Ringtider

Varför förstår inte vissa människor att man inte ringer till någon innan klockan 10 och efter 22?! Med undantag om någon är döende..

Usch, sånna människor gillar jag inte..

//Angelica

Varing för bortförklaringar

Nu har det gått en månad på det nya året å jag har inte riktigt tagit tag i mina nyårslöften än..

¤ Träna lite mer - va sjuk i början av året å sen behövde jag mjukstarta
¤ Bli lite snällare - är på G
¤ Säga "nej" lite mindre - de e svårt, när man fått in en vana =P
¤ Bli blodgivare - vågar inte gå till sjukhuset själv
¤ Läsk endast fredag och lördag - går väl ganska så bra

//Angelica

Fröken duktig!

Nu har jag lyckats installera skrivaren. =) Gick bra, var inte så svårt. Stoppade i skivan å tröck på fortsätt hundra gånger.. Dock kunde jag inte ordna så jag fick 3 år garanti, för när jag skulle välja land så fanns inte Sverige med.. =S

Skitskumt, å valde jag ett annat land så måste jag åka till det landet för att garantin ska gälla, då blire nog billigare att köpa en ny skrivare.. Men jag har väl ändå 1 års garanti hos MeMa, så det ska nog gå.. Skrivare brukar ju hålla länge, för det är ingen som man använder dagligen, inte jag iaf..

Håller nu på å tvättar en skjorta, kunde inte bestämma mej vilken färg det var så jag provar å tvätta den för hand först för att se vad den avger för färger..

//Angelica

31 jan 10

De blev en tidig sänggång igår också, fattar inte varöfr jag är så trött. Eller jo, är ingen kvällsmänniska precis, skitjobbigt.. Det spelar ingen roll hur länge jag sover, jag är ändå trött vid 9-tiden. =P

Ska ta det lugnt idag här i min ensamhet. Ska se om jag får liv i skrivaren idag å tvätta gardinerna. Lite plugg kanske å sen ett bad.. Det låter skönt.. Ska inte lova allt för mkt, men lite ska jag nog hinna med.

//Angelica

Träning - INSTÄLLD!

Det ska bli -20 i morron så de finns inte en chans att jag ger mej ut för att gå på spinning då.. Så söndagen blir en vildag! =) Har bokat pass mån, ons, fre, så jag känner mej duktigt ändå.. Å så kan jag göra lite övningar här hemma.. De sista är inget jag lovar, men jag ska ha det i baktanken.. =P

//Angelica

Robinson-vinnaren

De blev som jag trodde, å jag gillar det inte alls!! Vem som helst kunde ha fått vunnit förutom han!! Så sjukt dryg människa.. Känns inte rättvist, för de va han som hade sina kompisar på andra sidan (de utröstade). De borde lixom inte få avgöra.

En överlevnadstävling borde avgöra så man ser vem som är "Robinson".. De va ju likadant förra gången också.. Å den vinnaren gillade jag inte heller..

//Angelica

Robinson

Sista avsnittet av Robinson, å jag kommer bli fruktansvärt arg om de ärom gamla Robinsondeltagarna som kommer å rösta fram vinnaren.. För det känns fel, för den som vinner isåfall är den som har mest kompisar bland de utröstade..

Jag tycker att det borde vara en tävling på något sätt. Men vi får se.

//Angelica

Nya Inköp




PLUS



BLIR



//Angelica

Lite bilder








Sugen på grillning?

//Angelica


Trerätters

Har inte hunnit med allt jag har vela göra, men det är ju en dag i morron också.. Shopping rundan tog lite längre tid än vad jag hade trott.. Å när vi kom hem var vi hungriga så de va dags att laga mat..

Trerätters bestående av:
¤ Karelska piroger + äggsmör
¤ Kycklingspett och potatiskroetter
¤ Chokladfoundue

//Angelica

Snölek

Har vare ute å lekt i snön, Erik trodde typ att jag bara skulle hoppa i en snöhög på väg till bilen å sen skulle vi åka iväg, tjii fick han.. Jag hade ju planerat en promenad.. Hon drog på sej ett par tunna arbetsbyxor, men jag satte ner foten å sa ifrån.. Drog fram ett par fodrade byxor åt han.. Det är ju faktiskt -15!! Å han är ingen tonåring längre, så de e inte så noga.. Han var ganska så glad för de byxorna sen, för han tyckte de va kallt.. =P

Gick en sväng, rätt skönt, fast det var bitande kallt i kinderna.. När vi kom in var jag helt slut i benen, så nu orkar jag inte röra mej.. Har druckit lite varmchoklad, så snart får jag väl ont i magen också.. Jaja, smällar man får ta. Ska ta å gå ut till bilen snart, Erik ska åka å köpa nåt å jag är hans shoppingsällis.. =)

Ska försöka lägga upp lite bilder sen..

//Angelica

30 jan 10

Gu så trött jag var igår. Kämpade från klockan 9 å hålla mej vaken. Härdade till tolv å en gick de inte längre. =P Kändes lite jobbigt när det är fredag, men jag somnade så fort jag la ner huvudet på kudden.. =)

Sen vaknade jag i morse lika trött som vanligt, fast jag vaknade av mej själv. Varför? Tycker att jag borde vara pigg..

Dagens planer:
* ut å leka i snön
* åka till Laitis
* få igång skrivaren
* tvätta lite
* ta det lugnt

//Angelica

Nagelont..

Hade världens bästa ledare idag på spinningen, hon var grym! Att jag inte har varit hos henne förut. Hon kom förbi under passet å klappade på oss å sa nånting, hörde dock inte vad hon sa, men jag hoppas det var nåt peppande.. =) Å efteråt så kom hon å High-fivade oss alla!!

Sen vare dags för core, å de gick bra. Dock råkade jag göra illa mej. När jag skulle göra "den gungande sälen" så skulle jag fånga fötterna, men jag hann inte riktigt med så jag sparkade till mej själv å trodde att jag böjde nageln.. Men den höll, men det gjorde fruktansvärt ont å de gör fruktansvärt ont fortfarande (iaf när jag skriver).. =P

//Angelics

Fredagsmat

Erik gnällde på att han inte skulle få nån lyxmiddag idag, men vadå? De är inte så kul å laga nåt lyxigt på fredagar, man vet ju aldrig när han kommer hem..!! Så idag fåre bli vanlig mat å så lyxar vi i morron..

Eller jag ska iaf äta lite lyx, potatismos!! =D För mej äre lyxigt när den är hemmagjord. Eller?

//Angelica

Okej?

Tjuvlyssnade lite på en tjej när hon pratade i telefon idag på ICA

"Dom kommer på torsdag, å jag längtar redan tills de åker hem.. Jag vet att det låter konstigt att säga så innan de ens har kommit. Men jag vill lixom plocka undan och så, förstår du?"

Nej, jag förstår inte, varför bjuder man ens dit dom? 

//Angelica


Mot IKSU

Snart dags att ge sej av till IKSU.. Usch, vill verkligen inte!! Mätaren visar -17,5, burr.. Egentligen tycker jag att jag borde få stanna hemma, men då får jag så dåligt samvete..

