Tankar

Hur mycket av sina tankar ska man egentligen dela med sej utav? Å vem ska man dela dom med?

Förr hade jag flera personer som jag kunde dela med mej till.. Några de personerna har jag raderat ur mitt liv, andra känner jag att jag inte kan berätta saker för längre..

Frågan jag ställer mej; ska jag hitta nya eller ska jag spara de för mej själv eller ska jag bara skriva av mej?

Men vem vill egentligen veta alla mina tankar? Hur många ere som egentligen verkligen bryr sej?
Ciao

Slut på varmvatten? =S

Kan varmvattnet ta slut då man bor i lägenhet?!? Skulle duscha efter min promenad men jag höll ju på å frysa ihjäl!! De kom ju inge varmvatten.. Hade på varmaste å ändå så vare knappt ljummet.. =S Å likadant äre när man diskar.. Hur ska man kunna få bort all fett om man inte får nåe varmvatten?? De går ju inte med kallt vatten? Eller jo de kanske de gör, men jag har inte lyckats iaf..

Presentletning

De blev sängen i natt å jag låg tryckt mot väggen så jag har ändå ont i ryggen, men nu ere bara 6 dagar kvar å sen blire en annan säng å de ska bli sååå skönt.. Eriks alarmsignal ringde typ 100 ggr i morse å så fick jag lyssna på hela, förstår inte hur han inte kunde höra den när han hade mobilen i örat.. Eller så ville han bara plåga mje med låten..

Va nere på stan en sväng idag å köpte lite fina presenter, men de va inte alltför lätt å hitta de jag ville ha, som vanligt.. =P Men tillslut så gick de, men lite hjälp av mamma å Erik.. Ska visa honom å sen ska jag slå in de i mitt fina paket..

Ska försöka å dra iväg till Ersboda idag å kolla lite saker å fixa datorn så jag kan få tillbaka den snart, börjar bli lite kämpigt utan den, iofs så har jag Eriks, men ändå.. Vill ha min egen.. =P

Ciao

Födelsedagsbarn

Ett STORT grattis till dagens födelsedagsbarn som är Åsa som blir stor å fyller 20!! Å så Linkan, som inte blir lika stor, men på god väg som firar sin 19 årsdag..

GRATTIS!!!!

Allsång = sommar

Jag tror att jag skippar luftmadrassen i natt för jag orkar inte blåsa upp den å Erik vägrar å lägga sej på den.. Å jag vill helst inte sova på den, för jag har hört att den inte är så skön.. Å så ere hål i den, å sova direkt på golvet gör nog inte ryggen bättre.. =P

Tog en promenad förut, men lång en.. Fast de tog typ lika lång tid, fast jag tyckte att jag gick flera km längre än vanligt.. Ska nog gå i morron också..

Tittar just nu på Allsång på Skansen!! De e ju bara för bra, då känns de att de äntligen är sommar..


Ciao


Sängbekymmer

Aldrig har jag sovit så oskönt som jag har gjort inatt, eller jag kan knapp påstå att jag sovit alls.. Jo, lite har jag faktiskt, men jag har vaknat en hel del.. Å när jag skulle upp så kände jag hure värkte i ryggen!! Å i natt fick jag sova ytterst så jag har fått kämpa för att jag skulle få ligga kvar.. Va ju nån breve mej som bredde ut sej.. Så jag har typ legat i halva sängen, resten av min halva låg i luften..

Funderar på om jag ska ta fram luftmadrassen till ikväll å sova där resten av tiden som är kvar.. Eller om jag knuffar ner Erik på den, de har jag inte riktigt bestämt än.. Så jag får se hure blir.. Men jag gissar att de e jag som drar nitlotten å får sova på golvet.. =S

Ciao

Kalas

På lördag kvällen var vi på kalas hos Eriks kusinbarn, blev mkt go mat å tårta!! Tittade på en film å sen åkte vi hem.. Väl hemma placerade vi oss i soffan å tittade på en film, men de va bara Erik som såg slutet på den, resten hade somnat.. =P Men de va som vanligt då.. Jag brukar kunna hålla mej vaken (ibland) men den här filmen var inge rolig, bara massa bilar å de intresserar mej inte..

