Brand

Skrivet den 2009-03-21, klockan 21:46:17
Satt å titta på Robinson, då jag såg att de blinkade utanför fönstret.. Brydde mej inte å trodde att de plogade eller nåt.. Erik stirrade ut lite extra å gick fram till fönstret.. De var nämligen blåa ljus som blinkade utanför..

Sedan såg han brandbilen.. Han gick ut å kollade, jag kollade tidningen å såg att de var en lägenhetsbrand, de stod att de kom öppna lågor ur en lägenhet. Stängde ner websidan å gick ut till Erik. Det luktade rök ut.  Efter en stund såg vi att de spruta ut vatten ur en lägenhet.

De kom förbi en tjej å började prata med oss, hon var lite orolig för hon bodde i ett hus bredvid som satt ihop med det som de brann i.. Det med tanke på vad som hände i Umeå i julas..

Men jag hoppas att de har släckt ordentligt å att de inte blir samma sak.. Inte för att vårat hus sitter ihop i den längan, men de ligger bredvid.. Nu blir jag lite nojjig..

//Angelica



De va tydligen en engångsgrill som låg bakom de hela..

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0