Jag ska klä på mej; mössa, tjocka tumvantar, skidjacka, tjocktröja, träningsbyxor, skidbyxor, sockor och gympaskor... Haha, de sista lät inge bra, men jag har inga andra skor här uppe just nu så de e mitt enda val. Jag måste ner i förrådet å hämta lite varmare skor.. Fast jag hinner nog aldrig börja frysa om fötterna ordentligt, för jag är ju bara ute 10 minuter..

Börjar bli lite brådis nu, måste leta fram träningskläder.. Ciao

//Angelica

Det spökar hemma hos mej..

Satt nyss i soffan å så blev det ljusare i rummet, tänkte inte så mkt på det för stunden.. Men nu blev det mörkt igen. Lampan bara slocknade, helt utan förvarning!!

Om lamporna går sönder så brukar de ju varna med lite blinkande, men den bara slocknade.. Måste undersökas..

//Angelica

29 jan 10

De e redan helg!! Veckan har gått väldigt fort, vilket är skönt.
Dagens planer:
* Plugg
* IKSU - vill egentligen inte gå ut i kylan, men jag måste nu..
* TV-kväll

//Angelica

Renovering

Just nu är bloggen under renovering.. Kände för att ändra lite granna, men jag ångrade mej ganska så fort, för de va så krångligt, men sen fick jag till det, så nu ångrar jag mej inte längre..

Kommer iaf å sitta å göra lite då å då när jag har tid, så de kommer nog å ta ett tag..

//Angelica

Träningsskor

Jag köpe nya inomhusskor för ett tag sen å jag har använt de tre gånger till spinningen, å varje gång så har mina tår somnat, det är jätteobehagligt!! Jag förstår inte varför? För jag tycker inte att de sitter för hårt eller så. Å så vare aldrig med mina gamla skor..

Ska testa dom i morron igen, men nu ska jag ha snörerna väldigt lösa längst ner å dra åt dom där uppe så de sitter fast på foten.. Får se om det blir bättre, annars vet jag inte vad jag ska göra, för jag kan inte stanna upp i alla pass för att väcka tårna, de funkar inte..

//Angelica

Middag

Mumsmumsmums! Har precis ätit middag som bestod utav potatismos (hemmagjord!) å falukorv! Gott! Vill ha mer, men jag är proppis.. Ska äta de i morron också, längtar till morrondagens middag.. =P

Ska ha en Skype-date med Emma om 40 minuter, ska ta å starta Eriks dator snart å så måste jag leta fram mitt lösenord å namn samt hämta hörlurarna..

//Angelica


test


Träning

Sitter här med mina vågskålar..
Träning, inte träning, träning, inte träning.. Har inte riktigt sett vad som väger tyngst.. Är inge sugen alls på å träna idag, känner att jag behöver lite vila.

Måndag - Vila
Tisdag - promenad
Onsdag - Spinning + core
Torsdag - Vila
Fredag  - Spinning + core
Lördag  - Promenad
Söndag - ej bestämt vilken typ av pass

Ja, jag tror det får se ut så den här veckan.. Å idag är det torsdag å de betyder vila.. =) Har ju faktiskt promenerat till skola idag ju, 2 km ToR.. =P Å de räckte, vill inte ut i kylan mer..

//Angelica

Termin 3 slut!

Yeesyeesyees!! Tentan var godkänd!! Är lite stolt då jag nästan spikade betongdelen!! =) Entreprenaden gick inte lika bra, men den gick bra.. Ska inte klaga, jag är ju godkänd å de ere viktiga..

Nu kan jag boka biljetter ner till Sthlm å va där länge. =)

//Angelica

Ut i kylan

blogg.se är stört idag, typ ingenting funkar för mej här.. Det tar hundra år för ett inlägg att ladda upp å näre nästan är klart så avbryts det.. Så vi får se hure går nu.. Å ska man kolla kommentarer så ere samma visa.. Usch, gillar inte när det bråkar såhär med mej..

Iaf, ska ta å klä på mej kläder som är lite mer anpassade för skolan. Tentorna är nämligen färdigrättade å jag vill hämta min. Kommer ju inte ihåg min kod, så jag vet ju inte hure har gått. Å det är väldigt viktigt, för jag vill boka biljetterna hem nu.

Men det är så fruktansvärt kallt ute, så egentligen vill jag inte alls gå ut, men jag måste, för ta på mej en lite varmare jacka så ska jag nog överleva. Det vare där med skor, mina varma skor är nere i förrådet.. Ett par extra sockor kanske..

//Angelica

28 jan 10

Idag är det meningen att vi skulle åka ut till Holmsund å fika å plugga, dock finns det nåra problem:

* Bilen är insnöad - skyffel å sop ligger i Eriks bil
* Det är lite olja - vet inte hur man fyller
* Lite bensin - orkar inte tanka

Så jag vet inte hur vi ska göra, skippa de? Eller sätta oss på skolan å plugga? Vi får se..

//Angelica

Oväder

De blev först ett spinningpass å sen core.. Va tvungen å smita lite tidigare från spinningen för att hinna.. Men det blev iaf 40 minuter.. Coren gick bra, fick sjukt ont i kroppen bara, men de e smällar man får ta när man är otränad. =P Kanske blir bättre om nåra gånger. Ska nog försöka å hålla i de här, minst en gång i veckan.

De va inte så kul å gå till/från IKSU, gömde mej typ i jackan å chansade på vart jag gick. Ville inte ha ner snön i jackan, för de e så sjukt obehagligt. Å så va jag tvungen å blunda för att inte få det i ögonen. Tur att jag inte tog cykeln för de hade aldrig gått. För det var för mkt snö på gångvägen. Jag som läste att de hade satt in extra resurser, men de resurserna lades tydligen inte på gång- och cykelbanan..

//Angelica

Storm

Äntligen var tvätten klar.. Såg ut som en snögubbe när jag sprang ut, å jag var bara ute i max 20 sek.. Jeezes vad de blåser.. Ska packa in mej väl när jag ska till IKSU sen, usch, de kommer inte å bli kul. Ska nog gå dit, är nog ingen bra idé å ta cykeln idag.. Kommer å blåsa omkull eller fastna i snödrivorna..

Nu ere dags för lite mellis å sen kanske lite mer plugg, men sen måste jag gå..

//Angelica

Plugg

Nu har jag kommit igång lite med juridiken, men det är fruktansvärt tung.. De e så mkt konstiga ord i lagboken som jag inte fattar, svenska har aldrig varit min grej å de här blev ännu jobbigare.. Jaja, de ska nog gå bra. Vi ska ju sammarbeta med första uppgiften å sen kanske man kommer in i det..

Ska ta å plocka ihop lite tvätt, vill inte tvätta för jag vill inte ut i stormen.. De blåser nå så fruktansvärt, å SMHI har sagt att man ska stanna inne idag.. Fast det kanske inte skadar om jag springer ut i tvättstugan.. Kan hända att jag ramlar å slår ihjäl mej för det var fruktansvärt halt ute hos oss.. VART E SANDEN?!?

//Angelica

27 jan 10

Råkade missa min tvättid igår, upps.. =P Trodde de va senare i veckan, menmen så kan de gå ibland.. Hade tur så jag fick en idag istället, en bra tid också.. Måste bara komma ihåg den.. Men det ska jag väl klara av.

Måste ta å plugga på idag, känner mej lite efter, usch, inte bra..