På söndan tittade vi på filmer från närom va små!! Såååå gulligt.. =) Sen vare dags för kojakt, å de va dom stora!! Så jag höll mej på ett bra avstånd, är lite rädd förom, eller ja, ganska så mkt rädd..!! =P
Sen började vi packa ihop å åkte upp till Ume..

Somnade om idag när Erik hade gått, då gick jag upp å städa i rummet, de va så mkt saker på golvet å en sandlåda på hela golvet så dammsugarn åkte också fram.. Har tvättat under hela dan, å nu sitter jag å väntar på att Erik ska palla sej hem så jag får lite sällskap..

Ciao


Midsommar

Cyklade å mötte Ammi, fast jag hann inte så långt, hon va snabbare än va jag va.. =P Vi drack lite saft på baksidan å satt å prata om allt möjligt som vi brukar göra.. Sen tyckte hon att vi skulle ta en promenad.. Jag har aldrig vart me om en människa som går så snabbt, med undantag M!! De va lite svårt å hänga på, men de gick bra..

Sen åkte jag å M å handla å hämta datorn.. Å vilken trafik de va!! Har aldrig kört näre har varit så mkt bilar.. Kunde inte komma igenom korsningar för de andra bilarna blockade vägen!! Kom hem åt midda å titta på fotboll.. Å va pinsamt de va när Sverige förlora mot Ryssland.. Så nu blire inge mer EM-spel för Sveriges del..

På torsdan packade jag ner mina kläder i väskan.. Å på eftermiddan in i bilen.. På kvällen satte vi oss i bilen å började åka mot landet/E.. Mrs skrek hemifrån till S-vall, sen va hon tyst till Birsta, men därefter börjades de igen.. Å skriket gick igenom MP3-lurarna!! Rastade henne två ggr å vi blev så otroligt uttitatde såre inte va sant!! Men de kanske ser lite kul ut med en katt i koppel..

Erik kom å hämta mej när vi kom upp, vilket va väldigt gulligt av honom, för klockan var 2 på natten(!), men de va skönt å kommer hem till honom på en gång..

På fredan blev de lite biltitt å så som vanligt, å sen åkte vi till vattnet å grilla å hade trevligt med L å E.. Åkte hem å sen träffa vi nåra andra kompisar till Erik.. Tog oss en liten promenad, eller okej, den va ganska saftig, men de va trevligt..

Ciao

Klippning

Va i stan igår, å shoppade lite saker.. Sen gick jag å klippte mej.. Shit va nöjd jag är!! De e första gång som jag är såå nöjd då jag har klippt lugg!! Annars brukar jag se ut som en vuxen bebis, men inte denna gång.. ;) =P Å så blev de uppklippt på ett bra sätt, vilket gör mitt hår mkt bättre.. Hade tänkt å bjuda på en bild, men min förskylning gör att jag hoppas över de.. =P För min näsa är röd å jag ser inte alltför pigg ut just nu..

Fick reda på att min dator verkligen är körd!! Så nu måste jag lämna in den, för nu vill den inte ens starta.. =S Vilket är lite skumt, men jag hoppas att de kan laga den så att den går å använda igen..

Tittade på fotboll igår, Frankrike vs Italien, lite halvbra match, med två bra lag iaf.. Blev typ en repris av VM-finalen för 2 år sen.. =P Ikväll ere Sverige vs Ryssland som gäller, å jag ska sitta klistrad, de e en sak som är säkert iaf!!

Väntar på att Ammi ska palla sej hit så jag får träffa henne lite till, va ju bara en kortis sist.. Så de ska bli kul..

Ciao

Promenader till brevlådan..

Gick upp igår å fixa lite med datorn min.. Sen åkte jag in till stan å träffa Sandra.. Skulle ha träffat Pella också, men de blev så krångligt, eftersom han har bil å jag är kass på å lotsa folk inne i stan, å han va inte så bra på å hitta... Så vi får träffas en annan gång lite senare..

Jag å Sandra gick runt lite granna å avslutade vår träff på Monteliusvägen.. ;) =) de e så mysigt å gå där!!

