppingrunda, så nu e allt klart inför sittningen, å de e de ända som jag kommer å ha fokus på nu. Resten får jag ta i tu med på tisdag.

//Angelica

11 sep 09

Det var så skönt att inte bli tvingad att gå upp i morse, kände att jag behövde det här. Annars hade jag nog snart blivit knäckt. Somnade lite fortare igår, tror det beror på att jag var väldigt trött från veckan som gått samt att jag inte hade nån press på mej att somna.. Men jag vet inte..

Ska på spinning om en timma, känner mej faktiskt taggad! Frågan är om jag gör det om en timma? Jag hoppas på det iaf.

//Angelica

shopping

Har varit på en shoppingrunda nu. Erik ä helt slut på mej! Hehe, men vadå har ju bara vart borta i tre timmar. Jag hade klarat mer, men jag fick inte.. Hittade egentligen inte det jag skulle. Men jag ska tillbaka till stan i morron hade jag tänkt.. Egentligen vill jag inte, men jag måste.

Nu ska jag bara tare lugnt, har ingen press på när jag ska sova ikväll eftersom jag är ledig i morron, såå skönt. Ska på spinning i morron kl12.15 men till dess har jag nog vaknat. Kommer säkert å vakna 7 i morron å va pigg som en mört. De straffar sej alltid att va ledig!

//Angelica

En gång till?

Ska jag behöva gå igenom det här en gång till? Bara för att jag råkade .... vadå? Vet inte ens vad jag gjorde för fel! Jag kanske har missuppfattat situationen, men man kommer väl ändå fram å säger "hejdå"?! Eller?

Jaja, vi får väl se hure blir, får nog svaret i morron. Hoppas att jag har fel, för jag orkar verkligen inte, inte just nu..

//Angelica

Skolan

Det var sista lektionen med Fh idag, tror jag.. Vilket är synd, för nu kommer de kännas värdelöst att gå på föreläsningarna. Nu måste jag se till å va extra pigg annars kommer jag verkligen att somna, vilket inte vore så bra.

Skulle ha pluggat idag, men de hade Char glömt bort, så de blev inget, men jag gråter inte för det. Ska kanske ta å plugga lite här hemma innan vi ska dra iväg, har ju 3 timmar på mej. Kanske läsa lite i boken utan att somna, ja de skulle kunna va dagens mål! =P

//Angelica

10 sep 09

Klockan 9 gick jag å la mej igår, å jag somande typ kl 12! Förstår inte att det ska vara så svårt å somna.. Gick tillslut å la mej på soffan å då gick det å somna. Det var lite trång, men jag somnade iaf, å det va huvudsaken. Jag som hade tänkt dra å simma nu på morronen, men jag är inte alls på humör. Känner att kroppen behöver vila en dag. Ska ju spinna i morron, så det får räcka. Är ganska så slut i benen efter passet igår.

Ska ta å äta upp min frulle nu å sen göra mej beredd för skolan, usch. Är inte peppad. Eller jo lite, om tre timmar har jag helg..! Iofs ska jag sitta å plugga lite efteråt, men det är frivilligt. I morron ska jag ha en skön sovmorron!

//Angelica

Pannkaks-onsdag

Det är ju alltid bra om man får reda på rätt tid.. Dammplasket började kl 12 å inte kl 13 som vi hade fått info om! Bra jobbat! Det var synd för jag missade det roligaste, flottracet.. Sen var det ju lite andra tävlingar å så, å bygg va faktiskt ganska så bra. =)

Drog på spinning sen, var ett baspass så de va väldigt lät, hade kunnat ge mer, men det är alltid svårt att veta. Men det är ganska så skönt för då e jag inte så trött nu..

Ska ta å väcka upp Erik hade jag tänkt, å sen börja med maten, idag serveras det pannkakor med laktosfri mjölk, ska se om det blir bättre! Det går ju bättre å dricka den än den vanliga.. Det tråkiga är att den på ICA här kostar 18.95 kr/l å på MAXI ca 13kr/l.. En vanlig mjölk kostar väl typ bara 7-8 kr/l.. Så det är en väldigt stor prisskillnad.

Iofs så ska jag ha vanlig grädde, men jag hittade inget annat, å jag behöver ju inte ta så mkt. Det ska nog bli bra, hoppas att de smakar normalt bara, men sån stor skillnad kan det inte va. Jag känner då ingen när jag dricker den.