//Angelica

Promenad

Jenny tvingade med mej på en promenad ner på stan för hon behövde göra några ärenden.. Snäll som jag är så ställde jag upp.. =) Jag fick ta Ebbas koppel, var bäst så, hon drog inte lika mkt. De blåste så sjukt mycket här uppe, men när man kom ner för svingen blev det vindstilla..

Jenny gick in i lite affären å jag fick stå utanför med hundarna å vänta.. När hon var klar gick vi hem igen.. Var nog borta 2 timmar å jag va så frusen när jag kom hem.. Stod å skaka när jag lagade mat.. Men nu har jag fått tillbaka värmen..

Så de blev ingen spinning idag som de va tänkt, får ta det i morron.. Är ju hemma i helgen så jag kan träna då också..

//Angelica

Vinst

Strax efter att jag hade skrivit klart förra inlägget så ringde telefon igen.. Men nu vare inget dolt nummer, men det var ett nummer som jag inte hade inlagt..

- Hej, det är Angelica.
- Hej, Ida heter jag från ***, vill bara säga att du har ett pris här att hämta ut från vår tävling..
- Haha, okej..
- Ja, så de vore bra om du kunde komma så snart som möjligt å hämta ut det.
- Okej, jag kommer om en kvart typ.
- Bra, hejdå
- Hejdå

Haha, jag som typ aldrig vinner något.. Va med i en tävling idag, där man skulle bygga ett torn av klossar så högt som möjligt utan att det rasa.. Mitt torn blev 100 cm.. Å för det så vann jag ett vattenflaska.. =P

//Angelica


Telefonintervju

Förra veckan när jag var i tvättstugan så lämnade jag telefonen inne för den behövdes ladda.. När ja gkom tillbaka såg jag att jag hade ett missat samtal, Dolt nummer.. Blev så arg.. För här har jag släpat mobilen med mej överallt å just nu när jag lämnar den en timma så ringer det!! För jag hade mina aning om vem de va..

Nu när jag satt å åt lunch så ringde det igen, såg att det var Dolt nummer, så jag sprang å stängde av radion, drack lite vatten, svalade å svarade.. Å jag blev så glad när jag hörde vem det var.. Å samtidigt sjukt nervös, för jag visste vad de innebar..

Satte mej i köket å blev intervjuad.. Nervositeten gick över efter en stund, när jag hade kommit in i det hela.. Jag är då nöjd med mina svar, så jag hoppas att de är det.. 

För mej känns det bara bra att jag gick vidare efter första uttagningen, för det har jag inte gjort på tre år.. Så vi får se hure går.. Jag håller mina tummar, men hoppas inte på för mycket för att inte bli besviken om det inte går hela vägen..

//Angelica 

26 jan 09

Ville inte alls gå upp i morse, var jättetrött, men ändå somnade jag i tid igår.. Konstigt, för jag har gått å lagt mej samma tid å gått upp samma tid i en vecka nu å de har gått bra.. Men idag vare tugnt.

Ska ta å göra mej iordning snart, ska träffa Petra om en timma lite drygt.. Efter Uniaden ska jag ner på Strömpilen å efter det så blire nog IKSU. De blir stressigt nu, eventuellt blir Strömpilen senare ikväll, vi får se vad som hinns med..

//Angelica

Tårta

Nu har jag vare å mumsat tårta hos Petra.. =) Hon hade chokladmousse i ett lager, de har jag aldrig ätit förut, men de va gott!! Älskar lixom choklad.. =P Träffade två av hennes kompisar, tror att jag träffat dom förut.. Men nu vart de en längre stund..

Pratade lite allmänt så där å planerade morrondagen.. Ska ju på Uniaden å jag å Petra ska sällskapa dit.. De ville gå å se Blondinbella så jag får väl följa med på det också.. Hoppas hon har bättre röst än vad hon har i teve.. Annars kommer jag å dööö!!

//Angelica

Seg

Ska vara hos Petra om 1-1,5 timme, ska kanske ta mej in i duschen å leta efter något snyggare än mjukisar.. =P Sen måste jag hinna äta middag å slå in presenten..

Ojojoj, nu vart de körigt.. Börjar med duschen..

//Angelica

Uniaden

Dags för Uniaden i morron. Ska bli kul å samla på sej lite pennor, godisar, block å annats krimskrams.. =P Nej, men jag ska kanske ta å försöka prata med lite företag.. Vore nog en bra idé..

Såg att Blondinbella skulle dit och föreläsa också, ska dock inte gå på den föreläsning, även om det hade varit intressant om entreprenörsskap eller vad hon nu skulle prata om.. Anledningen att jag inte går är för att jag klara inte av å lyssna på henne, å en hel föreläsning på nån timma eller mer skulle aldrig gå..

Men jag ska kika vad Uniaden har för annat att erbjuda, har inte bestämt mej för när jag ska dit än, men nångång under dagen..

//Angelica

Helgen

Fredag
* Erik slutade tidigt! eller okej, han slutade i tid! =)
* Köpte med oss mat å åt i bilen
* Stopp i Övik - tankning å kissning
* Kom fram
* Tittade på slutet av Let's Dance
* Såg nån film
* Erik hämtade A
* De kom hem
* Filmen tog slut
* Vi gick å la oss

Lördag
* Steg upp när Eriks klocka ringde.
* Jag gick å duschade
* Drog på mej mjukisar - Erik blev förskräckt för han trodde jag skulle åka så.. =P
* Gick ner å åt frulle
* Gick upp å gjorde mej i ordning
* Satte mej i bilen
* Åkte iväg
* Blev dumpad i stan
* Gick runt å tittade - gick fort(liten stad)
* Erik kom tillbaka
* Vi köpte lite presenter
* Åkte till S, M, T, S
* Fick fika =)
* Åkte "hem"
* In å så ut igen
* Åkte till M&M
* Fick trerätters ;)
* Satte ihop ett fågelbord
* Åkte "hem"
* Somnade

Söndag
* Vaknade
* Gick ner å åt frulle
* Gick å bytte om
* Satte mej i bilen
* Åkte å hämtade A
* Hälsade på två söta hundar =)
* Åkte till DollarStore
* Handlade med oss mat hem
* Åt mat
* Packade
* Ut i bilen
* Satte på mej bältet
* Åkte till Umeå

//Angelica

Va ere här!?!?

Fick hem en lapp med rabatter från ICA idag där det stod:

Följande erbjudande finns nu på ditt ICA Kort!

20:- rabatt
BLÖJOR
Libero. Vallfritt paket
Max 1 erb/hushåll

HALLÅ!?! JAG HAR ALDRIG KÖPT ETT PAKET BLÖJOR SÅ VARÖFR FÅR JAG RABATT PÅ DET?!? HADE VARE MER ANVÄNDBART MED TOAPAPPER!!

Usch, ibland blir jag riktigt arg på ICA när man får sånna här saker.. Jag är 21 år å jag kommer inte ha barn inom de närmsta 5 åren iaf!

//Angelica

Störningsmoment

Hur lätt är det att lyssna på en föreläsning med jättelågt ljud när en traktor håller på å skramlar utanför mitt fönster?!?

//Angelica

25 jan 10

Helgen har vare späckad, men det har vare kul! =) Ska dra en liten sammanfattning senare.. Måste ta å plugga nu, sen ner på stan en snabbis.. Å sen tror jag att jag ska på kalas(?)