Missade bussen i B-plan med ett par minuter, men då gick jag å handlade lite så att tiden gick.. Åkte hem å gjorde inte så mkt.. Tittade på lite fotboll..

Vaknade på golvet i Mackes rum med nån som kurrade i mitt öra - å nej, de va inte Macke.. Utan missen.. Efter ett tag klev jag upp å då bet hon mej i tån!! Va e de för stil?!? Här är jag snäll å går upp me'na..

Jag å Macke gick ut å fixa lite på parkeringen så nu är den typ fri från ogräs, å så skrapa vi lite på staketet.. Tog på morronen en låååångpromenad till brevlådorna med Jissa.. =P Sen på eftermiddan tog jag med mej katten, men de gick otroligt långsamt, för hon ville bara ner i diken å kolla läget..

Ciao

Bränna popcorn å fotboll

Torsdan bev lugn, minns inte riktigt vad jag gjorde.. =S =P På fredan så klev jag upp ganska sent å så fixade jag å Macke lite vid garaget, tog bort ogräs å så.. Vi lyckades i 25 minuter sen blev vi osams.. =P Men de e som vanligt med andra ord.. Haha, men vi har lite svårt å komma överens när vi jobbar tillsammans.. =P

Gick över, eller rättare sagt sprang över till Lina.. När jag sprang så kände jag mej liten igen, för då sprang jag alltid över till henne.. =P Spela lite spel å sen tog vi en promenad till Bryggan, eller Lina hon cykla.. Gick hem efter ett tag för jag var tvungen å göra mej iordning då vi skulle på midda..

Åkte iväg å handla lite först å sen till kompisarna, va väl trevligt.. Tittade på lite fotboll å snacka.. Körde hem med världens huvudvärk, trodde ett tag att de skulle sprängas, när jag kom hem så gick jag direkt upp å la mej, men de va sjukt svårt å somna.. Vaknade vid 5 av att de fortfarande bulltade å Mrs satt å skrek inne hos Macke, men jag lyckades tillslut somna om..

Upp lite senare än dagen innan, gjorde inte mkt.. Låg i MoP's säng å blev anfallen av Mrs som bara ville bita i mina tår, å de e inte så skönt.. =S Sen åkte jag å Macke in till stan å träffa Erik å hans kusin med partner.. Hann bara träffas en liten stund då de skulle vidare på W.T.A.I... Då gick jag å Macke å bytte hans byxor jag köpte till honom, de va en aning små..

Sen åkte vi hem.. De va ju fotboll på tv så man va ju tvungen å förbereda sej lite.. Haha, men de va ingen rolig match för Sverige forlorade jue.. =S Så nu måste de vinna eller spela oavgjort mot Ryssland på onsdag, annars ere kört för vår del..

Gjorde popcorn nu på kvällen, å jag måste va den första och en enda som har lyckats bränna micropopcorn!!! Jag förstår inte hure kunde bli så, för de va inne kortare tid än vare stod.. =S Men sånt händer, man lär sej av sina misstag.. För de där med popcorn är verkligen inte min grej.. =P

Ciao

Lill-student

Tisdag
Erik hann hem innan jag va tvungen å åka, så de va skönt.. Fick skjuss till flygplatsen.. Checkade in mitt bagage å sen sa vi hejdå.. Lite halvjobbigt så där, men de va tvunget.. Gick igenom kontrollen å jag klara mej utmärkt.. Va lite skakigt på flyget så jag blev en aning rädd å så gick planet ner så himla tidigt så jag trodde vi skulle kapa alla hus!! Men de gjorde vi inte..

MoP kom å hämta mej på Bromma å så åkte vi hem.. Träffa Bro, men han va inte så kramgo med sin syster.. =( men jag lyckades få nån halvkram iaf.. =P Satt å prata med M väldigt länge, lite för länge..

Onsdag
Efter 5 timmars sömn vare dags å gå upp.. Kan ju inte påstå att jag var alltför pigg, men vi skulle åka 8 å innan dess så skulle de fixas en del.. Sen satte vi oss i bilen å åkte till Bro's skola.. Klasserna samlades på skolgården å tillslut kom Bro å de andra 9orna gåendes i sina blåa dressar å blåa mössor.. Lite coolt faktiskt..