Sen ska jag testa lite olika frisyrer å sminkningar till sittningen å B-dagen.. Men nu ere dags att slita upp han ur sängen, eller jag ska va lite snäll annars blir han bara arg.. =P

//Angelica

Trött

Jag va så trött i morse när jag hade ätit frulle så jag gick å la mej 30 minuter innan jag var tvungen å gå till skolan.. Å i skolan var jag fortfarande lika trött, men jag kunde hålla mej vaken iaf eftersom jag antecknade.

När jag kom hem så vilade jag lite till. Men nu är jag vaken, dock inte pigg å taggad för Dammplasket, men jag kanske blir.. Ska på spinning efter Dammplasket, får se hur de går, för jag känner mej redan nu slut i kroppen..

såg nyss en konstig sak. Jag laddade min mobil i natt, nu när jag tittade så var batteriet på det röda dvs typ tomt. Jag tror inte att den laddade så bra inatt.. Har lite glapp i kontakten.. Men hittills har det gått bra.. =P Får göra ett nytt försöka i natt.

Nej, nu ska jag ta å åka snart.

//Angelica


9 sep 09

De här var nog första natten då jag verkligen har sovit hela natten! Å jag somnade ganska så fort också, är lite överraskad.. Men ändå är jag grymt trött nu. Ögonen är halvöppna.. Hoppas att de öppnas lite till å att jag piggnar till innan lektionen, annars kommer inte den å bli nå rolig.

Ska ta å äta min frulle nu.

//Angelica

Flottbygge

Nu har dom byggt sin flotte. Den är förhoppningsvis bättre än vad våran är.. Va å badade med Jenny en sväng, eller vi badade inte men hennes lilla Ebba gjorde.. De såg lite kul ut å kallt!! Hon skakade i slutet..

Sen drog jag å kollade på flottbygget igen, men då varom typ klara.. Så jag for hem..

Sitter å tittar på Idol, å om 32 minuter så ere äntligen dags för Andra Avenyn!! =D=D=D

//Angelica

Kire å Jag

Jag har glömt å presentera min nya vän, Kire. =)
Fick den av Erik på Grönan <3


//Angelica

Pluggis

Vi har varit väldigt duktiga idag å pluggat på.. Än så länge har det inte varit jättesvårt utan vi har ändå gått igenom det på lektionerna så man känner igen det.. Vi satt till halv tre för sen va jag tvungen å dra. Skulle till VC, gick bra. Fick en ny tid i oktober. När jag kom hem å tittade på lappen stod det september.. Å jag ville inte ha den tiden..

Försökte å ringa, men de gick inte å komma fram, ska försöka igen i morron.

Nu ska jag ta det lite lugnt, ska bygga flotte om nån timma.. Eller jag ska inte bygga, jag ska titta!

//Angelica

8 sep 09

Hade svårt å somna igår, vet inte riktigt vad det va. För jag var trött men jag låg bara å vred mej. Men jah lyckades somna tillslut, å skönt va de.. Å jag är inte så trött idag, inte än iaf..

Ska sitta å plugga med Char å förhoppningsvis Jenny.. Idag måste jag ha lite bättre koll på tiden, för jag kan inte nästan komma försent ida igen.. =P Har satt lite press på Char. Men annars får jag vänta så länge å de orkar jag inte..

Idag har jag haft mitt körkort i 3 år! Det är även 5 år sen som Michelle lämnade oss.. =(

Jaja, nu måste jag gå å göra mej iordning.

//Angelica

Ta fram mobilen

HAR DU PUSSAT NUMMER 2? Ammi; mja, en kompis-kind-puss har hon väl fått

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20? Emelie; kompisrelation

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30? Erik; i morron

ÄR NUMMER 18 SÖT? Daniel; kanske inte min typ

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 33? Jan; pratig ;)

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9? Bredband2; på internet ;)

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG? Charlotta; i morron prick 9.00!

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 39? Johanna; nära skulle jag inte vilja påstå

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4? Ante; ja en gång för väldigt många år sen

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5? Axel; nje, tror inte det. Lite liten =P

VAD PRATAR DU & NUMMER 45 OFTAST OM? Kim; skolan

KÄNNER DU NUMMER 1? Agge; de hoppas jag att jag gör

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM? Björn; jodå, de skulle väl inte va en omöjlighet

VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR EN RELATION? Björn; Eriks bror

//Angelica

Spinning

Jag somnade en liten stund på eftermiddan, men jag tror att det var bra, annars hade jag inte orkat med nån spinning..  De var ett ganska så tufft pass å jag höll på å dö när det var 15 min kvar, men jag höll ut..

Sen jag kom hem har jag bara suttit i soffan, är ganska så slut.. Ska väl kanske ta å sova snart, känns som om jag behöver det.