//Angelica

Färdig

De verkar som om Erik kommer hem i skaplig tid idag! =O De brukar inte ske så ofta, allra helst inte på fredagar.. Men det är kul, för då slipper jag va ensam så mycket.. Har diskat, fixat tvätten, packat..

Vare nå mer? Ja, förrådet, men jag ska vänta tills Erik kommer hem.. Inte för att han kommer följa med ner, men de e lättare att gå ner när han är hemma.. För om jag inte är uppe om 5 minuter så kan han börja misstänka något.. Typ att förrådsmonstret åt upp mej! ;)

Kanske inte, men jag är livrädd å gå ner i förrådet.. Nästa lägenhet ska ha förråd med fönster så man ser lite ljus.. Varför i en hemsk källare?

//Angelica


Byxor

Blev en lång sväng på stan, dock kom jag hem tomhänt!! VARFÖR!?! Anledningen till att jag åkte ner på stan var för att jag är på jakt efter jeans.. Men jag hittar inga snygga, antingen är de låga eller utsvängda.. Å de vill jag inte ha.. Hittade ett par skitsnygga chinos, men de såg gräsliga ut när jag provade dom..

De börjar krisa lite med byxorna, för jag har tre par som jag använder väldigt flitigt
1. Är jättetrasiga
2. Har små hål
3. Spricker snart

Skulle vilja ha ett par skjyssta jeansleggings, men de är inte lätt att hitta.. Jaja, jakten fortsätter..

//Angelica

Motivation?

Haha, distanskurser kanske inte va nåt för mej.. Hittar noll motivation.. Har typ läst 4 sidor i boken, bara 190 kvar tills på måndag! Ska ta å äta lite lunch snart å sen ska jag knata iväg till skolan för att köpa E&M-boken.. Å sen åker jag ner på stan..

Kanske ska diska å ta reda på tvätten innan jag dra, å kanske packa lite.

//Angelica

Läsning

Har ingen motivation alls att läsa "Civilrätt".. 200 sidor ska jag läsa till på måndag! Hur ska jag komma ihåg vad jag har läst? Ska försöka att komma igång, problemet är bra att jag blir så trött bara jag ser texten!

Någon som vet hur man gör det roligare att läsa?

//Angelica

22 jan 10

Träning igår gick bra å jag kunde resa mej ur sängen i morse.. =) Jag var ganska slut efter spinning å orkade inte riktigt coren, har ju aldrig gjort det förr, så de kanske inte va så konstigt.. Har inte riktigt styrkan å tekniken än.. Ska kanske ta å gå på ett core-pass i veckan..

Ska ta å plugga nu på förmiddagen å eftermiddagen blir friiii.. Ska ner på stan en sväng, samt förbi skolan..

//Angelica

IKSU

Miljö-kursen var faktiskt intressant.. Å en kanonföreläsare!! Sånna har jag saknat.. =P De va inte ens jobbigt att lyssna å tiden gick fort. =) Jag är helnöjd =) Sen jobbade jag med projektet som nu är klart! Yeeey, äntligen! Men jag tror att jag fåt tillbaka det, för han är säkert missnöjd med något, men då äre bara å rätta till..

Ska ta å gå till ISKU om en stund, hade tänkt å skippa det idag med tanke på huvudvärken, men nu känns det ganska så bra, så jag ska testa.. Blir spinning å core.. Har aldrig testat core förut så de ska bli spännande.. =)

Är dock lite orolig att jag tryckte i mej för mkt mat nu innan träning, så risken finns att jag får håll..

//Angelica

Kursstart

Ska kanske ta å klä på mej å borsta håret å leta reda på mina skolsaker.. Börjar om 45 minuter, så tiden börjar rinna ut.. Kursstart på Energi å Miljö idag, hoppas att den blir kul.. Är egentligen inte så intresserad av det, men mina framtida arbetsgivare kanske är.. =P

Nej, men jag ska komma dit med en bra inställning, så kanske de kan bli kul.. Om inte annat så har jag Jenny med mej.. Så kan det bli annat? =P

//Angelica

Nya vanor.

Jag tror att jag ska börja ett nytt liv för att få bukt på huvudvärken.. Erik har länge tjatat om att vi ska börja med LCHF, men de kommer aldrig att ske, då jag hellre blir vegeterian.. Kött e lixom ingen höjdare, å inte massa feta produkter heller; grädde å sånt, mår mest illa.. Så nej, inte det..

Tror inte att jag behöver börja med någon viss diet utan bara lägga in lite fler mål om dagen.. Typ lite mellis mellan mina måltider å äta lunch! för då kanske det inte blir den där dippen, för jag tror att det är det som är problemet.. Å så kanske jag blir en roligare människa att umgås med..

Just nu:
Frukost: 2 mackor, 1 banan, C-vitamin, O'boy
(Lunch: 1 dl makaroner, 1 banan)
Middag: Lite olika..

Tror inte att det håller i längden..

Framtiden:
Frukost: samma som vanligt
Mellis: ska leta efter lite olika alternativ
Lunch: Gårdagens lunch
Mellis: ska leta efter lite olika alternativ
Middag: Lite olika..
Mellis: ska leta efter lite olika alternativ

+ en massa vatten, började med det innan jul, men det blev så jobbigt.. Behövde springa på toa så mycket så lektionerna vart jobbiga.. Men nu när ja ginte har lektioner så kanske det skulle funka bättre.. Hur mycket ska man dricka per dygn? Måste kolla upp..

//Angelica

21 jan 10

Hade en hemsk kväll igår.. Kände på eftermiddan när jag höll på å tvätta att jag hade lite huvudvärk, men som vanligt så gjorde jag inget åt det. När jag satt å titta på Roomservice så blev det bara värre, tillslut kunde jag inte titta mer för de gjorde så ont!!

Så jag gick å stängde ner allt å gick å la mej, strax efter nio.. Kunde inte ens borsta tänderna för jag var så illamående, då ere inte okej.. Jag kröp ner under täcket, men jag kunde inte somna för de bultade som bara den.. Efter en timma gick jag upp, tog en tab å gick på toa. Sen kröp jag ner i sängen igen.. Men jag kunde fortfarande inte somna, efter en stund kom Erik hem, han gav mej en kall å blöt handduk som jag la på pannan, de va skönt..

Sen somnade jag, vaknade till när Erik kom å la sej, men jag tror jag somna fort igen.. Sen vaknade jag i morse å va lite halvosäker med huvudet, men nu har jag tagit tag i de från början, så jag hoppas jag slipper.. Ska ta det lugnt med pluggningen idag, inte se nån föreläsning, utan bara läsa i boken, eller sova lite..

Nu frulle.

//Angelica

Träningstid

Sitter å funderar på hur jag ska lägga upp träningen i morron.. Hade tänkt att ta det på kvällen, men jag kom på att de inte går så bra, eftersom jag ska sitta kvar i skolan i morron å bli klar med projektet..

Så antingen i morron kl 7.15 eller 11.15.. De lutar mer åt 11.15.. Å så kan jag dra till skolan direkt efter det. Ska snart ta å sova iaf, för jag har så fruktansvärt ont i huvudet..