Rektorn höll tal å så vare lite utdelning av diplom å sånt.. Sen börja de regna å då fick vi gå in.. Skönt, för de va otroligt kallt!! Efteråt gick vi till bilen å åkte hem.. Fixa med all mat å så kom gästerna 5 timmar senare.. =P Tog de bara lugnt.. Även denna kväll satt vi uppe väldigt länge..

Torsdag
I morse vaknade jag av att Lina ringde mej - klockan 07.00!! De va inte snällt!!! Blev lite småsur, men jag somnade om, tur de.. Vid 12-tiden kom hon över å så åkte vi moppe till Ammi.. Moppen levde sitt eget lilla liv så de va lite svårt å köra.. Men vi kom fram iaf.. Fast Lina var tvungen å springa uppför en backe, för moppen inte orkade.. Haha..

Va hos Ammi ett par timmar, sen åkte jag hem.. Följde med pappa till sopstationen å lämna lite grejor.. Råkade missa containrarna å kasta nåt utanför.. =P Hur man nu kan lyckas med de!?! Luktade mindre gott där, för de va nån som hade gödslat åkern brevid!! Trodde att jag skulle dö!! Men de gjorde jag inte..

Ciao

Färdig

Nu har jag packat klart, eller ja, jag hoppas på de iaf.. Men de går inte i nåe mer i väskan nu..

Pratade med Ammi förut, trevlans, de va ett tag sen sist.. Ska typ träffa henne i morron å då ere feeeest!!! =D De ska bli kul! =P

Ska kanske fixa iordning lite mat, så att Erik kan äta när han kommer hem.. Får se om han hinner hem innan jag måste åka... Vill inte ta flygbussen, för då måste jag ut i regnet å då blir jag ju blöt!!! Å så skulle jag vilja säga hejdå till honom, för de kan ju ta drygt 1 vecka innan vi ses igen..

Ciao

Packning

Va nere på stan igår å fixa lite grann.. Gick ganska fort.. Sen åkte jag hem, läste lite å laga lite mat.. Erik kom hem å vi åt midda.. Blev tv-tittande på kvällen..

Idag tog jag sovmorron, tyckte att jag förtjäna de.. Eller ja, först va jag ju uppe vid 6 med Erik, men jag gick å la mej igen.. Började packa fram lite saker jag vill ha med mej till Sthlm, men de va svårt å få ner allt i min väska.. Erik sa att jag kunde ta hans, men de ville jag inte, för jag skulle visa han att jag fick plats i min egen.. Men jag va tvungen å ge mej, för de gick inte.. Fast han vet inte att jag har tatt hans väska så de får bli en liten överraskning när han kommer hem.. =P Men de va svårt å få ner allt i hans väska också, å ändå har jag plockat bort lite saker som är onödiga.. Kanske ska plocka bort lite till... Ska se hure blir med den saken..

Va ute med alla sopor förut - i ösregnet!!! Va ju som en blöt katt när jag kom hem, inte mysigt.. Fast de va tur att jag gick förut för nu öser de bara mer!!!

Ska börja städa här nu snart så att de lämnas fint.. Å så måste jag fundera på packningen också.. Nåt måste bort, undra vad jag ska prioritera.. =P

Ciao

Studenthelgen!!

Onsdag

Åkte till Björn å grillade, va mysigt, men jag följde inte med de vidare sen.. Var tvungen å packa å städa klart de sista.. Å så vill jag inte gå å lägga mej för sent heller eftersom jag skulle upp tidigt..


Torsdag

Upp klockan 7, fixa iordning mej å så.. Var typ klar till 8.. Satt bara i sängen å vänta på att klockan skulle bli 9.. Men de gick segt.. Men tilslut slog klockan 9 å jag tog mitt pick å pack å gick till bussen.. De vart nåra bussbyten på vägen, men annars gick allt bra..


