Kalas, kalas, kalas...

Ja, det började i lördags då vi firade mamma. Min moster, faster m&m kom på eftermiddagen och firade morsan. På kvällen kom det även lite kompisar till familjen. De sista gick väl vid ett... Då plockade mamma och jag fram maten från kylskåpet och åt. Pappa tyckte vi va knäppa som åt! Men vadå? Jag hade inte ätit på hela dan! Inte konstigt att man är hungrig!!

Igår var vi hos min faster för hon fyllde år och min äldsta kusse. De var väl trevligt. Men innan var ja på Mackes IB-avslutning, de va otroligt tråkigt! Jag gillar inte å titta när nån annan spelar för då vill jag bara spela själv!! Väldigt frustrerande!! Men sånt e livet..

Å ikväll ska jag på kalas igen, en kompis till familjen fyller år, så vi ska dit och fira henne!!

Och idag fyller ju Kungen år också!!

Det är många som fyller nu.. Hahaha...

Jag har precis varit nere vid badstranden och tagit årets första dopp!! De va iskallt! Inge att rekomendera.. Det tar nog ett tag innan jag sätter ner min fot där igen.. Men det är ju en tradition att ta första doppet på Valborg och traditioner ska man hålla!!!

Nu ska jag fortsätta mitt pluggande...

Ciao

Kalas!!

Ja, idag är det då dags för morsan att ha kalas.. Kommer lite släktingar och nåra kompisar...
Jag har gjort tårtan och den är otroligt fin!! Hahaha... Men jag måste åka och handla lite grann och samtidigt ska jag köra Lina, så jag måste åka nu..
.
Ciao

Mösspåtagning!

Ja, idag var det då äntligen dags. Nu har mössorna åkt på och dör ska den sitta till den 8/6. Eller kanske inte, men nån gång lär den väl åka på..
Rektorn höll tal, vi fikade och sjöng. Sedan var det dags att slänga upp mössorna och därefter fick vi gå hem.

Det tog en evighet att komma hem, så jäkla mycket bilar!! Men nu är jag i alla fall hemma och har tom städat då vi får gäster i morron...

Ciao

GRATTIS MAMMA!!!

Pappa kom upp och väckte mej 6 i morse, vi skulle göra frukost på sängen till mor min som har levt i 40 år nu!! Det var tungt att gå upp, men jag kröp ur sängen och ner till köket. Pappa hade redan ordnat allt vilket var skönt. Vi gick in och sjöng för henne och sedan gick jag och lade mig igen. Vaknade åter vid 9 och då gick jag upp och ut och sprang med Jissa. Det var lite jobbigt, men jag hoppas att det blir bättre snart.

Ska snart åka till skolan, jag börjar 13.15 idag och har bara en lektion då vi ska titta på film tror jag. Menmen, det kan blir kul.

Måste sticka nu.
Ciao


She's back...

Den här dagen har jag inte gjort nåt speciellt.. Väldigt skönt!!!
Pappa och Macke åkte iväg vid halv fyra, för Macke hade IB-cup i Upplands Väsby. Pappa tyckte att jag kunde städa ltie då de var borta och snäll som jag är så gjorde jag det... Jag plockade ur och i diskmaskinen, dammsög & skurade övervåningen, sopade på undervåningen, plockade bort allt från golvet på övervåningen, ställde allt på plats på övervåningen.. Ja, listan kan göras lång... Hehehe..
Sedan blev det självklart OC!! Men jag var tvungen, egentligen skulle jag bara sett ett avsnitt, men det blev fyra. Det var ju sååå spännande... Men sen var jag tvungen att sluta och hitta på når annat.. Så jag började fundera på mitt tacktal som jag måste hålla!!! Vet lixom inte vad jag ska säga. Visst kan jag tacka skolan för massa saker, men det låter töntigt!! Hmm, det är något jag måste tänka på...
Jag råkade glömma bort Jissa, det sista pappa sa var: Glöm inte att de henne mat!!
Och vad gjorde jag, glömde det... Sorry vännen.. Men det löste sig, hon fick mat, fast väldigt sent.. Uoopss..


Har inge mer att skriva nu..

God natt

Sovmorgon!!