//Angelica

Tvätt

Usch vad mycket tvätt det är!! Typiskt när jag bara har två timmar!! Jaja, de ska nog gå bra ändå, fast jag tror jag måste hänga upp massa här inne. Funderar på att köpa nån lina som jag kan sätta upp nånstans då de blir så här mkt.. Kommer inte ens hinna tvätta lakanen, så de får jag ta nästa gång.. Eller hinner gör jag, men de e torkningsmöjligheterna som begränsar..

Ojojoj, vilka bekymmer jag har.. =P Ska ta å gå ut om en stund för å börja stryka mina gardiner.. För de såg inga roliga ut när de hängde.. Har köpt tyngder till dom också så nu kanske de blir lite bättre..

//Angelica

Schema

Inför våren gjorde jag upp ett schema för att få lite struktur på mitt pluggande.. Jag kan ju säga att jag inte riktigt har följt det där schemat riktigt bra än.. Men det har kommit så mkt annat emellan; studiebesök, besiktning..

Just nu orkar jag inte riktigt ta ta i det heller, för jag har inte riktigt återhämtat mej från förra kursen.. Sen slet så mkt på mej å jobbigare blev det när jag var sjuk också..

Men snart så hoppas jag att jag kanske följer schemat lite bättre..

//Angelica


20 jan 10

Jag tänkte att jag skulle gå å sova tidigt igår, men det blev inte så mkt tidigare än de andra kvällarna.. Jaja, de ska nog gå ändå. Somnade iaf riktigt fort igår, när jag väl bestämde mej för att sova.. Å så vaknade jag i morse å blev lite förvånad att jag inte hade vaknat något under natten..

Ska kanske ta å börja plugga lite nu, har en uppgift som ska göras idag, dags att samla poäng till tentan. =)

//Angelica

Årets första spinning =)

Va på spinning idag, rktigt kul, för jag va riktigt taggad!! Brukar vara de efter jag har vare sjuk å inte kunnat träna.. Plus idag så fick jag inviga mina nya skor.. ;)

Dock förstår jag inte varför jag måste hamna brevid människorna som blir dyblöta av svett!! Tycker de e så fruktansvärt äckligt.. För de frustar å blåser ut svettet.. Å så skakar de av sej från armarna.. EWWWWWWWWWWW!!!

//Angelica

Bilbesiktning

Besiktningen gick bra.. Behövde bara knappa in regnumret, tur att bilen stod bakom så jag kunde tjuvkika.. =P Sen stå å vänta å sen köra in.. Sen tog han över bilen å jag fick betala. Han kollade lite granna, vad vet jag inte.. Men de gör mej inte så mkt.. Sen åkte han ut med bilen, tur för jag vågade inte köra på den där rampen, såg läskig ut.. Sen kom han tillbaka, gav mej ett (tomt!) papper å sa att jag kunde åka.. Så då brummade jag hem..

//Angelica

19 jan 10

De blev en lång dag igår..

* Jag for å hämtade Jenny
* Vi var på NCC, Öbacka - dit skulle jag gärna kunna flytta!
* For upp till NCCs kontor, fick middag - inte så värst imponerad, fick lite flashbacks så jag vågade inte äta, typ..
* Sen for vi hem till Jenny å rastade hundarna.. Träffade Ebba å den nya familjemedlemmen, Mulit. Sååå söta =)
* Efter lite rastning var nästa destination skolan.
* Satt på skolan och försökte få ordning på projektet.
* Skjussade hem Jenny
* Kom hem!

Ska alldels strax åka å besikta bilen, är så sjukt nervös.. Har aldrig gjort det förut, bara kört dit bilen å så fick pappa ta över.. =P Men nu e jag helt, helt själv.. =O Sen kanske jag ska fara ner på Strömpilen å handla lite.. Å efter det ska jag ta hand om plugget.

//Angelica

Nya kurserna

Va riktigt peppad när jag loggade in på portalen i morse.. Äntligen nåt som inte har med konstruktioner å göra!! Gick igenom lite olika texter som var bra att läsa..

JÖK:
Lyckades få hem nåt program som vi behövde, hoppas att jag tog gratisversionen av det.. Blev lite osäker ett tag, men jag valde ett basic, tror jag.. Lyssnade på en föreläsare, kanonbra! Hon var lugn å hade bra röst. Sen började jag kolla på en annan föreläsningen så då vare en helt annan person. Å jag vet inte vad jag ska ta mej till, men jag klarar inte av honom.. Han hade ingen härlig röst, å brynen är på halva pannan!! Får väl blunda å lyssna bara..

FEK:
Fick reda på vilka uppgifter jag skulle göra, så jag började sudda i övningsboken, eftersom den är beggad. Såg då att hon som jag köpte den av hade skrivit med bläck på vissa sidor.. De va inte så bra, men jag hoppas att det inte är allt för många.. Sedan skulle jag testa en föreläsning, eftersom många hade problem å de hade jag också.. Gick inte å se nån av föreläsningarna, kämpade å kämpade.. Men sen lyckades jag, var tvungen å öppna upp den i en egen flik..

Summering:
Det går ganska så bra hittills.. Gillar mitt nya liv som juridik- och ekonomistudent! =D

//Angelica

18 jan 10

Jag är jättetrött, har bara sovit 6 timmar i natt.. Jag var hur trött som helst när jag gick å la mej, pratade med Erik en stund.. Sen sa vi gonatt å han somnade på en gång, själv låg jag vaken 1,5 timma innan jag lyckades somna..

Städningen igår gick bra, hann med det mest å jag känner knappt igen mej!! Tror att jag har kommit fel varje gång jag kikar in i vardagsrummet.. =P De känns bra när det är nystädat.. Skrivbordet är rensat så nu kan jag sitta där..

Idag är det kursstart, är inte riktigt redo.. Men det måste göras å jag ska ta tag i de här från början nu.. Blir ju lättare i slutet då..

//Angelica

17 jan 10

Sova länge, jojuste.. Vaknade kvart i nio å kunde inte somna om..!! Orkade dock inte ta mej ur sängen, så jag låg å lyssnade på radion.. Mycket spännande.. Fick höra massa låtar som jag aldrig hört förut, men så ere alltid på P3.

Ska ta å sätta igång med städningen.. Usch, ser inte fram emot det.. Men det måste göras..

//Angelica

Gonatt!

Är riktigt trött, kommer nog att somna ganska så snart.. Kanske lika bra att göra sej iordning för sängen.. För sen blire bara jobbigt.. Ska sova ut i morron, men inte allt för länge, för i morron ska det städas hemma hos oss.. Ser ut som en svinstia just nu!!

//Angelica

Har du hört ryktet om Morgans?

Kom nyss hem.. Har vare på bio med Erik.. Jag fick välja film så de blev självklart en amerikansk komedi.. Riktigt bra var den.. Lite roligare än vanliga romkoms.. Till å me Erik gillade den.. Men de va nog mest för bilarna å countryn.. =P



//Angelica

Tacogratäng

Ett litet middagstips. Supergott!

200g Philadelfiaost
200g Creme Fraiche
600g Köttfärs
1 burk salsa
Riven ost

Gör så här:
Stek köttfärsen å blanda i kryddor efter smak.
Blanda Philadelfia och Creme Fraiche i en bunke.
Häll det i en ungsfastform.
Häll sedan köttfärsen över.
Häll sedan salsan.
Strö därefter på osten.

In i ugnen 200 grader i 15-20 minuter.

Servera med sallas och nachochips.

