15 juni 12

Skrivet den 2012-06-15, klockan 20:24:31
Sämsta jag är...

Trodde inte att det var så länge sen jag skrev nåt, kollade nu, de va visst den 5 juni... =P

Vad har hänt?

* Blivit gudmor
Har iofs vetat om de sen 11 månader tillbaka och kallat mej för gudmor i 3 månader.. Men på nationaldagen blev de mer på riktigt då de var dags för dopet =) Höll i T under cermonin å hon var så lugn, tur de! Mot slutet va hon så trött så hon somnade =?


Innan dopet

* Firat student
S tog studenten och vi åkte ner till mottagningen, dock stanna vi inte så länge eftersom vi skulle jobba dan efter.. Men vi fick iaf en liten skymt av studenten =)

* Hittat ett till rum här hemma
Röjde ut "lilla sovrummet" för de har bara vare kaos där inne! Men jag ångrade mej ganska snabbt, för de vart kaos i vardagsrummet istället, eller de är fortfarande, har inte fått in allt än.. Men de va bra gjort för efter en ommöbleing så får vi nu plats med dubbelmadrassen där inne, så jag ångar de inte även fast de kändes tungt..

* Lärt mej köra sax-/bomlift
Va på utbildning i måndags, först en massa teori å sen praktik.. Inte de enklaste jag har gjort, men jag klarade mej iaf.. Tur att jag slipper använda sånt här ofta, om jag ens kommer å göra de, men nu får jag iaf..

* Cyklat hem
Hann 1,3 mil innan Erik kom i kapp å plockade upp mej å då var jag helt slut. Men kanske inte så konstigt då jag inte hade cyklat på ett tag...

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0