Även fast det är lördag så fick jag sovmorgon. Jag vaknade klockan 10 idag. Annars brukar jag vakan 8 eller absolut senast 9, för då kommer mamma alltid å väcker en!! Men eftersom hon inte är hemma så kunde vi alla sova länge!! Hahaha... Men jag kröp inte upp ur sängen på en gång utan jag var tvunge att ligga å dra mej en stund!!
Jag har inte hunnit göra så mycket idag, bara tagit det lugnt. Vilket är otroligt skönt!! Har svarat på några mail och tittat på lite bilder... Jag har även skickat ett sms till ett födelsedagsbarn, Issa... Jag brukar vara duktig på att komma ihåg födelsedagar, vilket jag gjorde idag! Hahaha

Ciao.

Va trodde du?

Macke gjorde ett arbete i skolan och skulle ha ett släktträd, jag satt bredvid och hjälpte honom.

Agge: Ska du ha med Marianne?
Macke: Vem är de?
Agge: Hallå? Din gammelmormor!!
Macke: Va? Heter hon så?
Agge: Ja? Vad trodde du att hon hette?
Macke: Gammelmormor....
Agge: Blondie!

Okej, det kanske inte är så lätt att komma ihåg alla namn, men sin gammelmormor som man har träffat en del borde man väl ändå komma ihåg!! Eller?

surt

Typ ännu en värdelös dag.
Jag gick upp i morse och gjorde de vanliga morgonsysslorna. Sedan pkte jag till skolan. Jag trodde att vi började 10.40 med SvC, men det visade sig att det bara var betygssnack. Men det gjorde inte så mycket, för jag behövde diskutera mitt betyg med Arvid. Och sedan kunde jag fortsätta med mitt geo-arbete. Det var väldigt fint, men när jag skulle fixxa det sista på datorerna i skolan började allt att krångla. Jag tror att jag snart börjar med papper och penna... Det är så mycket enklare. Men min lärare sa att de va ok att lämna in det ändå, utseendet var inte så viktigt... Hoppas att han gillar de, men de e tveksamt.. Lärarna brukar inte gilla de jag gör.. Hahaha..

Sedan pratade jag och Elice med vår UF-lärare, då vi inte kom överens... Hon drar ner vårt betyg för att de andra i gruppen inte jobbar!! Det stör mej!! Men vår lärare bara börjar blajja om annat och byter ämne för att hon inte har något svar!!
Men naturkunskapen gjorde så att jag blev på lite bättre humör, men inte tillräckligt bra!! Det är ganska tråkigt, men idag var det helt okej. Och sen fick vi gå typ en timma tidigare och det skadar inte. Samt att det blev lite sång, då Victor fyllde år.. 

Jaja, nu är jag iaf hemma och ska se vad jag hittar på.. O.C. kanske??

 

Hahaha

Satt å pratade med Macke igår kväll.. Han skulle sova men jag störde honom.. Haha

Agge: Usch, jag känner mig äcklig!
Macke: Jag har inte duschat sen i tisdags!
Agge: Ehue va du e äcklig!! Jag borde duscha, jag har inte duschat sen igår.
Macke: Öhm, Agge det va tisdag igår!!
Agge: Jaha...

Hahaha, hmmm

Onödigt? Nä

Åkte till skolan idag för att prata med några lärare och försöka plugga lite där.. Men inget av det lyckades..
Eller jo, jag pratade lite med en lärare, men sen hade han inte tid mer.. Den andra var spårlöst försvunnen hela tiden.. Plugga gick inte då alla datorer var upptagna... men det visade sig att vi hade en NK lektion som jag trodde var grön.. men det var den visst inte... Så jag åkte inte till skolan helt i onödan...

Sen åkte jag hem och pluggade istället, det gick mycket bättre..

Nu har vi möblerat om lite på övervåningen, känns riktigt bra faktiskt...

Ciao


Spegel, spegel på väggen där...

När jag kröp upp ur sängen, tittade jag mej i spegeln, de va ingen vacker syn... haha.. men det blev lite bättre med en tofs.. sedan gick jag ner och gjorde frukost till mej själv och satte mej framför TV:n och tittade på barnprogram.

Har hunnit med en hel del idag faktiskt, fast det känns som om jag inte har gjort så mycket.
Jag lekte lite med Jissa när det var sol ute. Men det var inte så varmt som jag hade hoppats på. Så de va lite kyligt med shorts och linne, men jag var hård och gick ut ändå.. haha...

