30 aug 10

Nu sprudlar det av idéer å så tänker jag; "de här ska jag skriva på bloggen", men sen ba "varför då, jag har ju gett upp den".. Jag blir fan knäppt på mej själv, hur ska jag ha det?

Skriva eller inte? Det är frågan..

Från att inte ha nåra idéer till å ha massor, men nu har jag en spärr på mej själv istället.. Haha, spärren kanske släpper snart..

Dagens händelser:
¤ Skolan började
¤ Intoduktion på kurserna
¤ Sen hål på 3 timmar - jag for hem
¤ Va på posten å posta CSN
¤ For till skolan å skrev ut lite papper
¤ Var på föreläsning
¤ Greps lite av panik då föreläsningen var på engelska!!
¤ Men det gick bra
¤ For hem
¤ Prata med Erik
¤ Hämta ut ett paket
¤ Fixade middag
¤ Erik for å jobba
¤ Tittade på Greys

Just nu:
¤ Tittar på Fångarna på Fortet - de va bättre förr..

//Angelica

Hur gör jag nu?

För ett år sedan fram till för några veckor sedan så skrev jag ett inlägg nästintill varje vardag morron.. Satt jag i skolbänken å kom på att jag hade glömt så kliade det i min fingrar å jag fick lite panik..!!

VARFÖR då?!? Bloggen är inte direkt stor å jag har inga bloggläsare som blir upprörda för att jag glömde mitt morron-inlägg!!

När jag för några veckor sedan började gå upp 15 minuter innan jag cykla till jobbet så kändes det först konstigt, för jag hann inte starta datorn å skriva mitt inlägg.. Men sen kände jag mej lättad, det var så skönt att slippa ha den pressen...

...pressen som kom från...
...jag vet inte..

Till en början tappade jag suget helt, men sen kom det långsamt tillbaka, fast inte som det var innan.. Nu uppdateras det verkligen inte så flitigt, men jag känner mej tom.. Har inget direkt å dela med mej utav å vem vill egentligen läsa??

Först tänkte jag radera bloggen, men det högg till i hjärtat.. Bloggen har ju varit mitt liv i 3,5 år, jag kan inte bara ta bort den.. För ibland bläddrar jag tillbaka för att minnas en del saker å om bloggen är borta så kan jag inte göra det..

Så jag vet faktiskt inte vad jag ska göra.. Ha kvar den å skriva när jag känner för det, stänga den genom lösenordsskydd, eller inte göra nåt alls..

Vem vet, jag kanske får tillbaka suget nångång..

Men just nu känner jag mej lättad att inte ha pressen på mej..

//Angelica

27 aug 10

Erik har vare på MeMa tre gånger sen i måndags för att få tag i färg till skrivaren.. Idag åkte vi till OnOff, men de hade inte heller nå, blev skickade till en annan affär, men de hade inge.. Sen gav jag upp, orkade inte bli skicka till nästa å till nästa.. Så när vi kom hem så sparade jag de på en minnespinne å drog till skolan.. 5 datorer fick jag testa innan jag äntligen fick ut mina papper!! Fattar inte vad de va för fel på datorerna i teknik-huset, men ingen ville skriva ut nå papper..

Nu är iaf tentan inlämnad!

Ska ta å göra lite sen lunch eller snarare middag..

//Angelica

24 aug 10

Vaknade i morse av ett tjutande (de håller på å spränger en bit härifrån, så de va en varningssignal) å de höll på så sjukt länge att de inte gjorde huvudvärken bättre.. Gick upp å stängde fönster, hittade Erik på soffan, så jag ledde in han i sovrummet..

Har mest pluggat idag, det går framåt, har skrivit klart hela tentan snart, så nu återstår det bara att kolla igenom så att det ser okej ut, men det kommer nog att ta sin lilla tid.. För jag måste få ihop sidantalet..

Har fortfarande ont i huvudet och fryser lite, hoppas inte att jag blir sjuk, har inte tid med det.. Men jag var orolig ett tag för jag har ont i halsen till å från..

Ska dricka lite te å kika på Grey's =)

//Angelica

23 aug 10

Va på MeMa å köpte en kamera idag, är glad att jag äntligen bestämde mej för en.. Har dock inte öppnat den än å ska inte göra det förns på fredag då jag har lämnat in tentan, annars kommer de inte å bli mycket tid för tentan.. =P

Har även sålt en bok idag, vart förvånad att de va så många som ringde på den.. Har flera böcker som jag vill bli av med, men det är bara å vänta..

//Angelica

22 aug 10

Ojojoj, nu har de gått lång tid..

Har hänt en hel del sen sist;
¤ Varit i Västervik hos Pelle
¤ Lämnat Björn i Kalmar
¤ Varit på Öland
¤ Vare på sightseeing på Kalmar slott
¤ Sovit hos Pelle
¤ Shoppat på Vingåker Outlet
¤ Vare hemma hos MoP
¤ Promenerat på Monteliusvägen
¤ Vare i Oulu

Så 370 mil på 9 dagar..


Puma-tröja och Jeans från Vingåker
Hjärttröja från Oasis
AH-linne från Company

AH-linnet kändes så rätt för mej!! När jag såg det så var jag bara tvungen att köpa de! Har inte provat de än, men de ska bara passa.. =P Blir lite långt å åka till Kalmar å byta.. =P

//Angelica

=(

2 sorgebesked på 2,5 vecka. Nu får det får det räcka, kan inte ta flera nu..

//Angelica


Har inte fått tillbaka blogg-suget än, så de får va sisådär med de..

Tillbaka

Tror jag har drabbats av nån lindrigare form av nackspärr, sjukt ont!!

//Angelica


RSS 2.0