26 okt 11

Jag har klarat mej bra men idag föll jag.. %¤#%%¤ så ont de gjorde.. Hade full koll på mina fötter när jag trippade på armeringen, men när jag satte ner foten så fick jag inte riktigt grepp utan gled av å ner i balken.. Skrapade höger ben å så kändes de som om jag fick världens blåmärke, men syns de nåt blått?? Nej.. De e nå fel på mej, jag kan inte få blåmärken.. Haltade runt dagen ut, för de gjorde så fruktansvärt ont.. När dan var slut ringde jag VF, så nu har jag bundit under vintern, känns tryggt... Sen drog jag till Boländerna, först Skopunkten å sen Stadium å sist men inte minst IKEA ;) Köpte en bänk som vi ska ha i hallen.. Nu har vi ätit middag å nu väntar jag på Grey's ;) //Angelica

Matlagning

Skalade potatis igår, de sluta med att halva nageln rök också. Okej, inte riktigt, men nästan...


24 okt 11

Förra veckan rullade på, sova, jobba, äta... På fredagen åkte vi till MoP. Sov hos dom å hjälpte moster å städa lördag å söndag... Annars inge mer spännande.

//Angelica


18 okt 11

Tandis idag gick bra.. =) Inga hål å fina tänder ;) Dock kändes de som om hade sönder hela mitt tandkött, fast så känns de ju alltid.. Men hon va bra å så va hon från Ume ;)

Blev blöt när jag gick från jobbet till bilen, å sen när jag höll på å irra på parkeringen så blev jag ännu blötare.. Så jag var dygnsur när jag väl kom in.. Tog av mej skorna under själva besöket så strumporna torkade upp lite iaf.. Men de blev blöta så fort jag gick ut..

Nu ska jag forsätta å ta hand om mina tänder, min största skräck är att få hål.. Ska bli snällare mot mina tänder.. Tandborstning, tandtrådning och munsköljning varje dag =)

//Angelica


17 okt 11

De e helt sjukt, jag sover mycket på vardagarna, men så som jag sov i helgen så kan man tro att jag inte har sovit på hela veckan.. Hur är de möjligt å sova så mycket?!

Förutom att jag sov i helgen, så var det städning som gällde här hemma, samt lite pyssel å bio "What's your number", fixning med bil..

Nu ska jag gå å borsta tänderna, ska till tandis i morron, är lite orolig... =S Tänk om jag har massa hål!!!

//Angelica

Nåt otäckt som hade kunnat bli värre

De kändes som om jag såg en film.. Kändes väldigt overkligt.. Höll andan nåra sekunder innan jag samlade mej å åkte vidare..

Stog vid en korsning och väntade på grönt ljus.. När de blev grönt tog det en stund innan kön började rulla.. Sakta men säkert så kom bilarna igång, när första bilen hade passerat trafikljusstolpen så hände de som man bara tror händer på film.. Helt plötsligt ser jag en lastbil i korsande fil dundra förbi... Bilen som precis hade passerat stolpen fick nita för annars hade de smällt.. Tror pulsen hos den föraren steg till max, min steg å repade sig inte förns jag kom hem..

De va hemskt å se, tur att de inte vart värre.. Hade lastbilen träffat hade bilen flygit iväg med en väldans fart å föraren hade nog inte klarat sig..

Förstår inte att lastbilen inte stannade.. De hade haft rött ett tag så han borde ha hunnit stanna.. Han/hon måste ju bara ha trotsat det å kört ändå å hoppats på de bästa..

Jag är glad att radion inte ville fastna, att ettan inte gick i, att jag inte vågade kasta mej ut i första korsningen.. Annars hade jag kunnat varit etta i kön, nu var jag trea.. Jag är även glad att de tog lite tid för bilarna framför mej att komma iväg, annars hade jag sett något som jag hade fått mardrömmar av..

//Angelica

Friends

So no one told you life was gonna be this way
Your jobs a joke, you're broke, your love life's D.O.A.