Blev upp-plockad på busstationen i Ö-vik, tur va de, för jag hade aldrig orka släpa min packning till skolan i värmen.. Kom till Eriks skola å de va sjukt mkt folk.. Å de va sjukt varmt, de fanns inte ett moln på himlen å de blåste inget å termometern visade 32 grader!!! Utspringet blev lite försenat, men så ere ju alltid.. Men tillslut kom dom, men de va svårt å se skillnad på alla killar, för de såg ju typ likadana ut.. =P


Blev en tur för studenterna på lastbilsflak runt i stan.. Vi tog bilden ner å kollade pårom, sen plockade vi upp Erik å åkte hem till honom, där även familjens andra student var.. Blev lite kalas med mkt go mat!!


Åkte till M&M på kvällen för Erik skulle ut å fira... Men jag gick å la mej väldigt tidigt för jag hade sån huvudvärk, de e nackdelen med värmen.. Man glömmer bort å dricka tillräckligt mkt vatten..


Fredag

Vaknade halv sju å var ganska så pigg, men jag ville inte gå upp då, eftersom jag har sommarlov å får sova länge.. Men jag lyckades faktiskt att somna om å de va skönt.. Gick upp å duscha, sen blevre lie solning i de fina vädret.. Läste en bok å lyssnade på musik, riktigt mysigt..


Erik kom å hämta mej på eftermiddan, hörde inte att han kom, märkte de näre blev en skugga ovanför mej.. =P Åkte hem till honom.. Sen åkte vi ner å badade... De va inte så varmt i vattnet, men efter att ha blivit nerburen så blev jag blöt.. Måste bygga upp lite mer muskler så jag orkar stå emot.. =P Blev lite kortspel på kvällen.. Å vem vann? Juste AGGE!!!!! Yeah! ;)Lördag

Vaknade å gick upp.. Spelade kubb, mitt lag lyckades bara vinna 1 gång av 3.. Sen blevre lite boll å på eftermiddan så vare städning å bryggisättning vid badet.. Även denna gång blev jag doppad mot min egen vilja.. Å i kastad från bryggan också...


Efter ett tag åkte vi hem.. In i duschen, å så kallt de va.. De va ju tom varmare i sjön!!! Men efter en lång stund kom värmen å jag kunde duscha.. Tog på mej lite "stadskläder" eftersom vi skulle till storstan.. =P Åkte till Ö-vik, lämnade Erik på balen å sen åkte jag å L till MAX å åt midda.. Promenerade runt i stan, satt å prata promenera lite till å sen vare dags å hämta Erik igen.. Jag trodde att de skulle bli svårt å hitta på nåt under alla timmarna, men de gick faktiskt ganska fort.. Å skönt va väl de..Söndag

Spelade lite kort igen, å även denna gång tog jag hem segern.. =P =D Packde ihop våra grejer å på eftermiddan åkte vi hem till Umeå..

Ciao


Sommarlov!!!

Den blomstertid nu kommer
med lust och fägring stor
Nu nalkas ljuva sommar
då gräs och gröda gror
Med blid och lidlig värma
till allt som varit dött
Sig solens strålar närma
och allt blir åter fött


De e när jag brukar sjunga den i skolan som de blir sommarlov.. Så blire dock inte i år, men jag får sommarlov för de.. Hade sista tentan idag så nu blire inge mer plugg på ett tag.. Å de ska bli så skönt, frågan är bara vad jag ska fylla mina dagar med..!! Men de ska nog lösa sej.. =P

Ska börja packa å städa lite, sen ska jag åka å grilla å träffa de andra från basåret.. Men jag vene va jag ska grilla.. De måste lösas..

Ciao

Yippi

Va nere på stan å så förut för å fixa de sista.. Sen åkte jag hem å börja plugga mera matte, går sådär.. Eller vissa saker är lätta medan andra är hur svåra som helst.. Å att motivationen inte är på topp just nu gör inte saken bättre.. Men de e jättesvårt å plugga näre e så fint väder ute..