Jag och Jissa ute.


 

Sen har jag faktiskt pluggat lite också, geografi, UF. Och jag ska erkänna, jag tittade på OC. Men bara ett avsnitt. Men det är ju så bra!!!
Tittade på alla bilder från igår, hittade några till...


 

image17image18
Lite fler bilder från igår

Studentskiva

Vilken kväll!! Helt otroligt! Riktigt najs!

Men jag var lite orolig, då jag gick upp halv sex och skulle komma hem sent.. Jag är väldigt kvällsstrött vilket inte så så bra..

Men jag kom hem efter skolan, vi hade bara gröna lektioner, vilket gjorde mej lite irriterad.. Jag kunde lika gärna ha stannat hemma hela dan.. Jag som hade bokat om massa saker för att kunna gå på lektionerna!! *suck* Men, men, sånt e livet..
Men eftersom jag kom hem tidigt fick jag mycket tid på mej att göra mej i ordning.. Duschade, tog de lugnt...
Mamma fixade mitt hår och smink.. De blev jättefint!!! Tyckte jag iaf.. Hahaha (egoist? Javisst!!)

Strax efter 18 åkte vi hemifrån, fick skjuts hela vägen.. Väldigt skönt.. När jag hopapde ur bilen i Gamla Stan var det massa människor som stirrade på mej och skrattade. Hallå?? SÅ farligt var det inte.. Jag var ju bara lite uppklädd.. Det var lite struligt att komma in, då listorna inte var på plats, men det löste sig tillslut.. Gick in, pratade med lite folk. Sedan gick vi och satte oss vid bordet.

Macke fick sitta bredvid mej så att han inte kände sig ensam. Han var föresten också väldigt snygg!! Hahaha... Han ville inte ha på sig kostym, det var inte hans stil.. Men han tog på sig den ändå.. Och såg riktigt manlig ut, fast han bara är 15!! Det var ju inte bara jag och Macke som var snygga, alla var faktiskt väldigt snygga!! Coolt att se när alla har klätt upp sig, det brukar man inte få se i skolan...

Vid bordet serverades det vin (cola för de små). Till huvudrätt var det potatisgratäng och nåt kött (är dålig på vad kött heter.. Vet typ korv och köttbullar.. Hahah) samt lite grönsaker som jag inte äter... hmm... till efterrätt var det glass och grädde...

Under middagen hölls det tal både av lärare och elever, dock inte av mej.. De var väldigt roliga att höra på. Vi fick även diplom, alla vart utsedda till "LK2004's ......". De var några i klassen som hade hittat på massa saker.. SJälv vart jag utsedd till LK2004's UF-diktator med motiveringen:
"Aldrig någonsin har ungdomar varit så rädda för att arbeta inom Ung Företagsamhet. För sitt styre med järnhand och piska."

Hörde från olika håll: "Men det stämmer ju, hon e ju så..." hahaha... Jaja, de får man ta.. Jag tycker iaf att jag gör ett bra arbete i det där företaget... Och det är huvudsaken...
När middagen var slut var det dags för de mindre att gå hem, som ex lillebror..

På efterinsläppet kom först Åsa och Emma, de va jätte, jättefina!!! Sedan kom även Lina och Ammi (smart asset hade glömt legget hemma!!) de va också väldigt fina!!

Några bilder från efterinsläppet.. Fler bilder kommer kanske senare..

Så småningom började folk att droppa av. Jag gick vid 2 med Åsa och Emma.. Åsa hade väldigt ont i fötterna så hon gnällade som en liten unge... Men sedan tog hon av sig skorna och sprang från Gamla Stan till Sergel... Det gick bättre, för då slapp jag höra hennes gnäll.. Hahaha... Sen tog vi bussen till B-plan och därifrån fick vi skjuts av Åsas mamma.. Skönt.. Mamma kom och hämtade mej sista biten... Sen kom jag hem vid halv fyra och gick upp på övervåningen,  lade mig i sängen och somnade...

Jag trodde att jag skulle få sova länge, men inte det.. Vaknade 07.30 av att Macke fick panik.. Han hade försovit sig.. Men jag somnade om, sedan vaknade jag halv tio och då var jag väldigt pigg... Vilket jag inte kan förstå, jag borde vara astrött!! Men nä... Fast det är tur att jag är ledig idag för då kan jag ta det lugnt, men jag kunde faktiskt ha gått till skolan.. Hahaha...