//Angelica


Höstterminen är slut!!

Tentan gjord CHECK!

Nu ere inge mer tenta förns den 24 mars.. De kan bli en 6 mars om jag har otur, beror på hur de gick idag.. Den såg inte riktigt ut som jag hade tänkt mej.. De va lite mer teoretiskt än vad det har varit på de andra tentorna.. Vi får se hure går.. Jag håller mina tummar å hoppas på de bästa..

Nu ere dags för middag.

//Angelica

16 jan 10

Nu vare färdigsovet för min del.. Vaknade kl7, 8, 9, 10, 10.45.. Å så låg jag i sängen till 11.. Nu har jag vare å duschat, känner mej fräsch.. Ska ta å äta lite frulle, eller jag kanske ska vänta lite så att jag inte blir hungrig på tentan.. Fast jag är ju jättehungrig nu!! Jaja, får väl ta med mej en extra frukt eller nåt.

Eriks alarm ringde nyss.. Undra när han kom hem i natt?? Vaknade iaf inte, inte vad jag kan minnas iaf..

//Angelica

Sen sänggång - sen uppgång??

Usch är så fruktansvärt trött, vill bara sova.. Men jag vill va uppe lite längre så jag inte vaknar så tidigt i morron.. Satsar på att vakna vid tolv.. De e lagom, för då behöver jag inte bli så nervös inför tentan..

Men med min tur så lär jag nog vakna 8 i morron å va tvärpigg!! Eller så kommer Erik vakna tidigt å ha liv för sej.. Men jag har bett honom å va tyst.. Får se om de funkar.. =P

Ska härda lite till, men sen går jag nog å lägger mej.. Kanske kommer sova 11 timmar, vem vet??

//Angelica

Godis vs frukt

Här hade jag laddat upp fredagkvällen med godis.. Men som vanligt när jag sitter å ska mumsa så finns de inga goda godisar i skålen, trots att det är jag som har plockat ihop det!! Så ere alltid, får inte ihop de..

Nu efter ett par godisar så mår jag bara illa av å se dom, men jag är ändå sötsugen så jag gick å skalade en apelsin som jag nu ska mumsa i mej istället..






//Angelica

Sista tentaplugg

Nej, nu orkar jag inte mer. Hittade saker som jag inte sett förut, sånt gillar jag inte. För då blir jag så nervös.. Läraren vi har verkar väldigt sjysst. Å jag tror inte han har hjärta att underkänna någon.. Men man ska aldrig vara säker..

Antingen så blir den supersvår eller superlätt, för det är hans första produktionstenta här på UmU.. Ha sa till mej att jag kommer å klara den om jag läser hans häften å de har jag gjort flera gånger. Å så sa han att man skulle läsa boken/pärmen om man ville ha lite högre poäng, å de har jag också gjort!

Så vi får väl se, kanske får en chock i morron..

//Angelica

Tenta-prat

De blev inte så mkt plugg idag heller, vi gick igenom lite granna men sen gick vi hem.. Fick sån fruktansvärd huvudvärk helt plötsligt! Vet inte vad som hände.. Sen gick det över.. Men när jag hade vare hemma ett tag kom det tillbaka å jag mådde så sjukt illa.. Vilade lite, men de hjälpte inte..

Vet inte hur mkt mer jag ska plugga nu. Känns inte som om jag lär mej så mkt mer.. Ska iaf kolla igenom lite till å sen ska jag försöka va uppe sent i dag så jag kan sova länge i morron så jag slipper bli så rastlös innan tentan.. Tenta en lördag 14-18 är f*n inte snällt! Iaf inte för en första tenta..

//Angelica

15 jan 10

Uach, känner mej inte alls pigg, men jag har inge val.. Ska träffa Petra kvart i nio i korset. Ska plugga sista rycket idag på skolan. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men nåt ska vi väl komma på... Lärde mej iaf lite nytt igår kväll, sånt som jag hade letat efter i flera dagar.. =P Jaja, alltid lär man sej något nytt.. Hoppas bara att jag kommer ihåg allt till i morron..

Ska ta å göra ett ryck nu.

//Angelica

Plugg på MEKKA

De kanske inte blev så mkt plugg idag, men vi hade iaf kul.. Jag å Petra hann plugga 1,5 timma innan Jenny trillade in.. Sen blev det mest prat.. =P Nä, men det blev en del diskuterande också, vilket var bra, för jag tror att jag behöver det.. För de är när jag pratar med andra som kunskapen fastnar.. Å jag hoppas att de också lär sej.. ;)

Vi satt på Mekka, blev lite fundersamma hur länge man egentligen fick sitta, men de sa inte till oss.. Det var ett mysigt café, varför har jag inte vare där innan?!?

Sen blev det lite shopping. =) Hittade en klänning på Gina =) Å sen åkte jag å Petra hem.. Gick å handlade lite ICA tillsammans.. Eftersom de inte fanns några korgar så tog vi allt i handen, men eftersom så kom jag på mer å mer saker som jag ville ha.. Tillslut räckte inte mina händer till så jag lånade Petras.. =P

Har suttit å pluggat lite här hemma nu, i morron är det dags för skola, så jag ska snart sova.

//Angelica

14 jan 10

Hörde inte riktigt klockan i morse, eller jag hörde den, men jag fattade inte riktigt att det var mitt alarm.. Jag var nog väldigt inne i min dröm.. =P Jag var nog riktigt trött, för jag hörde inte när Erik gick upp.. Å de brukar jag göra..

Idag äre plugga på stan som gäller, vi byter pluggmiljö lite för att komma bort från stressen. Ska se hure går, har massa frågor jag måste diskutera med tjejorna. Bussen går om en timme så de e kanske dags att göra sej i ordning, eller?

//Angelica


Nytt besöksrekord igår! =)

Dagens I-landsproblem

Hmm

Lyxfällan

eller

Roomservice?

De e frågan..

//Angelica

13 jan 10

Har sovit som en stock i natt, superskönt!! Vaknade i morse när Eriks klocka ringde, men jag tror att jag typ somnade om en stund, tills han ropade på mej å berättade att vi glömde ställa in maten igår!!! #¤%&&%, de va inte bra! Kan man äta den ändå?? Måste fråga min rådgivare..

Ska ta å borsta tänderna å sen börja plugga, usch å blä, inge sugen.. Har inte riktigt vaknat än..

//Angelica


Såg att jag hade skrivit lite fel i en av rubrikerna. Hade nämligen skrivit "X jan 09", de e lite svårt i början av året å komma ihåg att man bytt år.. =P

Skola

Känner mej faktiskt duktiga har pluggat i typ 8 timmar idag.. Sen orkade jag inte mer, var så slut.. Kunde ha gått å lagt mej å då va klockan bara 17.. =P

Eftersom läraren inte kommer att finnas på plats mer nu innan tentan så va vi tvugna att fråga alla frågor som vi kom på.. Men det är lite svårt, för han förstår inte riktigt vad vi frågar, så man får svar på nåt annat istället.. Kanske inte så dumt, men man vill ju gärna ha svar på de man frågade också..

I morron ska jag sitta hem å plugga, hoppas att det kommer å gå bra. Ska försöka att komma upp halv åtta så jag kan börja plugga vid halv nio å hålla på tills Erik kommer hem.. Å på torsdag ska vi ner på stan å plugga.. Det ser jag framemot..