Juste, har fått tillbaka min dator så nu behöver jag inte snylta på Eriks längre.. Å den går väldigt bra..!! Den är tyst, sval å de funkar att göra flera saker samtidigt! =D Så jag hoppas att det håller i sej. Dock måste jag fixa om en massa program, men det ska väl gå å lösa..

//Angelica

Minne guldfisk

Shit va dålig jag är på å komma ihåg mina räkningar.. Eller jag är bra på å betala dom, har bara missat en i hela mitt 21-åriga liv.. Problemet är att jag inte vet vad det är för räkning jag betalar..!!

Jag har suttit å väntat på min försäkringsräkning, men de kommer aldrig någon sån post.. Å nu blev jag lite orolig, för den ska börja gälla i augusti.. Ingen höjdare å va oförsäkrad.. Så jag var tvungen å gå å kolla bland mina papper. Men jag hittade inte någon sådan. Kollade sen med banken, å då såg jag att den va betald i juli.. Bra koll jag har.. Eller?

Så nu behöver jag inte bekymra mej om den mer.. Men jag tror att jag måste komma på nåt bra system då jag ser att räkningen är betald.. Ska fnula på något..

//Angelica

7 sep 09

Är inte alls pigg, skulle vilja sova ännu längre.. Men det går inte, har lovat Char å va i skolan 9.. Ska nog hålla det, för jag har satt press på henne.. =P Men det är så tråkigt å sitta själv å vänta in andra. Speciellt när man inte riktigt vet vad man ska plugga på..

SKa ta å dricka upp min juice å sen göra mej iordning, annars kommer jag å fastna här i soffan..

//Angelica

Bilder på IKEA-sakerna


Har har lite systuga här hemma å hos Charlotta.


Med hjälp av detta.


Det här blev resultatet. Vad tycks?


Nya sänglampor


Ny vas, nu väntar jag bara på att det
ska komma hem en blombukett.. ;)


Det nya vardagsrumsbordet.

//Angelica


Systuga

Nu har jag äntligen sytt mina kuddar!! De va lite knepigt å maskinen funkade inte som den skulle ett tag.. Försökte på flera olika sätt, men det blev bara trassel. Tillslut fick vi till de på nåt sätt, eller vi å vi. Charlottas Björn fick de.. =P Utan han så hade jag gett upp å struntat i allt.. De e min taktik när det inte funkar.. =P

Men nu e dom iaf klara, som tur e, eller riktigt klara är dom ju inte, måste sy dit knapparna. De kanske jag ska ta å göra nu på en gång, annars blire aldrig av..

//Angelica

6 sep 09

Tittade på film typ hela kvällen igår, hann med lite fotboll också..

En shopaholics bekännelser:
Det skilde sej lite från de böcker jag har läst, men den var faktiskt bra än. Vart lite jobbiga å pinsamma situationer då jag satt å vred mej. Å sen var det glada stunder då jag satt å log för mej själv. =)
Den är verkligen värd att se. Ska nog kolla på den flera gånger.


Nina Frisk
Den var helt okej i början, lite familjedrama, kärlek. Vart inte less på den. Men jag saknade ett riktigt slut. Jag hade förväntat mej ett bra slut, men helt plötsligt så kom eftertrexterna.. Så den skulle vara ännu bättre om den fick ett lyckligt slut.

Stockholm Boogie
Såg jag mest för att det var den filmen som inte var läskig.. =P Den var inte dålig, men jag skulle inte se den igen, har som sett den nu. Den hade också ett konstigt slut. Ville att den skulle sluta lyckligt. Men nej, helt plötsligt kom eftertexten på den också.

Sverige-Ungern
Såg bara de sista 20 minutrarna, å de va spännande! Var väldigt glad när Sverige ledde, men sen blev jag nervös när Ungern fick en straffspark å satte den. För då vare jämt, å de kunde bli en öppning för ett avgörande mål. Ungern hade nåra chanser. Sen, sen kom Zuper Zlatan å gjorde det avgörande målet i sista sekunden. Matchen va typ slut, men han hann!! Så 2-1 till Sverige! =D

Nu ska jag äta frulle å sen till Charlotta å sy kuddar.

//Angelica

Den stora hemligheten

Läste det här, å jag tyckte att det var lite kul. =) Kanske lite sanning i det också, eller?

Nu ska jag berätta sanningen för alla killar där ute. När er flickvän ber er handla hem något så handla ALLTID något extra (helst onyttigt) med er hem. Choklad, glass eller vafan som helst.