Ciao..

SKIVA!!!

Var hos ortopeden i morse och hämtade mina inlägg och sedan bar det av till skolan. Där hände det inget speciellt då alla lektioner var gröna!! Pratade betyg med några lärare, de gick väl inte som jag hade förväntat mig.

Men nu är det snart dags för skiva!! Jiiiiippppiiiii!!! Har precis duschat och ska väl börja göra mig i ordning snart, måste ju vara snygg i kväll!! Hahaha... Lillebror ska med på middagen, så han ska ha på sig kostym och finskor! Han är så snygg i de. Så vi lär ju vara snyggast på fetsen!! Hihihi.. Man kan ju alltid hoppas iaf...

Måste gå nu.. Rapporterar i morron om hur det gick...

Puss..

Kock? - Nä, tror inte de..

Mätt och belåten efter middagen som jag hade ordnat. Men om jag ska vara ärlig så var det inte så svårt att koka upp pastavatten.. Resten skulle också värmas upp då det redan var färdiglagat.

Nu har bror kommit hem efter att ha klarat moppekörningen, så nu får han köra Eu1-moppe.. Men han får vänta ett tag då han inte har fått körkortet än... Men man får väl ändå säga GRATTIS!!

Sitter nu och väntar på att Wallander ska börja.. Då ska jag bänka mej framför TV:n några timmar framöver. På min vänstra sida sitter min snåla lillebror som vägrar att ge mej ett tuggummi eftersom jag inte får låna den bärbara datorn av mej.. Men jag tänker inte ge mej.. Mohahaha.. Då kan jag vara utan tuggummi..

Ciao

Vår

Vaknade vid halv tio idag!! Helt otroligt. Det har jag nog inte gjort på länge. Men jag kunde nog ha sovit längre, men jag var så varm under täcket, dags att ta ut det snart kanske.
Gick upp, tittade mig i spegeln och såg att jag såg väldigt risig ut, men det fixade jag med en tofs. Det blev inte bra, men bättre.
Jag var duktig och pluggade en del på förmiddagen och lite på eftermiddagen.
Mamma, pappa och Macke åkte iväg för att Macke skulle på moppekörning. Hoppas att han klarar sig, men det ska nog inte vara några problem för honom inte.. Men han får ändå inte skjutsa mig.. Hahaha..

Var en sväng över till Linnéa, granne/kattvakt (att hon står ut.. Jag förstår inte.. En stjärna till henne!) hon fick en liten "tack-för-hjälpen-present" som betod av choklad och presentkort. Hoppas att hon blev glad...
Hennes syrra var hemma, inte ofta man ser henne... Men vi snackade lite och gick ut på en promenad till bryggan och tillbaka.. Riktigt skönt väder att promenera i. Men Lina var tvungen att byta om innan hon gick ut, om jag tyckte att jag såg risig ut i morse så vet jag inte vad jag ska säga om henne... Hahaha, sorry tjejen.. Tur att vi inte mötte någon på vägen..
Sedan var jag tvugen att gå hem och fortsätta plugga, men jag var inte ensam om det. Linnéa skulle också plugga och Lina skulle ändå åka och jobba...

Jag är så glad nu när det är vår. Allt känns genast mycket bättre!
Det jag gillar med våren är bland annat att:
¤ Det är ljust ute länge
¤ Varma och soliga dagar
¤ Mycket lov och lediga dagar

Visst det är inte bara positivt med vår.
Det absolut sämsta med våren är:
¤ Alla cyklister vägen!! Jag förstår inte varför de ska köra på vägen när det finns en trottoar!! Det är asjobbigt att komma förbi dem, näst intill omöjligt!!
¤ Alla cyklister på gångvägen!! Visst det är bättre att de är där, så man slipper köra på dem med bilen. Men när jag är fotgängare borde de ta samma hänsyn till mig som jag tar till dem när jag sitter i bilen! Jag vet inte hur många gånger jag nästan har blivit påkörd! Det är ju asläskigt.

Så: Alla cyklister TA DET LUGNT OCH VISA RESPEKT!!
Jag ska aldrig bli en sådan cyklist, när jag i höst ska börja cykla mellan skolan och hemmet.. Jag ska vara snäll och se upp och inte tro att jag äger vägen.. Haha, får se om det blir så eller inte..