//Angelica

12 jan 10

Hade lite hopp om att jag skulle vakna upp frisk, men nej, inte det.. Men nu får jag iaf sova hela nätterna så jag klagar inte.. Dock vaknade jag i morse när Erik gick upp, kl 5! Usch, hatar hans alarmsignal, å han är sååå seg när han ska stänga av..

Idag blire tentaplugg på skolan på morronen å föreläsning på eftermiddagen.. Kommer va helt slut efter den här veckan, för nu kommer de å bli mkt plugg.. Ska bli lite duktigare under vårterminen å inte va så lat utan ligger i fas eller lite före.. Haha, de har jag sagt i 2,5 år nu, så vi får väl se.. =P

//Angelica

Datorövning

Usch hatar att sitta aktiv framför datorn i flera timmar! Ska verkligen inte ha nåt sånt jobb, för då kommer jag ha huvudvärk ständigt.. De fick räcka med 6 timmar, å ändå hann jag inte klart.. Men jag får ta resten sen efter tentan, även fast det ska in på måndag.. Men skitsamma.. Han har inte varit så smidig i den här kursen så varför måste jag va de?!?

Förskylningen hänger fortfarande med, men de börjar lätta, vilket är skönt.. Hoppas att jag är helt frisk på lördag, annars blir tentan jobbig..

Ska ta å gå å handla nu..

//Angelica

11 jan 10

Seriöst, fortfarande förskyld, orkar inte.. Men jag tror iaf att jag är på bättringsvägen.. De e inte så illa att jag inte kan gå till skolan iaf. Näsan rinner inte konstant å jag nyser inte lika ofta..

Ska gå till skolan lite tidigare för att få en dator, tror nämligen att många kommer att komma nu på morronen.. Så det gäller att passa på. Ligger lite efter med datorlabbarna, inte så bra, för han vill ha in dom senast den 18, men jag är tveksam.. Blir jag inte klar idag så får det vänta för jag måste tentaplugga..

Dags att göra mej klar, ska möta Petra om 40 minuter, å jag jobbar inte fort nu på mornarna..

//Angelica

Skolböcker

Har fått tag i lite böcker till kommande kurser.. 3 i juridiken, å i morron ska jag få 1 till plus 3 i företagsekonomin..
Sen ere bara 5 kvar i jök, 1 i fek, 1 energi å miljö..

Sjukt mkt böcker; 14 st totalt!! plus lite annat extra material. Inte kul för studentkontot inte.. Köpte lagboken idag, 2848 sidor! Inte klokt! Usch, inte för att jag kommer å läsa hela, men den är nog användbar å slå i..

//Angelica

Äckliga jag

Jag börjar faktiskt känna mej rätt äcklig nu..
* Har inte varit ute på typ 48 timmar..
* Har inte bytt kläder sen i fredagskväll..
* Har inte duschat sen.. jag minns inte..
* Har levt på bröd, pasta å gottis sen i fredags..

Haha, illa.. Ska kanske ta å göra nåt åt det här.. De kanske får mej att må bättre också. En dusch innan Erik kommer hem är iaf ett måste, han får inte se mej så här!!

//Angelica

10 jan 10

Gick å la mej tidigt igår för jag mådde inte alls bra.. Å så vaknade jag i morse å så vare inte bättre.. Borde de inte börja släppa snart? Är ju inne på 4e sjuka dan nu..

Ska ta å plugga nu till jag ska åka iväg å köpa lite böcker.. Juste måste ju beställa de andra böckerna också..!! Panik!!

//Angelica

Inte utan min dotter

Grät nåra tårar till film, usch vad hemsk den var!! Har läst boken, men de va flera år sen.. Å så såg jag halva filmen för typ 1,5 år sen, så jag kom inte ihåg så mkt..

Det känns fel att säga att den var bra för den är så otäck.. Blir lite rädd när jag ser den. Går det verkligen till så där?!? Jag kan ju inget om islam, men de känns som om de borde ha kommit längre än så.. Pga den här filmen tror jag många dra alla muslimer över samma kant.. Men alla är så olika, å det är inte säkert att alla har samma värderingar som de har i filmen..

Som rubriken avslöjar så var det; Inte utan min dotter som jag såg. Den är faktiskt sevärd!

Nu ska jag förbereda mej inför Robinson.

//Angelica

Pluggis

Jag tror att det är bra för mej å mitt pluggande om jag är sjuk.. För i vanliga fall brukar lägenheten vara klinisk ren vid det här tillfället, men inte idag, för jag orkar inte resa mej ur soffan å göra något ansträngande.. Så därför har det faktiskt plugg gjort idag.. Har ju haft mina pauser, men det måste man..

Har iaf kommit igenom hela boken, inte läst noga, men skummat å skrivit ner det viktiga.. Nu ere bara betongpärmen kvar, men den får vänta tills i morron, för nu orkar jag inte mer.. Har suttit sen halv 10, å 7 timmar tycker jag är bra, är ju trotsallt sjuk.. =P

Ska ta å äta lunch å titta på film.. Ska starta Eriks dator så jag kan se på teven.. =)

//Angelica

Agge sammanfattar året 2009

Sitter här å försöker sammanfatta 2009, men det går inte så bra, för jag kommer inte ihåg så mkt.. Har det inte varit ett spännande år?! Jaja, här kommer det jag kommer ihåg..

Januari


Februari
¤ 1 år

Mars
¤ Stockholm

April
¤ Första omtentan i mitt liv

Maj
¤ Såpafotboll
¤ Utsparkssittning med bygg

Juni
¤ Körde bil 30 mil! Rekord för min del =P
¤ Träffar Eriks fast å ena kusin första gången

Juli
¤ Jag å Macke körde "gul bil" på väg upp till Umeå, de gjorde ont
¤ Fick besök från Norge på min fördelsedag
¤ Lite släkt å Eriks familj var här

Augusti
¤ Stockholm
¤ Swimningpool i bilen
¤ Nollningen börjar

September
¤ Skolan börjar

Oktober
¤ C&T gifter sej

November
¤ Emma på besök

December
¤ Julfest med Eriks jobb
¤ Julgodisbak
¤ Julsittning med bygg
¤ Stockholm
¤ SNÖÖÖ
¤ Lilla Julafton
¤ Buss upp
¤ Julafton med Eriks släkt


Året som gick 2009

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Var bröllopsvärd.. =)

Höll du några av dina nyårslöften?

Nån dag eller så kanske

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej, inte vad jag vet.

Dog någon som stod dig nära?

Nej, som tur var

Vilka länder besökte du?

Inga

Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?

Nej, är nöjd som det är

Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?

Har inget speciellt datum så där..

Vad var din största framgång 2000?

Skolan

Största misstaget?

Har inte begått nåt jättemisstag som jag ångrar

Har du varit sjuk eller skadat dig?

Förskyld, benhinnor

Bästa köpet?

TV (okej de va Erik, men jag partar på den!)

Vad spenderade du mest pengar på?

Husliga saker å kläder

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Erik <3

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?

Viva la Vida, Hot'n'Cold

Var du gladare elr ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare

Vad önskar du att du gjort mer?

Pluggat

Vad önskar du att du gjort mindre?

Latat mej

Hur tillbringade du julen?