Detta är en av hemligheterna till ett bra förhållande. Jag lovar.

http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.11290365

Sagt av Blondinbellas pojkvän Nils.

//Angelica


Ge f** i andras saker!

Jag tycker att det är riktigt tråkigt när man inte kan få ha sina saker ifred.. Det som inte är ens eget har man inget att göra med.

I natt blev min lillebrors moppe vandaliserad.. Har inte sett den, men av vad jag har hört så är den väldigt förstörd. Instrumentbräda, tänning å backspeglar.. Den går fortfarande att åka. Men det är inte så lätt att köra utan det där sakerna, man kanske inte ens får det, jag vet inte..

Jag förstår inte ens hur man kan komma idén, för det är ju inte nån som tjänar på det. Bara nån som förlorar..

Varför kan vissa inte hålla sina fingrar i styr!?

//Angelica

Äntligen min!

Jag gillar när jag får mina snilleblixtar.. =D När Erik skulle åka idag så kom jag på att jag kunde åka med honom ner till Strömpilen.
E: Vadå? Ska du gå hem sen?
A: Nej, jag stoppar in cykeln i skåpet å så kan jag cykla hem sen!
E: Ojojoj, du e sanslös!

Så ja sprang å klädde på mej å så åkte vi ner.. Va inne på Elgig å letade efter min alliallo-tång, men den fanns inte. Sen kollade jag VeroModa, hittade ett fint skärp som jag skulle vilja ha, dock var det i fel färg. Sen blev de en sväng in på H&M, där hittar man alltid något som man skulle behöva, men jag höll mina fingrar i styr.

Gick även till Lindex, för å kolla på skärp å underkläder. Är egentligen emot Lindex, för jag tycker att det är tantigt. Men det finns nåra saker som man kan köpa där å de e underkläder å accessoar å smink. Hittade dock inte de jag var på jakt efter, men jag hittade en rund borste som jag ska ha när jag fönar håret.

Sen blev det MAXI, å där hittade jag äntligen min tång!! =D Precis den jag var ute efter, blev extra glad för den var 100 kr billigare där än på MeMa! Så nu e jag lycklig!

Sen handlade jag lite annat innan det var dags att cykla hem.

//Angelica

5 sop 09

Mina planer på å cykla ner till Strömpilen blir nog inställda idag, eller iaf just nu. För det regnar å jag är inge sugen på å cykla ner när det regnar. Har iofs ett regnställ, men det är inge bra.. Byxorna läcker igenom å jackan andas inte. Så man blir blöt ändå.

Men om det slutar regna eller om jag får nåt infall å cykla i regnet så kanske jag kommer iväg ändå. Vi får se hure blir med den saken.

Ska ta å jaga upp Erik ur sängen nu, å så ska jag äta frulle, är hungrig..!

//Angelica

Preppsittning

Det blev en väldigt stressig dag. Var i skolan på förmiddan sen drog jag å spinnade lite.. Därefter var det fort hem, duscha äta lunch å sen iväg igen.. Va till MeMa, skulle ha en alltiallo-tång, men den fanns inte inne.. Sen drog vi på ÖB å köpte lite. Å sen dressman, kollade även på OnOff om de hade min tång, men den fanns inte.. Ska kolla på Strömpilen i morron om jag orkar.

Sen stressade jag hem, åt å gjorde mej i ordning.. Å sen vare dags för preppsittning, kom lite sent, men det kom nåra efter oss, så de va okej. Vart väl trevligt, lite dåligt drag, menmen..

Skulle ha dragit ut, men de andra skulle till Corona, å jag gillar inte det stället, så jag gick hem istället. Var inte sugen på å dra ut.. Blir bäst så här.. Känns ovärt å köa länge å så kanske man inte ens kommer in..

//Angelica

4 sep 09

Har sovit kanonbra inatt, har drömt massa trevliga saker å jag ville verkligen inte vakna upp ur drömmarna.. Men jag är iaf pigg. Hur kommer de sej? Har jag inte varit nån dag den här veckan.. Fast jag gick å la mej en timma tidigare än vad jag brukar samt steg upp en timma senare.. =)

Det regnar ute så jag är väldigt opeppad på å cykla till skolan.. Men det blir regnställ på å så ere löst.. Måste packa med mej spinningkläder, för vi gå direkt till spinningen efter dagens plugg, skönt då har man det avklarat, så jag behöver inte ha dåligt samvete..

Ska gå å borsta tänder, leta kläder, packa kläder, packa skolsaker, ringa lite.