PAUS


Tillbaka, Jissa kom precis hem, hon har varit och lekt med grannhunden Röja ett par timmar.. Men Jissa ville inte hälsa på mig, så intressant var jag...

♥Min lilla snuttis tjej Jissa från i vintras på landet.♥

Så nu får det vara nog på skrivandet för den här gången.

Ciao

Vilken skön dag!

Började med att gå upp tidigt för att lämna lillebror och kompis på moppeskolan.. Sedan promenerade jag och pappa runt lite i stan, riktigt najs. När affärerna öppnade blev det lite shopping och sedan fika. Det var jättemysigt, solen sken och det var väldigt varmt. Visst man kan vara på mysigare ställen, men det här var helt okej...

Sedan bar det av hemåt, hemma fick jag kratta hela tomten, sjukt tråkigt!! Men mamma tvingade mig. Jag ska aldrig bli trädgårdsmästare.. Det är nog det tråkigaste man kan bli. Visst det är najs att få vara ute och så. Men att kratta.. Nä, skulle inte tro det... Mina fina händer fick nästan blåsor fast jag hade trädgårdshandskar... Tyckte riktigt synd om dem ett tag. :P

Sen hade jag lite fotbehandling på altan, äntligen blev mina fötter fina igen!!! De var mina fötter verkligen värda! Speciellt eftersom jag ska plåga dem i högklackat på tisdag, om jag inte kommer på en annan lösning. Jag har inte riktigt bestämt vilka skor jag ska ha på studentskivan. Grejen är den att i min garderob finns det drygt 20 par, men det finns ett problem. Ingen av dem är riktigt bra.. Hmm.. Dagens i-landsproblem..!! Hahaha... Det är något som jag måste lösa snart, innan tisdag så att jag slipper stressa!

Sen tittade jag på Hammarby-Trelleborg (de har börjat sända allsvenska matcher på fyran!!!) Hammarby vann så klart!! Med hela 3-0!! Det kändes riktigt bra!

Ciao


Födelsedag forts.

Jag ska vara ärlig, det blev inte så mkt plugg förrut som jag hade tänkt mig... Vilket inte var så bra, för nu kommer jag ligga efter ännu mer...
Istället tog jag det lugnt, och sedan åkte jag till Sundbyberg med far och bror där vi träffade mor min. Eftersom lillebror fyller 15 så ska han börja åka moppe.. Så han var tvungen att fixa lite grann som han behöver till moppekörningen... Sedan bar det av till mataffären för att köpa mat till kvällen, träffade min gamla fritidsledare där. Jag kände igen henne, men jag kom inte på vad hon hette... pinsamt...

Väl hemma började vi med maten, det blev grillat och pommes.. Riktigt najs! Tyvärr fick inte bror någon present av mej, för det ska bli en överaskning.. Han är lite nyfiken.. haha...
Men han är nog mer intresserad av moppepresenten.. Nu får han köra också, så det gäller för alla grannar att hålla sig borta... Hahaha... Han frågade om jag skulle vara den första han skulle skjutsa, men jag tror inte det.. Vågar lixom inte riskera mitt liv, har ju så mkt framtidsplaner som jag inte kan sumpa... Jaja, vi får se hur detta slutar, är lite orolig.. Ojojoj...

Sen fick jag lämna och hämta min granne hos en kompis.. Det är jobbigt att ha körkort, man måste vara chaufför hela tiden!!! Suck..

Nä, nu ska jag gå och sova. Ska upp ganska så tidigt i morron och lämna lillebror på moppeskolan... Hihi..

God natt

Ja må han leva/fredag den trettonde

Vaknade ganska tidigt i morse. Greppade tag i min mobil och skrev ett sms till lillebror min, fyra sms blev det. Ja må han leva är väldigt lång!! Sedan gick jag ner i köket och bredde en macka till dagens födelsedagsbarn, hade inte gjort en tårta till honom, men jag hittade en kaka i skafferiet som jag lade på fatet. Sedan gick jag upp i trappen skickade mitt sms, det tog ett tag. När jag hörde att han hade fått det gick jag in i hans rum och skakade på honom, han blev inte så glad. Men vadå? Han hade fått massa sms som han läste först (syrran är inte prio 1). Mitt öppnade han sist och läser det inte ens!! Va e de för stil?!? Där hade jag ansträngt mig och han vill inte ens läsa.. Jaja, mackan åt han upp iaf, för den var borta, men det kan hända att han gav den till hunden, de vet jag inte.