23; med min familj i Sthlm
24; hos Eriks kusins familj i H-sand
25; hos Eriks familj i N-rå, hos M&M tsm m. CTR

Blev du kär i år?

Kärare

Hur många one night stands?

0

Favoritprogram på TV?

Gossip Girl, Grey's

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

Nej

Bästa boken du läste i år?

Shopaholic-serien

Största musikaliska upptäckten?

Jason Derulo

Något du önskade dig & fick?

Snö på julafton

Något du önskade dig men inte fick?

Nej, löste de på egenhand isf

Årets bästa film?

Ice Age 3 (var det iår?), The Ugly Truth

Vad gjorde du på din födelsedag 2009?

Hade besök av nära å kära <3

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Nej

Hur skulle du beskriva din stil år 2009?

Mindre jeans å mer tights med längre linnen, koftor! =)

Vad fick dig att må bra?

Familjen

Vilken kändis var du mest sugen på?

Som vanligt, C.Ronaldo

Vem saknade du?

Familjen


9 jan 10

Har sovit sjukt dåligt inatt. Först kunde jag inte somna, när jag väl somnade så sov jag inte länge innan jag vaknade.. Har väl typ vaknat en miljon gånger i natt!! Inte alls kul! Å när jag vaknade i morse så kändes det som om någon har stått å hoppat på mitt huvud! Usch! =S

Hur de kommer å gå å plugga idag, vet jag inte. Men jag ska iaf försöka.. Är ju bara en vecka kvar innan tentan å jag har inte hunnit med så mkt.. Så jag är lite orolig..

//Angelica

Nattinatti

Nej, nu orkar jag inte vara uppe längre.. Ögonen håller på å falla ihop å jag känner mej tung i huvudet.. Kanske en bra idé å sova, för jag ska ju försöka komma upp tidigt i morron å plugga.

Gonatt!

//Angelica

Sovstund

Så då var jag ensam, eller de har jag iofs varit hela eftermiddan, men nu är jag helt själv tills på söndag. Skönt? Ja, lite.. Gillar å ha kvalitetstid med bara mej själv. Fast de e ju meningen att jag ska plugga.. Ska iaf försöka att plugga så mkt som möjligt.

Försökte å läsa boken lite idag men jag somnade å så vaknade jag upp med dreggel i mungipan å kragen var alldeles blöt.. =P Sen läste jag en rad till innan jag somnade om.. =P Kanske inte e så bra å ligga i soffan å läsa.. Men jag skyller på min förskylning, känner mej inte alls okej..

//Angelica

Friskhetstablett??

Vill ha nån tablett eller dyl som gör att snoret släpper å rinner ut å jag kan friskförklara mej!! Är så less på att nysa å snyta mej var och varannan minut! Å alldeles öm på överläppen är jag, borde kanske ha skaffat lite mjukare snytpapper, för de slits mkt vid näsan..

Jag som skulle börja mitt år med att vara duktig å träna å så, lyckat! Har inte kommit dit 2010 än..

//Angelica

8 jan 10

Varför måste jag vara förskyld nu?!? De ere värsta jag vet! Svårt å sov å när jag väl har somnat så vaknar jag för att näsan bara rinner. Ser inte direkt framemot att sitta på lektionen idag. Ska bunkra upp med näsdukar så att jag klarar mej, jobbigt bara om jag måste nysa, för de låter så högt!!

Efter lektionen måste jag skynda mej hem, äta lunch å sen få liv i bilen, ska nämligen på studiebesök å de e för långt å gå/cykla. Bussen hinner jag inte ta. Så jag hoppas på bilen. =)

//Angelica

Snurrigt

Seriöst de får inte bli kallare nu, för då vet jag inte vad jag ska pälsa på mej!! Eller jo, jag skulle kunna byta skor å dra på mej ett par täckbyxor så kanske de blir lite varmare.. Men sen kan jag inte göra så mkt mer..

Dagens föreläsning var rörig, som vanligt.. Han är inte riktigt med på vad vi frågar, å vi är med i boken, han hoppar fram å tillbaka, så hur ska man kunna hänga med?!?

Sen gick jag hem, är så fruktansvärt tung i huvudet, nu när lovet är över så ere dags å bli sjuk, inte passande med tanke på att det är tenta nästa helg.. Var å posta brev till CSN som jag egentligen skulle ha gjort för länge sen, men de brukar gå fort så de går nog bra..

Ska ta å leta reda på böcker till de kommande kurserna.. Kommer å bli en del, inte kul för bankkontot!!

//Angelica

7 jan 10

Usch, idag är det dags för skola, jag är inte alls peppad för det!! Jag hade ju planer på att plugga lite under lovet, har knappt öppnat boken å de e tenta om en vecka!! =O

Blev ännu mindre peppad när jag såg att det var -20 ute, de blir varma kläder på idag, men jag lär väl frysa ändå.. Tror inte att jag kan cykla för cykeln är nog ganska så stel.. =P Så de blir till å gå, dags att kanske göra ett ryck, för jag måste gå lite tidigare än vanligt..

//Angelica

Sammanfattning Nyårshelgen

30 dec
* Erik kom hem vid 21.
* Kom ner till MoP strax efter tolv
* Fikade
* Gick å la oss

31 dec
* Gick upp
* Åt frulle
* Erik åkte hem
* Fixade iordning mej
* Erik kom tillbaka
* Åt middag
* Lämnade MoP
* Åkte vidare
* Fest hos Daniel
* TOLV-slaget
* Hämtade MoP
* Åkte hem
* Sov

1 jan
* Vaknade
* Åt frulle
* Packade skidkläder
* Åkte till Hallstabacken
* Gick superbra, ramlade ingenting =)
* Åkte hem
* Duschade
* Åt middag
* Erik, Linkan, Jessika kom å hämtade mej
* For till Härnösand
* Bio - Göta Kanal 3 - halvbra
* Åkte till Erik
* Spelade Geni - vann

2 jan
* Vaknade
* Åt frulle
* Åkte till Birsta
* Åkte till Erik
* Middag hos M&M
* Tillbaka till Erik
* Spelade Geni - vann
* Tittade på tv
* Somnade
* Gick å la mej

3 jan
* Vaknade
* Åt frulle
* Spelade Geni - vann
* Erik å jag skruvade bil
* Gick in
* Bytte om
* Familjen kom på middag
* Åkte med MPM
* Spelade dam - förlorade

4 jan
* Vakande
* Åt frulle
* Spelade XBOX - förlorade
* Åt middag
* M&M kom på besök
* Fikade
* Färgade M's hår
* Spelade Yatzy
* Sov

5 jan
* Vaknade
* Åt frulle
* Plockade ihop mina saker
* Dammsög
* Torkade golvet
* Tittade på Kungafamiljen
* Åt lunch
* Letade efter katten
* Försökte fånga katten
* Baxa in mej i bilen
* Blev avsläppt vid bussen
* Åkte buss upp till Umeå
* Kom hem
* Väntade på Erik
* Åkte å handlade
* Åt middag
* Tittade på film
* Sov

//Angelica

6 jan 10

Tillbaka i stan!! Eller kom igår, men då vare för mkt att jag inte hann med.. =P Ska ta å äta frulle nu å sen göra en sammanfattning av veckan å kanske även bjuda på lite bilder.

//Angelica

RSS 2.0