It's like you're always stuck in second gear
And when it hasn't been your day, your week, your month,
or even your year but..

I'll be there for you
When the rain starts to pour
I'll be there for you
Like I've been there before
I'll be there for you
'Cuz you're there for me too...
Så fast..

//Angelica

12 okt 11

Idag har varit en stressig dag.. Hade behövt klona mej för att få alla nöjda å glada.. Har känt mej som en docka som folk har draigt i flera ändor.. De va skönt när klockan slog hemgång..

Idag när jag gick ut så kändes de som om jag hade stukat foten.. Frågan är bara när och hur?? Reste mej från stolen och gick ner för trappen å sen gjorde de ont, men inget hade hänt.. Väldigt skumt.. Foten måste ha låst sej på nåt sätt när jag reste mej upp..

Ikväll är det dags för Grey's ;) Orkad förra veckan, så jag bör orka idag också, men jag är trött redan nu.. =P

//Angelica

11 okt 11

Förra veckan så smög sej halsont på.. På fredagen åkte vi till MoP.. P bjöd på Whiskey, så mitt halsont försvann, men snoret började rinna.. Sen rann de hela helgen.. Kände mej lite småhängig, frös, svettades, frös, svettades.. Anar att de va feber..

Tog en promenad med M, medan Erik bryggde staket med P.. Sen hade jag lite spikövningar.. Som bäst fick jag in spiken på fyra slag.. Men de inträffade bara en gång av flera försök ;) Vi hade tänkt dra hem på lördagen, men så blev de inte.. Men vi drog hem efter frukost på söndagen..

När vi kom hem så pysslade Erik om bilen å jag kurerade mej på soffan med HIMYM och vänner... Hann med nåra avsnitt.. Åhh så bra ;)

Igår var ingen bra dag.. Kände mej inte alls pigg, gick på Ipren hela dan, så jag tog mej igenom arbetsdan.. Idag var det bättre, inge febrig, men hostig å snuvig.. Nu verkar snuvan ha gett sej, men inte hostan, kommer snart hosta sönder min hals..

//Angelica

5 okt 11

Bjöd på bullar igår på jobbet å de uppskattades.. Dom tyckte Erik va lyckligt lottad som får så goda bullar ;)

Har känt mej lite hängig i några dagar nu, till å från.. Jätteskumt.. Ont i huvudet, känner mej febrig, torr i halsen.. Men de e typ varannan dag.. Hoppas att det inte blir värre, har inte tid å va sjuk.. Har haft så här förut, å då hare bara försvunnit helt plötsligt..

Idag va jag i Tierp på sopstation.. Plockade med mej allt som stod utanför dörren å kasta de, passade på å handla lite.. När jag kom hem stod en av grönsakslådorna utanför dörren.. Jag kan omöjligt ha missat den, för jag tittade noga innan jag gick.. Så jag tror att nån granne stjäl våra sopor å sen lämnar tillbaka dom!!!

Idag är de säsongspremiär av Greys =) Som jag har väntat, är lite orolig att jag inte kommer orka va vaken hela programmet.. =P

//Angelica

3 okt 11

Fredag
¤ jobbade
¤ gick på stan
¤ Erik plockade upp mej
¤ åkte hem
¤ packade
¤ åt middag
¤ drog norrut
¤ plockade upp Angelica + kompisar
¤ kom fram
¤ sov

Lördag
¤ vaknade
¤ fixa med bilen
¤ ducshade
¤ åkte på kalas
¤ kalasade
¤ körde hem
¤ somnade när jag höll på med mobilen

Söndag
¤ vaknade
¤ fixade med bilen
¤ tittade på Vänner
¤ lärde mej ett D-ackord på gitarr ;)
¤ packade
¤ åkte hem
¤ handlade en lampa
¤ handlade mat
¤ packa ur bilen
¤ sov

Måndag
¤ vaknade
¤ åkte å jobbade
¤ kom hem
¤ bakade bullar
¤ åt middag

Nu ska jag äta en bulle innan jag ska gå å sova =)

//Angelica

RSS 2.0