Sen har jag inte hunnit med så mkt mer, klockan är ju inte så mkt än. Men det lär bli lite plugg idag, för jag ligger lite efter.. Inte bra.

Vi får se hur den här dagen slutar med tanke på att det är fredag den trettonde...

Ciao

Ännu en händelselös dag

En väldigt händelselös dag. Åkte till Solna för att fixa lite saker till studentskivan, men det blev bara ett snabbt besök då min bror tröttnade på mig när jag sprang runt i affärerna. Det är inte riktigt hans grej, men han följde med frivilligt... Men jag hann få med mig allt som stod på listan innan vi var tvugna att gå. Vi satte oss på bussen och åkte hem.

Hemma hände det inget speciellt. Så jag var duktig och började plugga lite grann. Men jag orkade inte så mycket.

Kollade när Macke övningskörde moppen. Hihi.. Nu ere bara 1 dag kvar och sen blir han en stor kille!!

Läste lite på aftonbladet.se om flickan jag skrev om igår. Såg att en av snubbarna har avgått, men att några fortfarande sitter kvar. Blir väldigt arg. Att de inte förstår bättre? Jag fattar inte ens att de vågar sitta kvar!! De måste ju skämas som bara den!!

Nu ska jag gå och göra bättre saker.

Ciao

Äntligen hemma!

Efter nästan en vecka på landet är det väldigt skönt att komma hem. Har längtat hem sen jag kom till landet, typ. Visst det är trevligt och så, men ack så ödsligt! Vad ska man göra lixom? De finns ju knappt nån el! Jo el finns, men inte vatten så det är lite jobbigt.
Men jag ska inte klaga, jag har fått softa iaf och det var skönt. Lillebror fick slita lite grann, men jag slapp. Hihi.. I torsdags när vi åkte upp vare orkan-vindar så vi kunde inte åka över Höga Kusten-bron utan fick köra runt. Det var lite läskigt i bilen när det kom kastvindar, som tur så var Stefan beredd på allt... Vi kom upp nångång på natten så det var bara att gå och sova när man kom fram..

Fredagsmorronen började bra, jag fick sova länge och sen skulle jag och mamma och Macke åka och handla påskmat mitt på dan, då försvann min tur. Jag gick lugnt och försiktigt ner för trappen och när jag hade 5 trappsteg kvar så blev det rutschkana... Inte skönt och verkligen inget att rekomendera!! Min rygg och svanskota dog efter den åkturen!! Och jag har fortfarande ont! Jäkla trappa!!
Jag hade lite svårt att sitta i bilen, men jag fick iaf sitta i framsätet, det var lite jobbigt på de guppiga vägarna, men annars vare lugnt.
 
På påskaftonen åkte hela familjen till mormor för att duscha och vara fräscha när vårt främmande skulle komma. Jag hade hjälpt mamma att göra maten, de godaste på påskbordet var köttbullarna (de va ja som hade gjort dem). Sen hare inte hänt så mkt uppe på landet, jag har blivit uttvingad på promenader några gånger, sjukt tråkigt! Hatar att promenera! Finns de något tråkigare??

Åkte på dan idag och kom hem på kvällen.

Tittade på Uppdrag granskning igår och blev lite småirriterad! De handlade om en tjej som blev utsläng från mammans lägenhet när tjejen var 10 år!! Hon var ju bara ett litet barn! Hennes pappa kom och hämtade henne och de flyttade till Småland. Men hos pappan fick hon det inte mycket bättre, han var väldigt kriminell och åkte in och ut från vård lite då och då. Och där bor den stackars lilla tjejen. Grannar och skolan uppmärksammar att något är fel... Men socialen "ser" inte, fatta de "ser" inte!! Hur kan man låta en stackars flicka växa upp så?? De är inte rättvist. Hoppas att de lär sig något nu, så att det inte upprepas igen för de vore katastrof!!

Jaja, nu ska jag gå och titta på OC.