Fick reda på fysiken förut, å jag bara gick å log.. =P Ja, jag klarade den!!!!! Men de va de jag hade misstänkt, för jag hade pluggat i två veckor, så de hade varit konstigt om jag inte klarat den... Gick tillåmed bättre än i A-kursen, eller bara 0,5 poäng, men ändå.. =P ;)

Ska fortsätta med matten nu

Ciao

Väntan

Blev lite matteplugg igår, eller jag de blev ganska mycket faktiskt.. Men jag måste ge järnet nu, även fast jag inte tror att de kommer å gå vägen.. =S Men jag kan ju iaf göra ett försök.. Tog även en promenad för å rensa ur hjärnan efter fysik-tentan.. Va väldigt skönt å bara gå runt å inte tänka på nåt utan bara släppa allt som finns.. Blev lite mer plugg efter promenaden också..

Gick upp tidigt idag å har redan börja sitta med matten.. Lite duktigt tycker jag.. Håller också på å kollar titt som tätt om de har rättat min fysik-tenta, men inte än.. Men jag hoppas att de har gjort de snart, orkar inte vänta...!!! Men jag får reda påre senast ikväll..

Ska åka ner på stan sen å fixa lite saker, men först lite mera matte..

Ciao

Jurister

Jag är såå glad eller kanske överlycklig att den tid då jag skulle bli jurist var en kort period.. För då hann jag lix aldrig fastna så mkt vid den tanken att jag spann vidare å faktiskt sökte.. De va nämligen så att när jag gick till ÖP i morse så såg jag massor av studenter med resväskor.. Vart lite försvånad att alla skulle åka hem direkt efter tentan..

Men, sen la jag inte ner nåra mer tankar på de.. När jag kom in i skrivsalen så såg jag att resväskorna inte innehöll kläder utan de innehöll böcker!!! De va juriststudenternas material som de får ha på tentan.. Fatta, de har med sej en resväska för att få med sej alla böckerna!!! De e ju inte klokt..

Sen börja de stapla upp alla böckerna på bordet, blev många stora högar, jag som tycker att de e trångt med en vattenflaska, yoghurt å en macka!! Men vi är alla olika.. Jag undrar fortfarande, vart de skrev nånstans, för de fanns inte så mkt yta över.. =S

Okej, för å koncentrera mej på mej själv istället.. Jag var faktiskt duktig å gick å la mej i tid igår!! Men jag vaknade tre gånger under natten, men jag lyckades somna om ganska snabbt.. Hade en fruktansvärd dröm också.. Att jag tappade mina fyra framtänder på den undre tandraden.. De va lite jobbigt å vakna upp till de, för jag hade svårt å känna efter om de var kvar eller inte, en obehaglig känsla..

Upp titta igenom lite å papprena, innan jag begav mej till ÖP.. De tog ungeför 4 timmar å tenta, vene om den var svår eller inte.. De vågar jag inte svara på förän jag har fått svaret, vilket förhoppningsvis är i morron.. Så jag får se..

Nu ska jag ta å plugga lite matte, har tenta på onsdag å de känns inge vidare bra..

Ciao

Plugg i solen =D

Tog en morronpromenad i morse, väldigt skönt faktiskt.. Men jag va ganska ensam, men de gjorde inget, för då slapp jag tävla.. De blir så mkt skönare å gå då.. =P


Sen hem plocka upp kläderna på golvet å lägga de i den rätta färghögen inför tvättningen.. Stoppade i en maskin å sen gick jag ut å satte mej i solen.. De va faktiskt ganska skönt.. Men jag vågade inte sitta för länge, vill inte se ut se ut som en kräfta i min rosa klänning på torsdag.. Tycker att rosa å rött skär sig lite..

Satt inte så länge för jag va tvungen å gå in å byta kläder i maskinen.. Jag hade en tanke på å gå ut å sätta mej i solen igen, men jag hörde min mamma i huvudet: "inte sitta i solen mellan 11-15!" Så då gjorde jag inte de..

Så de blev plugg inne, med fönstret öppet så jag fick lite frisk luft iaf.. =P

Drack mjölk till lunchen idag för första gången på typ 100 år!! De va lite gott, men de kanske inte va så bra, för de sluta i magont.. =S

Gott, men ajajaj...


Ska kanske titta igenom fysiken en sista gång nu, eller så låter jag de vara, vene vad som är bäst.. Men kommer jag å lära mej mer nu? Eller ä jag redan full-lärd? Kan ju iaf göra ett försök..

Ciao


RSS 2.0