Ja, en gång till.

Skrivet den 2009-09-11, klockan 16:41:10
Visste väl de.. Men jag kan verkligen inte förstå varför. Det känns som mellanstadie-fasoner. "Å nej, min bästis går i väg med nån annan! Hon kommer å lämna mej! :'("

Man kan ju inte ha ensamrätt om en människa å tro att den ska vara en trogen hela tiden. Jag har ju mitt eget liv, jag måste ju få göra som jag vill. Kan inte binda upp mej med nån annan.

Å är det så svårt å ropa "Eyy, tjejer vänta på mej" när man ser att folket börja gå. Å varför tar man inte konfrontationen på en gång, typ "Hörrni ni jag känner att blablabla". Nej då tar man cykeln å cyklar åt andra hållet, när vi står där å väntar. Hur moget är det då?!?

Å inför spinningen så har vi sagt att vi träffas ca10 minuter innan i receptionen, men nej det skulle vi tydligen inte göra idag. Å efteråt så tar vi papper åt varandra för å torka av cyklarna å så åker vi hem tillsammans eftersom vi bor åt samma håll. Men det var tydligen ändrade planer för idag..!!

Om XX blir sur för det här, då ska jag va skitförbannad vid det här laget! Då XX aldrig håller tider när vi ska plugga. Å då ere inte mitt förslag att vi ska träffas. Men jag bryr mej inte, för jag kan plugga på egen hand. Men det är så förbannat tråkigt att folk inte kan komma i tid!

Är så sjukt upprörd nu, men jag tröstade mej med en shoppingrunda, så nu e allt klart inför sittningen, å de e de ända som jag kommer å ha fokus på nu. Resten får jag ta i tu med på tisdag.

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0