Ciao <3

Skärtorsdag

Vaknade ganska tidgit idag fast jag var ledig. Jag var väldigt pigg även fast det blev lite sent igår. Så jag gick upp och gjorde frukost och satte mig framför TV. Tittade på lite barnprogram som jag brukar på mornarna. Roligt att vakna upp till det. Sedan blev det OC. Väldigt spännande, men jag har massa avsnitt kvar innan jag kan börja titta på det som går på TV:n.

Sedan blev jag tvungen att packa och städa, jag kan ju inte låta mamma komma hem till det risiga huset! Men nu är det fint och glänser, nästan iaf.

Tyvärr har jag inte haft några påskkärringar här än, och jag tror inte att jag kommer att få se några då jag snart ska åka. Men jag kanske ser någon på vägen, vem vet?

Nä, nu ere dags att fixa det sista innan jag stänger här.

Ciao


Det kan börja dåligt men sluta bra!

Den här dagen började inte så bra, som vanligt då. Men idag var det lite jobbigare än vanligt. När jag vaknade kändes det som om det var slagsmål i min skalle!! Dvs huvudvärk. Men jag tvingade mig upp ändå, eftersom jag hade några viktiga saker att göra i skolan.
Började med psykologi, kom 10 min försent, sorry grabbar. Men det var inte mitt fel, det var bussens fel. Vi gick ner till Hamnkrogen och gjorde sociogram för vår klass, det var ganska spännande att se hur människorna i klassen har bytt kompisar i varje årskurs... Undra varför?? Det är det vi ska försöka lösa..

Sen hade jag håltimme på 3 timmar!! Inte kul.. Men jag fyllde tiden med att göra lite saker, inget viktigt som jag egentligen hade behövt. Eller jo, jag fixade lite i UF-pärmen....
Sen kom huvudvärken smygandes igen, så jag beslöt mig för att åka hem.. Det var väldigt skönt, men jobbigt då jag missade mötet med vår handledare.. Hon var inte så jätteglad över att jag åkte hem.. Jag var sjuk på förra handledarmötet också... Inte bra, jag får fixa mötena då jag inte är sjuk nästa gång. Men jag hoppas att killarna och Sandra gjorde så att mötet bli bra..

Fick OC-avsnitten av Erik idag och jag är sååå glad!!! Självklart har jag hunnit ett par, men det är många så det tar nog tid. Jag har väntat väldigt länge på dem och nu äntligen. Tack tack tack...

Jag är inte glad bara för att jag fick OC utan för att det är PÅSKLOV nu!! Jippi! Whooohoo! Så i morron måste jag packa för sen drar jag till landet.. Najs...

Dags för middag.
Ciao

Det närmar sig..

Nu behöver jag inte plugga mer innan påsklovet. Väldigt skönt... Fartygsprovet gick väl inte som jag hade tänkt mig, jag borde nog ha pluggat lite till.. Kanske skippat några spindelharpan. Menmen, de får man ta.. Hoppas att jag kan bli godkänd iaf, men han har så höga krav!!

Sista skoldagen i morron och den är rätt chill, lite psykologi och sen UF-möte.. Sen ska jag inte till stan och fixa lite saker och sen måste jag hem och packa och förhoppningsvis hinna titta på OC!!
Och sen ere PÅSKLOV!!!! Vilket är väldigt efterlängtat!!

Men nu ska jag gå och titta på en film..

Bajbaj


Spöken??

Okej, nu har jag kommit fram till att jag inte är ensam hemma. När jag är på övervåningen är det någon som går på undervåningen och när jag är på undervåningen är det någon som går på övervåningen. Upp och ner för trappen.... Hur man nu orkar de... Ibland så är det en skugga efter mig och det är inte min egen för det har jag kollar... Och provet som jag letade efter igår har jag hittat. Det låg i högen som jag gick igenom 1000 ggr igår. De va skönt att det var hemma och inte i skolan. För nu vet inte hela skolan vad jag fick som tur är. När jag satt och pluggade i den sköna fotöljen i vardagsrummet idag med böckerna i soffan, så var det någon som pillade på min post-it lapp som sitter på en mapp!!!

Det är helt sjukt! Lillen har inte ens vart inne när allt detta har hänt så honom kan jag inte skylla på. Jag tror knappast att dammråttorna under sängen skulle göra nåt sånt.. Vem ere då?? Jag tycker att det verkar fett skumt, lite läskigt. Jag ska du inte flytta till ett stort hus när jag väl flyttar hemifrån. Det kommer jag aldrig att klara av, inte om jag är själv hemma. Men jag tror att det är någon/något som förföljer mig, för när jag sov ensam inne i huset på landet var det någon/något som var på undervåningen och sågade!! Hmm, det blir bara värre och värre. Så jag ska nog sluta att spekulera..