//Angelica

Gosch

Jag kom på en snilleblixt, men den var inte så bra egentligen.. Eftersom jag inte har något vettigt för mej så kom jag på att jag kunde läsa lite i kurs-boken.. Så jag kollade upp vilka sidor jag skulle läsa.. Blev dock lite förvirrad, för det står lite olika, men det är väl typ bäst å läsa hela boken..

Men iaf, läste en stund, men sen tappade jag fokus helt, det gick bara inte att läsa mer, den är så sjukt tråkig att jag mår dåligt varje gång jag ser den. Jag måste ta mej an den nångång innan kursen är slut ju!! Ska iofs till skolan i morron å plugga, på min lediga dag!!

Istället för å läsa så plockade jag ihop lite tvätt å lite annat som låg på golvet.. Inte för att de ser bra ut, men det ser bättre ut.. =P

Nu ska jag väcka Erik. =D

//Angelica

3 sep 09

Hade otroligt svårt å sova igår.. Gick ju å la mej 22, löste lite suduko.. Sen ringde M så vi pratade en stund.. Sen skulle jag sova, men det gick inte.. Jag vart helt plötsligt pigg! Å så vare sjukt varmt, fast jag bara hade ett lakan på mej.. =P Å så hade jag ont i huvudet också.

Så idag är jag trött å huvudet dunkar lite fortfarande.. Men jag överlever, är ju ingen lång dag.

//Angelica

Pic på klänningarna




Den ser ut å va rosa på bilden, men i verkligheten är den typ bronsfärgad. Eller den skiftar lite..





//Angelica


Shopping

Idga har jag rea-fyndat.. Två klänningar hittade jag som jag gillade.. En typ bronsfärgad ballongaktig utan band å en turkos vår/sommarklänning. Båda två för 100 kr!!

Så nu är mitt klänningsbekymmer löst till den 12 sep å 3 okt.. Härligt..!! Nu ere bara skobekymret kvar, men det är lite lättare. Å lite accesoarer, men de e också lätt att lösa.. Ska ev låna lite från Char..

Sen blev det lunch på Göteborg. Det är det absolut bästa stället här i stan!! Trevlig personal å bra service.. Man får mkt för det man betalar, å sånt gillar vi studenter!

Hade planerat in ett spinningpass idag, men jag måste skippa de.. Har fortfarande ont i huvudet så efter stadsrundan så måste jag nu vila.. Å de känns onödigt å få mer ont, måste ju till skolan i morron..

//Angelica

2 sep 09

Det blev väldigt många timmars sömn i natt, men det behövde jag.. Känner mej inte trött nu, å de e iaf positivt. Dock har jag ont i huvudet, men det börjar å gå över. Jag hoppas att det blir bättre. för jag ska ner på stan idag å de e inte så kul å va på stan med ett bultande huvud..

Är dock inte så peppad på stan för det regnar å vi ska cykla ner! Det blir regnkläder på..

//Angelica

...

Idag var det lättare att hänga med på lektionen, vi hade FH å de lektionerna är mer pedagogiska å långsamma så att man hinner skirva av och tänka emellanåt..

Fixade tyget till kuddarna idag, så nu saknar jag bara en symaskin å sen äre klart.. =) Hoppas att det blir bra, annars blir jag lessen, för jag har slitit som bara den.

Sen var jag tvungen å ta en nap efter mitt hårda arbetande.. Men jag förtjänade det.. Å det var segt att komma upp sen, vart ju bara tröttare. Men nu har jag piggnat till, fast jag skulle kunna sova ännu mer.

Det var 5-kamp + en gren idag.. Jag hade hand om Norsk Kareoke.. Haha, det var väldigt kul å höra alla nynna på låtarna, men de kunde typ inte en ända som jag hade på mobilen!! Hallå?? Va äre för människor?

Ska ta det lugnt här hemma nu, är inte sugen på nån utekväll, spar mej till fredan istället.. =)

//Angelica

1 sep 09

Nu känns det lite städat under sängen, eller det är iaf organiserat. Mina superpåsar var bra, för de vart väldigt små så att de får plats under sängen också.

Drog å tränade på kvällen, jag å Charlotta var på spinning å Erik å Björn spelad badminton.. Efter mitt pass var jag ganska så död, å då vare bara ett 40-pass.. Nån gång ska jag försöka mej på ett 70-pass, men inför det behöver jag lite mer träning.. =P

Så när jag kom hem låg jag på soffan hela kvällen, orkade inte röra mej.. =P Låg å titta på film till 22, sen gick jag till sängen å somnade ganska så fort.. Men ändå så e jag trött nu. Men jag kanske piggnar till lite..

//Angelica

RSS 2.0