6 juni 13

Skrivet den 2013-06-06, klockan 14:53:00
Hade aktivitetsdag med fotbollen för två helger sen. Först vare match å då stod jag i kioken, sedan hade tränaren tagit bilder runt om i Månkis så vi skulle leta efter.. Mitt lag kom först tillbaka =) De va kul, men jobbigt.. Tur vi hade en tjej som är uppvuxen här, annars hade de aldrig gått =P

I förra veckan var vi och vaccinerade oss samt gick till polisen för å fixa pass, i allt de där träning å städning.. Sedan fick vi gäster på torsdagen, var ledig på fredagen eftersom Eriks kusin tog studenten..
Får en skön känsla i kroppen när jag går på student, vill också!!!!
Vi hade iaf tur med vädret, lite för tur för de va väldigt varmt på skolgården speciellt när klockan närmade sig utspringet och folk börja strömma in..
Sedan var det bjudning hemma hos kusinen, efter de åkte jag till MoP medan resten åkte hem till Månkis..

MoS va också hos MoP. Helgen ägnades åt trädgårdsfix å mys med Chilli å Messi =)

Stannade kvar till tisdagen då jag var på kurs i Solna. Bra kurs, men jag kommer inte ha så mycket användning av den just nu...

Idag är det nationaldagen, solen skiner å de är varmt, 44 grader på uteplatsen...

Var taggad för fotboll, men de blev instället, så jag ska ut å cykla istället, väntar bara på att telefonen ska laddas upp lite å värmen ska sjunka =)

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0