I skolan idag diskuterade vi studentskivan som närmar sig. Jag hoppas att allt kommer att gå bra. Lillebror min ska med på middagen.. Men lillplutten måste gå hem 22, då han inte är 18 år... Stackars liten... Men han lär nog få 3 roliga timmar innan han måste gå.

Har ju slutprovet i morron så nu gäller det att plugga järnet i ca 30 minuter, för sen är det Anna Pihl och det får man ju bara inte missa!!

Puss

Sovdags

Funderar på att gå och lägga mig snart, det är ju skola i morron så jag måste vara pigg och fräsch. Jag har kommit på en sak. Det är ju 1 april idag och ingen har drivit med mig. Inte vad jag kan komma på iaf. Fast jag har inte pratat med så många idag, bara mamma och Erik. Annars brukar jag vara ganska lättlurad och gå på de mesta. Hihi.. Skönt, så att jag inte visar hur blåst jag kan vara.. Haha..

Nä, nu ropar sängen på mig!
God natt

18 år = vuxen?

Jag har kommit fram till att jag inte är en normal 18-åring. Jag vaknar typ samtidigt som alla gamlingar. Jag kan gå och lägga mig sent och ändå vaknar jag innan 8! Automatiskt! Hmm. Samma sak hände även idag. Vaknade och var superpigg, gick ner och gjorde frukost som idag betod av macka och o'boy. Efter frullen var det dags för plugg.

Jag satte igång datorerna och började skriva. Satt ungefär i 2,5 timma. Sedan blev det rast med, juste de, spindelharpan. Det gick inte så bra i början så jag var tvungen att köra ett par gånger innan jag blev nöjd. Rasten blev väldigt lång då jag inte orkade gå tillbaka till skolböckerna. Kommer att få lite ångest på måndag kväll när jag inser att jag inte kan allt och borde ha spenderat söndagen bättre. Men det får jag ta då.

Till lunch blev det pasta (som vanligt), men idag så stekte jag även korv och ett ägg. Jag har aldrig i hela mitt liv stekt ett ägg! Men det gick faktiskt väldigt bra. Det känns lite konstig. Jag är 18 år och kan fortfarande inte laga mat och jag kommer att flytta hemifrån snart. Hur ska detta sluta? Fast det är ju bra att jag är ensam hemma för då kan jag ju öva.. Hahaha...

Efter lunchen hade jag tänkt att gå tillbaka till skolböckerna, men jag hittade andra saker som var mer intressanta. Tyvärr. Men när jag väl skulle börja med skolarbetet hittade jag inte mitt prov, jag har vänt upp och ner på mitt rum men det finns inte där! Undra vart det befinner sig? Skolan kanske? Mycket möjligt. Kul, nu vet hela skolan vad jag fick på fartygsprovet... De va inte bra..
Men jag började plugga ändå, gick igenom allt som vi har gått igenom under kursen. Jag trodde att jag hade tappat mycket, men det mest satt faktiskt kvar. Tur var väl det, för annars hade det blivit jobbigt för mig.

Paus

Mobilen ringde. Det var mamma. Hon var ute på promenad och fick täckning på sin mobil, så hon passade på att ringa. Haha... Hon gav några förslag vad jag kunde äta till middag. Men de var för krångliga, tror inte att vi har allt hemma. Så det får bli samma sak som det blev till lunch, men kanske utan ägg. För de va inte så gott. Inte lika gott som det blir när pappa steker. Men jag kanske ska börja experimentera lite grann, så att jag lär mig. För det vore väldigt bra om jag slapp leva på pasta i höst. Lite variation behövs lixom. Det är mycket som jag måste lära mig till hösten, inte bara matlagning utan även tvättning. Tvättade för första gången för ett halvår sen. Och efter det har jag inte tvättat mer. Hihi.

Så jag har mycket att lära mig innan jag bli vuxen på riktigt. Undra hur gammal jag kommer att vara då.. 25, 40, 60ja den som lever får se... :P


Puss

RSS 2.0